Cauta ...
0

Panasonic Lumix DC-TZ90 RS125035085-2

Panasonic
LUMIX DC-TZ90 este noul aparat compact din seria "Travel Zoom" cu obiectiv LEICA DC VARIO-ELMAR superangular de 24 mm si zoom optic de 30x. Noul senzor MOS de 20.3 megapixeli, de mare sensibilitate, si procesorul de imagine Venus Engine permit utilizatorilor sa inregistreze imagini de calitate inalta chiar si in cazul inregistrarilor cu sensibilitate ISO ridicata, in medii iluminate slab. LUMIX TZ90 poate inregistra imagini video fluide, de inalta rezolutie QFHD 4K la 3840x2160 si 30p(60Hz) / 25p(50Hz) in format MP4. Beneficiind de avantajul tehnologiei 4K, utilizatorii pot capta momente unice la 30 fps cu o rezolutie echivalenta cu 8 megapixeli ca 4K PHOTO. Sunt disponibile diverse alte functii practice bazate pe tehnologia 4K, precum Post Focus (permite utilizatorilor sa selecteze cu usurinta zona de focalizare dupa inregistrarea imaginii), Focus Stacking (permite utilizatorilor sa ajusteze profunzimea de camp dupa inregistrare combinand imagini multiple captate cu functia de post-focus), 4K Live Cropping (decupare 4K in timp real). Pentru raspuns si mai rapid si mobilitate mai ridicata, LUMIX TZ90 integreaza tehnologia DFD (Depth From Defocus - adancime din defocalizare), pentru a obtine o focalizare automata ultra-rapida de aprox. 0.1 secunde. Aceasta contribuie la o inregistrare in rafala de mare viteza de 10 (AFS)/5 (AFC) fps. Ecranul LCD de 3.0" cu control tactil se inclina cu 180 de grade, iar camera intra automat in modul Self Shot (autorportret) imediat ce ecranul este inversat. In modul Self Shot (autoportret), camera LUMIX TZ90 ofera o varietate de functii pentru selfie-uri, inclusiv noul mod 4K Selfie. Cu conectivitatea Wi-Fi, utilizatorii isi pot conecta camera la smartphone sau tableta pentru a extinde flexibilitatea de inregistrare, stocare si partajare a imaginilor.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
RS125035085-2
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Panasonic Lumix DC-TZ90 RS125035085-2Aparatul perfect pentru calatorii


Indeplinind toate standardele de calitate exigente impuse de Leica, LUMIX TZ90 ofera performante optice exceptionale cu o claritate uimitoare, distorsiuni si reflexii minime. Obiectivul LEICA DC VARIO-ELMAR cu zoom optic 30x si superangular de 24 mm, este util in orice situatie.

Noul senzor MOS de 20.3-megapixeli, de mare sensibilitate, si procesorul de imagine

Venus Engine permit utilizatorilor sa inregistreze imagini de calitate

inalta chiar si in cazul inregistrarilor cu sensibilitate ISO ridicata,

in medii iluminate slab. Cu design-ul compact, este companionul ideal

pentru calatorii.

Zoom optic 30x pentru orice situatie


LUMIX TZ90
beneficiaza de un zoom optic de 30x (echivalent 35 mm: 24-720 mm) intr-un corp compact permitand, in acelasi timp, inregistrare 4K VIDEO/4K PHOTO.

Indeplinind toate standardele de calitate exigente impuse de Leica, LUMIX TZ90 ofera performante optice exceptionale cu o claritate uimitoare, distorsiuni si reflexii minime. Obiectivul LEICA DC VARIO-ELMAR cu zoom optic 30x si superangular de 24 mm este util in orice situatie.


Detalii bogate la o rezolutie de 20.3 MP


Noul senzor MOS de 20.3-megapixeli, de mare sensibilitate, si procesorul de imagine Venus Engine permit utilizatorilor sa inregistreze imagini de calitate inalta chiar si in cazul inregistrarilor cu sensibilitate ISO ridicata, in medii iluminate slab.

Inregistrare video 4K


LUMIX TZ90 poate inregistra imagini video fluide, de inalta rezolutie QFHD 4K la 3840 x 2160 si 30p(60Hz) / 25p(50Hz) in format MP4. Beneficiind de avantajul tehnologiei 4K, utilizatorii pot capta momente unice la 30 fps cu o rezolutie echivalenta cu 8-megapixeli ca 4K PHOTO.Selfie-uri in 4K PHOTO


Ecranul LCD de 3.0 inci cu 1.04 puncte si control tactil se inclina cu 180 de grade, iar camera intra automat in modul Self Shot (autorportret) imediat ce ecranul este inversat. In modul Self Shot (autoportret), camera LUMIX TZ90 ofera o varietate de functii pentru selfie-uri, inclusiv noul mod 4K Selfie.

Functiile de infrumusetare permit utilizatorilor sa realizeze portrete – in special ale persoanelor de sex feminin – mult mai spectaculoase utilizand mai multe efecte precum Soft Skin (piele fina), Defocusing (defocalizare) si Slimming (slabire).

Dupa inregistrare, retusarea estetica/prin machiaj poate fi aplicata chiar in interiorul camerei cu functia Beauty Retouch (retusare pentru infrumusetare).


Vizor electronic de 0.2 inci


Un vizor de 0.2-inch 1.166k puncte EVF (Vizor electronic), cu senzor de ochi, este, de asemenea, prevazut pentru inregistrarea cu usurinta in exterior cu lumina puternica a soarelui. Inelul de control de obiectiv permite o operare rapida si intuitiva.Focalizare ultra rapida


Pentru raspuns si mai rapid si mobilitate mai ridicata, LUMIX TZ90 integreaza tehnologia DFD (Depth From Defocus - adancime din defocalizare), pentru a obtine o focalizare automata ultra-rapida de aprox. 0.1 s. Aceasta contribuie la o inregistrare in rafala de mare viteza de 10 (AFS)/5 (AFC) fps.

LUMIX TZ90 prezinta, de asemenea, o varietate de functii de focalizare automata, precum Focalizare automata tactila, Focalizare automata in 49 de puncte si Focalizare automata in lumina slaba, care permit utilizatorilor sa obtina cele mai bune rezultate intr-o gama variata de situatii de inregistrare.


 • Utilizati un card cu o clasa de viteza SD "clasa 4" sau o clasa superioara la inregistrarea imaginilor video.
 • Utilizati un card cu clasa de viteza SD cu "clasa de viteza 3 UHS-I (U3)" atunci cand inregistrati imagini video cu [MP4] in [4K] sau [4K PHOTO].
 • Clasa de viteza SD este un standard de viteza privind scrierea continua.
 • ?Inregistrarea se opreste cand durata de inregistrare continua depaseste 29 de minute si 59 de secunde cu [AVCHD].
 • ?Inregistrarea se opreste cand durata de inregistrare continua depaseste 15 de minute cu [MP4] in [4K].
 • Cand este utilizat un card de memorie SDHC: puteti continua inregistrarea fara intrerupere, chiar daca dimensiunea fisierului depaseste 4 GB, dar fisierul de imagine video va fi divizat si inregistrat/redat separat.
 • Cand este utilizat un card de memorie SDXC: puteti inregistra o imagine video intr-un singur fisier.
 • ?Inregistrarea se opreste cand durata de inregistrare continua depaseste 29 de minute si 59 de secunde cu [MP4] in [FHD] [HD] si imagini video de mare viteza.
 • Puteti continua inregistrarea fara intrerupere, chiar daca dimensiunea fisierului depaseste 4 GB, dar fisierul de imagine video va fi divizat si inregistrat/redat separat.
 • Functioneaza pentru inregistrarea imaginilor statice.
 • Compensarea pe 5 axe functioneaza pentru inregistrarea video, cu exceptia inregistrarii video 4K.


Mai mult

Specificatii
Panasonic Lumix DC-TZ90 RS125035085-2

Copyright F64.ro © 2001-2019

 • ACúpula Performance Digital