Cauta ...
0
0

Nikon 50mm f1.8 AF-S G RS1041851-3

Nikon
Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.8G este un obiectiv foto standard cu distanta focala 50mm, remarcabil de usor si compact. Obiectivul Nikon dispune de diafragma maxima rapida f/1.8, ideala pentru situatiile cu lumina scazuta sau cand aveti nevoie de o profunzime redusa a campului (ideala pentru fotografii de portret); in acelasi timp asigura o imagine luminoasa in vizor. Constructia optica reproiectata dispune de un element de obiectiv asferic pentru calitate superioara a imaginii. Motorul silentios (SWM) disponibil exclusiv de la Nikon asigura o functionare silentioasa si rapida. Avand un raport calitate - pret imbatabil, acesta este un obiectiv suplimentar extraordinar pentru fotografii cu buget limitat.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
RS1041851-3
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Nikon 50mm f1.8 AF-S G RS1041851-3
Rezultate uimitoare, indiferent de conditiile de iluminare


Acest obiectiv este companionul ideal, indiferent de situatie, fie ca sunteti in vacanta, pe strada sau in mijlocul unui eveniment de seara. Este extrem de usor si portabil, iar diafragma luminoasa f/1.8 asigura rezultate excelente in conditii de iluminare scazuta.Bokeh deosebit (separarea subiectului de fundal)

Profunzimea mica de camp este asigurata de diafragma maxim deschisa f/1.8. DOF-ul (depth of field) este folosit si apreciat pentru portrete, fotografie culinara, sau chiar peisaje.


Cuprinde fiecare detaliu

Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.8G integreaza tehnologia Nikon Super Integrated Coating (SIC) ce eficientzeaza transmisia luminii, reduce flare-ul si ofera o consistenta superioara culorilor. Elementul asferic (AS) elimina efectul de cometa si alte tipuri de aberatii, chiar si cand fotografiati cu diafragma maxim deschisa.
Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.8G este echipat cu motorul de focalizare Silent Wave Motor (SWM) ce permite autofocalizare pe aparate foto dSLR fara motoras de focalizare, ofera o autofocalizare extrem de rapida si silentioasa.
Specificatii cheie Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.8G


Ideal pentru portrete, obiectivul foto DSLR Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.8G ofera un bokeh (separare a subiectului de fundal) foarte atragator.


• Obiectiv standard de 50mm in format FX (echivalent 75mm atunci cand este utilizat cu formatul DX Nikon SLR).


Diafragma maxima rapida f/1.8


• Se descurca foarte bine in conditii de iluminare scazuta.

• Element optic asferic ce ofera o calitate superioara a imaginii.


Motor silentios SWM (Silent Wave Motor) pentru focalizare automata, rapida si silentioasa.


• Doua moduri de focalizare: M/A (focalizare automata cu prioritate manuala) si M (focalizare manuala).

• Corp compact si extrem de usor.


• Montura obiectiv din metal, etansata impotriva intemperiilor.


Raport extraordinar calitate - pret.


Mai mult

Specificatii
Nikon 50mm f1.8 AF-S G RS1041851-3

Copyright F64.ro © 2001-2019