Cauta ...
0
360º viewCustomer Photos

Photoshop 250 sfaturi de editare foto

Pornind de la ideea unei colectii de peste 250 de sfaturi de utilizare a instrumentelor si tehnicilor esentiale in Photoshop si Elements, ne-am dat seama ca este imposibil sa le prezentam individual; ele au multe parti comune si decurg firesc, unul din altul, in ordinea fireasca in care ar trebui invatata editarea foto profesionala. Iata de ce cartea de fata este nu doar o banala suma de sfaturi, ci mai degraba constituie un fundament solid pentru toate tehnicile simple sau complexe pe care le puteti invata in aceste puternice editoare de imagini. Indiferent ca folositi doar Photoshop sau doar Elements, nu sariti peste paginile dedicate celuilalt program, fiindca si intre ele veti descoperi o solida punte comuna. Veti ajunge sa intelegeti mai bine programul preferat prin comparatie cu celalalt, poate chiar sa le folositi in tandem, pentru a profita de punctele forte ale ambelor editoare.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
1046369
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Photoshop 250 sfaturi de editare foto

Marele editor, pe intelesul tuturorCartea ii ghideaza pas cu pas, atat pe utilizatorii de Mac, cat si pe cei de Windows, intr-un tur comparativ detaliat al programelor Photoshop si Elements. Familiarizarea cu trusa de unelte puse la dispozitie de Adobe in fiecare dintre versiuni si intelegerea avansata a functionarii acestora, dar si a modurilor creative in care pot fi utilizate este presarata de acumularea unor competente generale de intelegere si utilizare a formatelor de imagine, spatiilor de culoare, dar si a celor mai bune practici de procesare, astfel incat editarea aplicata sa nu distruga detaliile imaginii originale. Nu am neglijat nici aspectul organizarii, iar din paginile noului Kompakt veti desprinde cateva invataturi valoroase despre abordarea optima a lucrarilor si intretinere pe termen lung a colectiei de imagini. Normal, veti invata in detaliu sa lucrati atat cu obisnuitele JPEG, cat si cu negativele digitale (RAW) descatusand intreg potentialul aparatului foto la post-procesare. Din mistere, conceptele avansate de echilibrare a luminozitatii si contrastului, dar si corectia si modificarea tonurilor de culoare vor deveni competente concrete.De la simple optimizari la colaje de efectOdata ce va invata generalitatile si instrumentele disponibile, cititorul va fi invitat sa se familiarizeze cu lucrul pe layere si exploatarea optima a selectiilor, mastilor, tehnicilor de lucru selectiv cu nuantele de culoare, dar si cu operatiuni de mare precizie folosind caile de editare (Paths). Cum unul dintre cele mai mari avantaje aduse de program este posibilitatea ajustarilor locale si multi iubitori de fotografie se dau in vant dupa colaje, un intreg capitol este dedicat rafinarii selectiilor, transformarii acestora si obtinerii unor tranzitii fine si culori veridice atunci cand amestecati obiecte individuale din imagini complet diferite.

Deprinderea acestor competente va fi urmata, firesc, de o sectiune in care sunt explicate in detaliu diversele metode de combinare a imaginilor, atat cu Photoshop, cat si cu Elements, dar si adaugarea unor elemente de efect care sa imbogateasca produsul final.Asadar, tot ce va ramane de facut este sa va inarmati cu noul CHIP Kompakt si multa rabdare, iar in scurt timp, veti sti sa ameliorati aspectul fotografiilor dumneavoastra digitale, dar si sa le combinati in colaje inedite, deschizand o dimensiune creativa cu totul noua, distincta chiar de fotografie ca atare. Veti vedea, nu este nici pe departe atat de greu pe cat pare, iar un minim de efort este rasplatit din plin!
Mai mult

Specificatii
Photoshop 250 sfaturi de editare foto

Copyright F64.ro © 2001-2019