Cauta ...

Panasonic Lumix DMC-GH4R Aparat Foto Mirrorless 16MP Wi-Fi Body

Panasonic
Panasonic Lumix DMC-GH4R reprezinta o versiune avansata a celebrului Panasonic GH4 si ofera in plus filmare 4K pe o durata nelimitata (GH4 filmeaza 4K pentru 29 minute si 59 de secunde) si capacitati V-Log L, pentru integrare facila in multiple workflow-uri de post-productie. Panasonic Lumix DMC-GH4R este o camera foto mirrorless cu cele mai multe dotari din gama pro, atat in ceea ce priveste functiile foto, cat si cele video. Este practic o camera cu performantele si dotarile unui DSLR, dar intr-o cutie cu dimensiuni si greutate sensibil mai reduse. Panasonic Lumix DMC-GH4R poate filma UHD 4K 3840x2160 la 30p/24p sau cinematic DCI 4K 4096 x 2160 la 24p.
Mai mult
(TVA inclus)
Cod produs:
125021925
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Panasonic Lumix DMC-GH4R Aparat Foto Mirrorless 16MP Wi-Fi BodyCalitate ireprosabila a imaginii

Procesorul de imagine Venus Engine a fost proiectat recent cu noul procesor Quad Core cu ajutorul caruia este posibila prelucrarea semnalului la o viteza foarte inalta. Combinatia dintre noul senzor digital Live MOS si procesorul de imagine Venus Engine imbunatateste mult sensibilitatea (max. ISO 25600), performantele de nuantare, rezolutia si reproducerea culorilor pentru obtinerea unei calitati si mai inalte a imaginii. Cu toate acestea, descrierea imaginii rezultate este naturala ? este obiectivul spre care tinde LUMIX.


Filmare 4K la nivel profesional

Noua camera foto DMC-GH4R evolueaza in continuare pentru a satisface nivelul calitativ si standardele profesionale prin posibilitatea inregistrarii video de 4K (calitate de cinema 4K: 4.096 x 2.160/24 cps si QFHD de 4K: 3.840 x 2.160/pana la 30 cps) in format MOV/MP4 sau a inregistrarii video cu o viteza de transfer ultrarapida de 200 Mbps (ALL-Intra) sau de 100 Mbps (IPB) fara limita a timpului de inregistrare.*1 In plus, sunt integrate o varietate de noi functii practice necesare pentru inregistrarea video la nivel profesional.
.
* 1 Utilizati cardul de memorie SDXC/SDHC cu clasa de viteza 3 UHS (U3) daca realizati inregistrari video cu viteza de transfer mare, de peste 100 Mbps.


Mobilitate excelenta, raspuns rapid

Mobilitatea excelenta si reactiile extrem de rapide fac parte din caracteristicile cu care vine camera foto DMC-GH4R. Contrastul AF de mare precizie inglobeaza acum tehnologia DFD (Depth from Defocus) pentru a realiza o viteza AF ultrarapida de aprox. 0,07 sec*. De asemenea, viteza de fotografiere in rafala este crescuta la 12 cps (AFS). Atat pentru monitorul LVF (Live View Finder) de 2.359 K puncte, cat si pentru monitorul din partea din spate, de 1.036 K puncte, a fost adoptata tehnologia OLED pentru a minimiza intarzierea, imbunatatind, totodata, rezolutia.

* In AFS, cu H-FS14140 sau cu H-HS12035


Extrem de fiabil

Pentru a fi suficient de durabila ca sa reziste la utilizarea intensa de pe teren, structura principala a camerei foto DMC-GH4R este compusa dintr-o rama fata/spate turnata integral din aliaj de magneziu. De asemenea, dispune de o constructie de protectie impotriva stropirii si a prafului, datorita izolarii tuturor imbinarilor, cadranelor si butoanelor. Si obturatorul a fost reproiectat pentru o durabilitate crescuta la aprox. 200.000 de actionari*.

* Analiza interna Panasonic.


Extinde-ti posibilitatile pentru utilizare flexibila, in functie de necesitati

Pentru a oferi o utilizare mai flexibila, camera foto DMC-GH4R a inclus conectivitatea Wi-Fi cu tehnologia NFC sau capacitatea de dezvoltare a fisierelor RAW in camera foto. De asemenea, camera foto este compatibila cu blitul extern (DMW-FL580L), cu microfonul stereo/microfonul pentru vorbire de aproape (DMW-MS2) sau cu manerul pentru baterie (DMW-BGGH3) pentru a sustine crearea de fotografii/videoclipuri la nivel profesional. Flexibilitatea de extindere a camerei foto DMC-GH4R depaseste cu mult limitele camerei foto Digital Single Lens Mirrorless.


Procesorul avansat de imagine Venus Engine

Procesorul de imagine Venus Engine este, de asemenea, dezvoltat recent, crescand substantial performantele, datorita procesorului Quad Core care permite prelucrarea semnalului la viteza inalta, pentru inregistrari video de calitate exceptionala, precum cele 4K. Datorita integrarii unor sisteme superioare de reducere a zgomotului, camera foto DMC-GH4R permite fotografierea la max. ISO 25600. Sensibilitatea, performantele de nuantare, rezolutia si reproducerea culorilor sunt imbunatatite substantial pentru a se obtine o calitate mai buna a imaginii.
Senzor digital Live MOS cu rezolutie de 16 MPx

Noul senzor digital Live MOS de 16,05 megapixeli ofera o calitate deosebita si o sensibilitate inalta pentru inregistrarea imaginii, datorita reactiilor sale rapide. Citirea la o viteza cu aprox. 50% mai mare a semnalului suprima efectul de miscare a obturatorului in momentul in care se utilizeaza un obturator electronic sau se inregistreaza videoclipuri. Beneficiind pe deplin de avantajele oferite de senzorul Live MOS, intervalul de nuantare este extins pana la un pas de max. 1/3 la capatul inferior al valorilor ISO. In plus, tehnologia superioara de reducere a zgomotului permite o expunere de max. 60 min.


Focus Peaking pentru o focalizare exacta
Functia Focus Peaking arata punctul de focalizare maxima in modurile MF si AF+MF. Utilizatorii pot vedea punctul maxim de focalizare in timp ce monitorizeaza subiectul in modul live. Functia este disponibila, de asemenea, pentru inregistrarea foto/video de la distanta cu smartphone-ul/tableta, prin Wi-Fi.

Control al luminilor s a umbrelor (Shadow/Highlights)
Lumina si umbra pot fi reglate separat de pe cadranul din fata/din spate. In afara celor 3 modele presetate, mai pot fi personalizate inca 3 modele de setari.


Reglare RAW direct in camera foto
Camera foto DMC-GH4R ofera posibilitatea dezvoltarii imaginii RAW in camera. In plus fata de setarile pentru spatiul color (sRGB/AdobeRGB), se pot regla in mod flexibil parametrii balantei de alb, compensarea expunerii, contrastul, lumina/umbra, saturatia, reducerea zgomotului, claritatea sau culoarea si, de asemenea, se pot aplica functiile Photo Style, Intelligent D-range Control si Intelligent Resolution de la LUMIX.

Controlul efectelor de imagine
Puteti alege tipul de culoare/textura pentru inregistrarile foto/video din optiunile Standard/Vivid/Natural/Monochrome/Scenery/Portrait. Parametrii de contrast, claritate, reducere a zgomotului, saturatie si culoare ai fiecarui mod pot fi reglati si memorati in camera foto.
Obturator electronic si mod silentios

Camera foto DMC-GH4R ofera un obturator electronic practic. Viteza rapida de citire a semnalului, oferita de senzorul Live MOS, minimizeaza efectul de miscare a obturatorului.
Silent Mode comuta de la modul mecanic la cel electronic si opreste toate sunetele (pentru AF, zgomotele de functionare) suprimand totodata emisia becului AF Assist Lamp si pe cea a blitului prin intermediul unei singure setari, pentru situatii speciale de fotografiat.
Primul*1 aparat cu inregistrare 4K din lume

Una din cele mai importante functii ale modelului GH4 este reprezentata de inregistrarea video la 4K (calitate de cinema 4K: 4.096 x 2.160/24 cps si QFHD de 4K: 3.840 x 2.160/pana la 30 cps) in formatele MOV/MP4 *3.
* 1 Din categoria DSLM, incepand din 7 febr. 2014.
* 2 Utilizati cardul de memorie SDXC/SDHC cu clasa de viteza 3 UHS (U3) daca realizati inregistrari video cu viteza de transfer mare, de peste 100 Mbps.
Formate versatile ale filmarii

Camera foto DMC-GH4R este capabila, de asemenea, sa inregistreze la o viteza de transfer ultrarapida de 200 Mbps (ALL-Intra) sau 100 Mbps (IPB) pentru care nu exista limita de timp la inregistrare*1. Puteti alege liber dintre formatele MOV, MP4, AVCHD progresiv si AVCHD la diverse viteze de transfer, in functie de utilizare. In formatul MP4/MOV, se poate inregistra sunet de calitate inalta in LPCM (Linear Pulse Code Modulation).
* 1 Utilizati cardul de memorie SDXC/SDHC cu clasa de viteza 3 UHS (U3) daca realizati inregistrari video cu viteza de transfer mare, de peste 100 Mbps.Frame rate variabil
Functia VFR (Variable Frame Rate) permite inregistrarea video cu miscare lenta/rapida, precum 96 cps/4x*, totul la calitate Full HD. Consultati specificatiile pentru mai multe optiuni referitoare la efecte.

Time Lapse Shot/Stop Motion Animation
Time Lapse Shot si Stop Motion Animation sunt disponibile pentru observarea stationara a subiectilor sau pentru producerea unei inregistrari video stop cadru cu imagini secventiale. Ambele pot fi create in camera foto, fara a necesita procese de postproductie.


Autofocalizare prin detectie de contrast cu tehnologie DFD

Sistemul Contrast AF este dezvoltat impreuna cu tehnologia DFD (Depth from Defocus) prin care se scurteaza pana si timpul de focalizare. Acesta evalueaza distanta pana la subiect prin analiza a 2 imagini cu adancime a campului diferita, consultand totodata datele caracteristicilor optice prin utilizarea rapida a obiectivului. Drept rezultat, se atinge viteza AF ultrarapida de aprox. 0,07 sec.* Efectul acestei imbunatatiri este cu atat mai mare, cu cat creste distanta.


Fotografiere in rafala de mare viteza

Camera foto DMC-GH4R ofera o viteza inalta de fotografiere in rafala de 12 cps (AFS) cu un volum maxim de inregistrare a imaginilor de aprox. 40 (inclusiv RAW)/aprox. 100 (excluzand RAW) si de 7 cps (AFC) pentru surprinderea subiectului aflat in miscare rapida in zona de focalizare. Datorita acestei functii, laolalta cu pornirea rapida si timpul redus de actionare, camera DMC-GH4R va ajuta sa nu ratati nicio oportunitate de fotografiere.
Corp construit sa reziste, din aliaj de magneziu

Pentru a fi suficient de durabila ca sa reziste la utilizarea intensa de pe teren, structura principala a camerei foto DMC-GH4R este compusa dintr-o rama fata/spate turnata integral din aliaj de magneziu. De asemenea, dispune de o constructie de protectie impotriva stropirii si a prafului datorita izolarii tuturor imbinarilor, cadranelor si butoanelor.
Obturator reproiectat cu durabilitate crescuta

Si obturatorul a fost reproiectat pentru o durabilitate crescuta la aprox. 200.000 de actionari*. Cea mai mare viteza a obturatorului este de max. 1/8.000 si serveste nu numai pentru surprinderea pe loc a unui subiect in miscare rapida, ci si pentru utilizarea obiectivului de mare viteza cu apertura deschisa chiar si in exterior pentru realizarea unui efect impresionant de defocalizare. Atat blitul incorporat, cat si cel extern pot fi sincronizate la o viteza maxima a obturatorului de 1/250 sec.
* Analiza interna Panasonic.

Porturi conectivitate

Camera DMC-GH4R vine cu o diversitate de porturi de conectare. Mufa de 3,5 mm pentru microfon si cea pentru casti. De asemenea, poate transfera in timp real imaginea pe un monitor extern printr-un cablu micro HDMI optional, simultan cu inregistrarea video. In plus, sunt disponibile iesiri AV, o conexiune sincronizata pentru blit si o mufa de 2,5 mm pentru telecomanda. Este compatibila cu carduri de memorie SDXC/SDHC cu clasa de viteza 3 UHS (U3).
Conectivitate Wi-Fi si NFC

Camera DMC-GH4R integreaza conectivitatea Wi-Fi (IEEE 802.11 b/g/n) cu tehnologia NFC (Near Field Communication). Prin Panasonic Image App este disponibila inregistrarea foto/video de la distanta cu smartphone-ul/tableta. De asemenea, se pot incorpora cu usurinta etichete de locatie dupa filmare. Pentru smartphone-urile/tabletele fara NFC, camera afiseaza pe monitor codul QR dedicat pentru realizarea usoara a asocierii prin citirea codului.Element de interfata nou (achizitionabil separat)

Elementul de interfata (DMW-YAGH) este oferit exclusiv pentru operatiunile din domeniul profesional/industrial si permite efectuarea de transmisii video mai puternice. Este compatibil cu patru iesiri paralele Full HD (4:2:2/10 biti) sau cu iesirea de 4K (4:2:2/10 biti), ambele avand cod de timp*. Porturile de intrare pe 2 canale XLR sunt echipate, de asemenea, pentru microfon cu condensator sau in linie. Volumul microfonului poate fi controlat separat S/D. Este compatibil cu intrarea de 12 V c.c.
* Cand se utilizeaza iesirea de 4:2:2/10 biti, nu este posibila inregistrarea simultana de continut video pe cardul de memorie SDXC/SDHC de pe camera foto.
Review Panasonic GH4

Trecând de la camera mea obi?nuita care cântare?te aproape de 3 ori mai mult, experien?a de a ?ine în mâna GH-ul a fost promisiunea unei colaborari interesante. Forma lui mi-a permis sa îl folosesc cu u?urin?a într-o serie de condi?ii în care Canon-ul meu era mai încurca-lume. De?i nu am fost niciodata un mare fan al ecranelor rabatabile, m-am surprins folosindu-l în timp ce filmam. Cumva motivul pentru care nu mi-au placut sta în grija cu care sunt folosite aparatele în regim semi ?i profesional, lucru care se traduce în ecrane rupte. Însa construc?ia ecranului de la GH te invita sa îl folose?ti ?i pare ca ar putea sa ?ina la o utilizare destul de îndelungata. De la un punct încolo totul ?ine de fiabilitate mai repede decât de rezisten?a, banuiesc.
Panasonic GH4 - Primul Mirrorless 4K in test

Panasonic GH4 include un nou senzor CMOS Micro 4/3 de 16 megapixeli si, desi la exterior este similar modelului anterior Panasonic GH3 (review), în interior electronica aparatului a fost reproiectata si optimizata pentru a putea filma la rezolutie 4K fara a se încalzi excesiv. Gh4 devine astfel primul aparat foto mirrorless capabil sa înregistreze video la rezolutie 4K la standarde profesionale.Cateva zile cu Panasonic GH4

In urma cu doi ani descopeream calitatile mirrorless-ului reprezentat atunci de modelul OM-D de la Olympus. Apreciam calitatea imaginii si miniaturizarea camerei si a obiectivelor, dar constatam pretul similar cu gama DSLR. In ultimele luni am fost zgandarit de elogiile primite de noua camera Panasonic GH4, capabila sa filmeze 4k. Pentru a-mi potoli curiozitatea am beneficiat cateva zile de acest aparat prin generozitatea F64.

Doa
Mai mult

Specificatii
Panasonic Lumix DMC-GH4R Aparat Foto Mirrorless 16MP Wi-Fi Body

Product Information

Package contains
• Body

• Incarcator

• Cablu incarcator 220V

• Acumulator DMW-BLF19

• Capac bocy

• Cablu USB

• Curea de umar

• CD-ROM
Buletts txt listing
 • Senzor APS-C 16.05M Live MOS
 • Procesor Venus Engine
 • Sensibilitate ISO 25600
 • Inregistrare video 4K
 • Compact, usor si confortabil
 • Tehnologie DFD si fotografiere in rafala 12 fps
 • Timp de expunere 1/8000sec
 • IN/OUT - SDI Output si XLR Input
 • Vizor OLED 2359K puncte si LCD OLED 1036K puncte Touch, Free-angle
 • Tehnologie Wi-Fi, NFC si QR Code
 • Focalizare foarte rapida High-Precision AF
Warranty Length24
Product stateNou

CARACTERISTICI CAMERA

Model CameraDMC-GH4R
TelecomandaDMW-RSL1 (achizitionabila separat)
Tip CameraBody doar corp

SENZOR

Format SenzorMicro Four Thirds
Viteze obturator60 - 1/8000 sec60 minute in mod Bulb1/24 - 1/16000 sec in mod Movie

FOCUS

Mod focalizareSingle-servo AF (S), Continuous-servo AF (C), Manual Focus (M) , Flexible (AFF)
Tip focalizareAuto & Manual

SPECIFICATII FOTO

Blit integratDa
Format fisiereFoto: JPEG, MPO, RAW
Video: MOV, MP4, MPEG-4 AVCHD
Audio: AAC, Dolby Digital 2ch, Linear PCM
Masurarea expuneriiCenter-weighted average metering, Multiple, Spot metering
Moduri balans de albAuto, Cloudy, Color Temperature, Daylight, Flash, Incandescent, Shade, White Set
Moduri expunereAperture Priority, Manual, Program, Shutter Priority
Patina blit externDaTTL
Rezolutie Foto16 Mpx.
SensibilitateISO 200-25600 (Mod extins: 100-25600)
Rezolutii inregistrateMaxim:
Video: 4096 x 2160p / 24 fps (100Mbps)
Foto: 4608 x 3456 px

SPECIFICATII VIDEO

Inregistrare videoDa, DCI 4K / UHD 4K
Interfata computerUSB 2.0
Rezolutie Video4K

ECRAN / VIEWFINDER

Display LCD3" OLED (1,036,000 puncte), acoperire 100%
Vizor opticDa, electronic2,359,000 puncteacoperire 100%, magnificare 1.34x

STOCARE

Tip Card MemorieDual Slot SD

ALTE CARACTERISTICI

AlimentareDMW-BLF19E

DIMENSIUNE / GREUTATE

Dimensiuni132.9 x 93.4 x 83.9 mm
Greutate560 g

Copyright F64.ro © 2001-2018

 • ACúpula Performance Digital