Search

Panasonic Lumix DMC-G80 Apart Foto Mirrorless 16MP MFT Body

Panasonic
Incorporand o serie de tehnologii avansate si functii utile intr-un corp rezistent si compact, aparatul foto LUMIX DMC-G80 a fost conceput pentru a excela pe teren.Noul model LUMIX DMC-G80 este prevazut cu un sistem dual de stabilizare a imaginii pe 5 axe imbunatatit - 5-axis Dual I.S. Incorporand noua tehnologie cu senzor de rotatie, O.I.S. (stabilizatorul optic de imagine, pe 2 axe) si B.I.S. (stabilizatorul de imagine din corp, pe 5 axe) pot functiona impreuna intr-o armonie perfecta si cu o precizie extraordinara.Pentru a reduce la minimum vibratiile nedorite, LUMIX DMC-G80 utilizeaza si un mecanism de declansare electromagnetic. Socurile cauzate de mecanismele declansatorului sunt reduse semnificativ, iar sunetul la declansare este, de asemenea, redus la minimum. Aparatul este sigilat impotriva prafului si rezistent la stropi de apa. • 4K Live Cropping (decupare 4K in timp real)• Redare imagini in timp real prin HDMI in timpul inregistrarii imaginilor video• Conector de 3.5 mm pentru microfon extern• Noile functii Focus Bracket si Aperture Bracket• Preselectari Gamma pentru inregistrarea imaginilor video disponibile prin folosirea modului Creative Video• Conectivitate wireless usoara prin Wi-Fi cu smartphone-uri• Control creativ in mod P, A, S sau M• Prelucrare RAW in camera• Mod silentios• Expunere multipla
Mai mult

Por: 3.299,00 Leiou X de

(TVA inclus)
Opções de Parcelamento:
 • à vista 3.299,00 Lei
 • 2X de 1.649,50 Lei
 • 3X de 1.099,66 Lei
 • 4X de 824,75 Lei
 • 5X de 659,80 Lei
 • 6X de 549,83 Lei
 • 7X de 471,28 Lei
 • 8X de 412,37 Lei
 • 9X de 366,55 Lei
 • 10X de 329,90 Lei
 • 11X de 299,90 Lei
 • 12X de 274,91 Lei
Outras formas de pagamento
Adauga in cos
Cod produs:
125030952
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Panasonic Lumix DMC-G80 Apart Foto Mirrorless 16MP MFT BodyClaritate si calitate incredibila


Noua camera LUMIX DMC-G80 este prevazuta cu un sistem dual de stabilizare a imaginii pe 5 axe imbunatatit - 5-axis Dual I.S. Incorporand noua tehnologie cu senzor de rotatie, O.I.S. (stabilizatorul optic de imagine, pe 2 axe) si B.I.S. (stabilizatorul de imagine din corp, pe 5 axe) pot functiona impreuna intr-o armonie perfecta si cu o precizie extraordinara. Cu acest sistem mult imbunatatit, fotografiile si imaginile video inregistrate isi pastreaza claritatea superba indiferent de miscarile cauzate de tremurul mainilor sau de deplasarea pe teren.

Datorita capacitatii LUMIX DMC-G80 de a analiza conditiile de inregistrare, inclusiv distanta de focalizare, noul sistem Dual I.S. 2 poate utiliza un timp de expunere cu pana la 5 trepte mai mare decat precedentul. De asemenea, utilizatorii pot realiza fotografii si inregistra imagini video clare, atat folosind superangularul cat si teleobiectivul, chiar si in conditii de lumina slaba sau cand fotografiaza cu o singura mana.

Pentru a reduce la minimum vibratiile nedorite, LUMIX DMC-G80 utilizeaza si un mecanism de declansare electromagnetic. Socurile cauzate de mecanismele declansatorului sunt reduse semnificativ, iar sunetul la declansare este, de asemenea, redus la minimum. Aceste imbunatatiri tehnologice, impreuna cu partea frontala rigida din magneziu, au redus vibratiile produse de declansator cu aproximativ 90% comparativ cu modelul precedent, DMC-G7.

Puterea de a oferi cea mai inalta calitate


Datorita combinatiei dintre senzorul Digital Live MOS de 16.0 megapixeli si noul Venus Engine, aparatul foto poate inregistra imagini de inalta calitate, realiste, vibrante, cu o rezolutie excelenta si cu un contrast ridicat, avand o reproducere impresionanta a culorii si o sensibilitate ISO ridicata, ajungand la 25600.

Eliminand filtrul Low-Pass al senzorului DMC-G80, limitarea rezolutiei este imbunatatita cu aproximativ 10%. In acelasi timp, Venus Engine reproduce culori impresionante, vibrante, de exemplu cerul senin, separand culoarea, saturatia si luminozitatea si regland fin pe fiecare dintre acestea. Utilizand aceasta caracteristica de optimizare, LUMIX G80 va permite sa preselectati contrastul, claritatea, saturatia si reducerea zgomotului in functie de stilul de fotografiere si conditiile de filmare.

Aparatele foto LUMIX G de la Panasonic sunt recunoscute nu doar pentru calitatea fotografiilor, ci si pentru capacitatea lor de a captura imagini video 4K de inalta calitate. LUMIX DMC-G80 inregistreaza imagini video QFHD 4K de inalta rezolutie, extrem de fluide, la 3840x2160 si 25p (50Hz) sau 24p in format MP4 cat si imagini video full-HD 1920x1080 la 50p/60p (50 Hz) in formatul AVCHD progresiv sau MP4 (MPEG-4 / H.264) cu focalizare automata continua.Capturati oportunitatile foto extrem de rapide


Folosind capacitatea exceptionala de inregistrare video 4K, functia 4K Photo va permite sa extrageti cu maxima precizie o imagine statica de 8 megapixeli la 30 fps, astfel ca pana si cele mai rapide momente vor fi surprinse cu usurinta intr-o fotografie. Trei functii 4K Photo unice sunt integrate in modelul LUMIX DMC-G80: 4K Burst Shooting (fotografiere 4K in rafala), 4K Burst Start/ Stop (rafala 4K start-stop) si 4K Pre-burst (pre-rafala 4K), toate acestea permitand fotografilor sa capteze si sa obtina imaginea perfecta prin alegerea exacta a cadrul dorit din materialul video 4K.

In afara de functia 4K Photo, focalizarea automata prin contrast a aparatului foto DMC-G80 obtine o focalizare mult mai rapida si mai precisa datorita comunicarii semnalului digital cu o viteza de pana la 240 fps. La LUMIX DMC-G80, sistemul de focalizare automata prin contrast al camerei este imbunatatit suplimentar prin integrarea tehnologiei Panasonic DFD4 (Depth From Defocus - adancime din defocalizare) care scurteaza si mai mult timpul de focalizare.

Daca atunci cand apasa butonul declansator, focalizarea nu este cea dorita de dvs., utilizarea functiei Post Focus (post-focalizare) va permite sa alegeti punctul de focalizare dorit chiar si dupa efectuarea inregistrarii. Aceasta functie este utila in special in situatii precum fotografia macro, care necesita o focalizare extrem de precisa. In plus, camera este prevazuta cu o noua functie, Focus Stacking (combinarea imaginilor focalizate diferit intr-o singura fotografie). Intrucat la inregistrarea unei fotografii macro in care o anume zona este focalizata poate fi dificila uneori, Focus Stacking va permite sa inregistrati imagini multiple ale aceluiasi cadru cu puncte de focalizare diferite si apoi sa le combinati intr-o singura imagine cu profunzimea de camp dorita.

In plus, functia Low Light AF (focalizare automata in lumina slaba) face posibila setarea claritatii subiectului intr-un mod mult mai precis, in conditii cu iluminare redusa (-4EV), de exemplu cand fotografiati animalele salbatice la rasarit sau apus, iar functia Starlight AF (focalizare automata pentru stele) le permite astronomilor in devenire sa inregistreze stele si constelatiile vizibile pe cerul noptii.


Design robust si versatil


Pentru a putea fi utilizat in cele mai dificile conditii, DMC-G80 utilizeaza un design cu un sasiu frontal fabricat in totalitate din magneziu, turnat sub presiune. De asemenea, camera are o constructie rezistenta la praf si la stropire datorita etansarii atente a fiecarei imbinari, a fiecarui comutator si buton.

Pentru a imbunatati si mai mult controlul, LUMIX DMC-G80 este prevazut cu zona de priza mare si ergonomica, pentru o stabilitate perfecta chiar si atunci cand este manevrata cu o singura mana. Sistemul de selectoare duale fata/ spate plus selectia usoara a modului de operare permit alegerea directa a parametrilor doriti. De exemplu, puteti ajusta balansul de alb cu selectorul frontal si ISO cu celalalt, alegand concomitent timpul de expunere sau monitorizand efectul zgomotului pe ecranul LCD ideal in cazul situatiilor care implica utilizarea unor surse de lumina complexe.

DMC-G80 este prevazut cu un vizor LVF (Live View Finder) OLED de 2360K pixeli, cu un raport de marire de aproximativ 1.48x/ 0.74x (echivalent camera de 35 mm) si un camp de vizualizare de 100%. Aparatul foto ofera un timp de raspuns de mare viteza, cu decalaj minim mai mic de 0.01 secunde, precum si un contrast ridicat, de 10.000:1 pentru o vizibilitate exceptionala. In plus, dimensiunea de aproximativ 20 mm asigura o vizibilitate foarte buna si confort optim chiar si pentru utilizatorii care poarta ochelari.

Vizorul este prevazut cu un nou mod de functionare economica. Daca senzorul detecteaza faptul ca privirea dumneavoastra s-a indepartat de vizor, camera intra in modul de stare inactiva dupa 3, 5 sau 10 secunde. Atunci cand butonul declansator este apasat pe jumatate, camera revine imediat la modul de inregistrare. Aceasta functie faciliteaza cresterea de aproximativ trei ori a numarului de fotografii care pot fi efectuate cu acumulatorul incarcat, de la 320 la circa 800.

Aparatul foto mai este prevazut cu un ecran tactil articulat de 1040K pixeli si dimensiunea de 7.62 cm (3 inci), usor de controlat.Specificatii tehnice


TIP
Mai mult

Specificatii
Panasonic Lumix DMC-G80 Apart Foto Mirrorless 16MP MFT Body

Product Information


TipCamera Digital Single Lens Mirrorless
Suport media de înregistrareCard de memorie SD, Card de memorie SDHC,

Card de memorie SDXC/(Compatibil cu cartele de memorie SDHC/SDXC cu

standardul UHS UHS-I/UHS-II Speed Class 3)
Dimensiune senzor imagine17.3 x 13.0 mm (aspect 4:3)
Suport pentru obiectivMontura Micro Four Thirds
SENZOR DE IMAGINETip21.77 megapixeli
Total pixeli16.84 megapixeli
Pixeli efectivi aparat foto16 megapixeli
Filtru de culoriFiltru primar de culoare
Sistem de reducere a prafuluiFiltru Supersonic wave
Sistem de stabilizare a imaginiiTip comutare senzor de imagine (pe 5 axe/5 trepte), Dual I.S. (compatibil cu Dual I.S. 2)
SISTEM DE INREGISTRAREFormat fisier înregistrareImagini staticeJPEG (DCF, Exif 2.3), RAW, MPO (la atasarea obiectivului 3D in standardul Micro Four Thirds)
FilmAVCHD (format audio: Dolby Digital cu 2 canale), MP4 (format audio: AAC cu 2 canale)
Raport aspect4:3, 3:2, 16:9, 1:1
Calitate imagineRAW, RAW+Fine, RAW+Standard, Fine, Standard/MPO+Fine/MPO+Standard (cu obiectiv 3D in standardul Micro Four Thirds)
Spatiu cromaticsRGB, AdobeRGB
Dimensiune fisier (pixeli)Imagine statica[4:3]

4592x3448(L)/3232x2424(M)/2272x1704(S)/1824x1368 (la atasarea

obiectivului 3D în standardul Micro Four Thirds)/[3:2]

4592x3064(L)/3232x2160(M)/2272x1520(S)/1824x1216 (la atasarea

obiectivului 3D în standardul Micro Four Thirds)/[16:9]

4592x2584(L)/3840x2160(M)/1920x1080(S)/1824x1024 (la atasarea

obiectivului 3D în standardul Micro Four Thirds)/[1:1]

3424x3424(L)/2416x2416(M)/1712x1712(S)/1712x1712 (la atasarea

obiectivului 3D in standardul Micro Four Thirds)
FilmMP4[4K] 3 840 x 2 160: 4K/30p la 100 Mbps,

4K/25p: 100 Mbps, 4K/24p la 100 Mbps/[Full HD] 1 920 x 1 080: FHD/60p la

28 Mbps, FHD/50p: 28 Mbps, FHD/30p la 20 Mbps, FHD/25p: 20 Mbps/[HD]

1 280 x 720: HD/30p la 10 Mbps, HD/25p: 10 Mbps
AVCHD[Full HD] 1 920 x 1 080 FHD/50p: 28 Mbps,

inregistrare la 50p/[Full HD] 1 920 x 1 080 FHD/50i: 17 Mbps,

inregistrare la 50i/[Full HD] 1 920 x 1 080 FHD/25p: 24 Mbps,

inregistrare la 50i (iesirea de senzor este de 25 cps)/[Full HD] 1 920 x

1 080 FHD/24p: 24 Mbps, inregistrare la 24p
Durata inregistrabila continua (film)AVCHD [FHD/50i]: Aprox. 120 min. cu H-FS12060/H-FS14140/MP4 [4K/30p, 4K/25p]: Aprox. 90 min. cu H-FS12060/H-FS14140
Durata inregistrabila efectiva (film)AVCHD [FHD/50i]: Aprox. 60 min. cu H-FS12060/H-FS14140/MP4 [4K/30p, 4K/25p]: Aprox. 45 min. cu H-FS12060/H-FS14140
FUNCTIE WiFiWiFiIEEE 802.11b/g/n, 2412 MHz - 2462 MHz (canal 1-11), Wi-Fi/WPA/WPA2, mod Infrastructure
NFCNu
Conexiune pentru cod QRDa
Conectare fara parolaDa (se poate selecta Activat/Dezactivat)
VIEWFINDERTipVizor Live View Finder OLED (2.360.000 puncte)
Recunoastere fataAprox. 100%
MarireAprox. 1.48x/0.74x (echivalenta cu o camera foto de 35 mm) cu obiectiv de 50 mm la infinit; -1 m-1
Punct de perpectivaAprox. 20 mm de la lentila ocularului
Ajustare dioptrie-4.0 - +4.0 (dpt)
Senzor de ochiDa
Reglarea senzorului de ochiRidicat / Scazut
FOCALIZARETipSistem Contrast AF
Tehnologie DFDDa
Post Focus (Focalizare posterioara)Da
Mod FocalizareAFS (Single) / AFF (Flexible) / AFC (Continuous) / MF
Mod AFFace/Eye Detection/Tracking/49-Area/Multi particularizat/1-Area/Pinpoint/(Este disponibila atingerea intregii zone)
Interval de detectare pentru AFEV -4 - 18 (echivalent ISO 100)
Lampa de asistenta AFDa
Fixare AFDa (buton de fixare AF/AE)
AlteleOne Shot AF (Focalizare automata pentru o

captura), Shutter AF (Focalizare automata obturator), Half Press Release

(Eliberare la apasare pe jumatate), Quick AF (Focalizare automata

rapida), AF Sensitivity (Sensibilitate la focalizare automata),

Continuous AF (Focalizare automata continua) (la inregistrare film), Eye

Sensor AF (Focalizare automata cu senzor de ochi), AF+MF, MF Assist

(Asistenta focalizare manuala), Touch MF Assist (Asistenta focalizare

manuala tactila), Focus Peaking (Evidentiere zone focalizate), Touch

AF/AE Function (Functie AF/AE tactila), Touch Pad AF (Focalizare

automata cu touchpad), Touch Shutter (Obturator tactil)
Starlight AFDa
CONTROL EXPUNERESistem de masurare a luminiiSistem de detectare cu modele multiple pe 1 728 de zone
Mod Masurare luminaMultiplu / Central-ponderat / Punctual
Interval de masurareEV 0 - 18 (lentila F2.0, echivalent ISO100)
Mod ExpunereProgram AE, Aperture Priority AE, Shutter Priority AE, Manual
Sensibilitate ISO (sensibilitate iesire standard)Automat/ISO inteligent/100

(extins)/200/400/800/1600/3200/6400/12800/25600 (modificabil cu pas de

1/3 EV)/(Pana la ISO6400 pentru inregistrare film) (ISO Auto in modul M)
Compensarea expuneriiPas de 1/3 EV ±5 EV (±3 EV pentru film)
Fixare AEDa (buton de fixare AF/AE)
BALANS DE ALBBalans de albAuto (Automat)/Daylight (Lumina

zilei)/Cloudy (Noros)/Shade (Umbra)/Incandescent (Incandescent)/Flash

(Blit)//White Set 1, 2, 3, 4 (Setare alb 1, 2, 3, 4)/Color temperature

setting (Setare temperatura de culoare)
Reglare balans de albTendinta albastru/ambra, tendinta magenta/verde
Setare temperatura de culoare2 500 - 10 000K în 100K
OBTURATORTipDiafragma Focal-plane
Timp de expunereImagine statica: bec (max. 2 secunde),

1/4.000 - 60/Film: 1/16.000 - 1/25/Obturator electronic: 1/16.000 -

1/Obturator electronic cu prima perdea: 1/2.000 - 60
Temporizator10 sec, 3 imagini/2 sec/10 sec
FOTOGRAFIERE PANORAMICAFotografiere panoramicaDa (Standard/Unghi larg)
FOTOGRAFIERE IN RAFALAViteza rafala[Obturator mecanic] AFS: H: 9 cadre/s, M: 6

cadre/s (cu Live View (Afisare in timp real)), L: 2 cadre/s (cu Live

View (Afisare in timp real))/[Obturator mecanic] AFC: H: 6 cadre/s, M: 6

cadre/s (cu Live View (Afisare in timp real)), L: 2 cadre/s (cu Live

View (Afisare in timp real))/[Obturator electronic] SH: 40 de

cadre/s/[Obturator electronic] AFS: H: 10 cadre/s, M: 6 cadre/s (cu Live

View (Afisare in timp real)), L: 2 cadre/s (cu Live View (Afisare in

timp real))/[Obturator electronic] AFC: H: 6 cadre/s, M: 6 cadre/s (cu

Live View (Afisare in timp real)), L: 2 cadre/s (cu Live View (Afisare in timp real))
Numar de imagini care se pot inregistraMai mult de 45 de imagini (atunci cand

exista fisiere RAW cu viteza specifica)/Mai mult de 300 de imagini (cand

nu exista fisiere RAW)/(In functie de tipul cartelei de memorie, de

aspect, de dimensiunea imaginii si de compresie)
BRACKET (VARIATIE EXPUNERE)Variatie AE3, 5, 7 imagini in trepte de 1/3, 2/3 sau 1 EV, max. ±3 EV, individual/rafala
Aperture Bracket (Variatie diafragma)3, 5 sau toate pozitiile in trepte de 1 EV
Focus Bracket (Variatie focalizare)Intre 1 si 999 de imagini, treptele de focalizare pot fi setate la 5 niveluri
Variatie balans de alb3 expuneri in axa albastru/chihlimbar sau axa magentaverde
TIME LAPSE SHOTDa
STOP MOTION ANIMATIONDa
BLITTip blitBlit TTL incorporat, echivalenta cu GN9.0

(ISO200 ·m)/echivalenta cu GN6.2 (ISO100 ·m), cu sistem incorporat de

ridicare (pentru referinta)
Mod BlitAuto*, Auto/Red-eye Reduction*, Forced On,

Forced On/Red-eye Reduction, Slow Sync., Slow Sync./Red-eye Reduction,

Forced Off * Numai pentru modurile iA si iA+.
Viteza de sincronizareMai putin de 1/160 pe secunda
Reglare iesire blitPas de 1/3 EV ±3 EV
Sincronizare blitSincronizare prima perdea, sincronizare cea de-a doua perdea
Sincronizare pentru reducerea iluminarii blitului si a compensarii expuneriiDa
MOD 4K PHOTOMod 4K Photo4K Burst (Rafala 4K): 30 de cadre/s/4K Burst

(S/S) (Rafala 4K (P/O)): 30 de cadre/s/4K Pre-Burst: 30 cadre/secunda,

aprox. 2 secunde/(În functie de capacitatea cartelei de memorie si de incarcarea bateriei)
Informatii ExifDa
Functie marcajDa (in modul 4K Burst (S/S))
Functie de inregistrare in buclaDa (in modul 4K Burst (S/S))
MOD SILENTDa
MONITOR POSTERIORTipMonitor LCD TFT LCD cu control tactil static
Dimensiune monitorMobil, 7.5 cm (3 inchi)/aspect 3:2/unghi larg de vizualizare
PixeliAprox. 1.040.000 puncte
Camp vizualAprox. 100%
Reglare monitorLuminozitate, Contrast, Saturatie, Rosu-Verde, Albastru-Galben
LIVE VIEWZoom digital2x, 4x
Conversie suplimentara teleobiectivImagine statica: max. 2x/Film: 2.4x (FHD), 3.6x (HD)
Alte functiiIndicator de nivel, histograma in timp real,

linii de ghidare (3 modele), afisare evidentiere (imagine

statica/film), model zebra (imagine statica/film)
DIRECTION DETECTION FUNCTIONDirection Detection FunctionDa
PHOTO STYLEImagini statice si filmeStandard (Standard)/Vivid (Culori

vii)/Natural (Natural)/L. Monochrome (Monocrom L.)/Scenery

(Peisaj)/Portrait (Portret)/Custom (Particularizat)/Cinelike D*/Cinelike

V* *Cand este selectat modul Creative Video (Inregistrare video

creativa).
CREATIVE CONTROLImagini staticeExpressive/Retro/Old Days/High Key/Low

Key/Sepia/Monochrome/Dynamic Monochrome/Rough Monochrome/Silky

Monochrome/Impressive Art/High Dynamic/Cross Process/Toy Effect/Toy

Pop/Bleach Bypass/Miniature Effect/Soft Focus/Fantasy/Star Filter/One

Point Color/Sunshine
FilmExpressive/Retro/Old Days/High Key/Low

Key/Sepia/Monochrome/Dynamic Monochrome/Impressive Art/High

Dynamic/Cross Process/Toy Effect/Toy Pop/Bleach Bypass/Miniature

Effect/Fantasy/One Point Color
FUNCTIE FILMReducerea scintilatiilor[1/50] / [1/60] / [1/100] / [1/120] / OPRIT
REDAREFunctie de redareAfisare 30 de miniaturi, afisare 12

miniaturi, afisare calendar, redare marita (max. 16x), Slideshow

(Expunere de diapozitive) (All (Toate)/Picture Only (Doar imagini)/Video

Only (Doar clipuri video)/4K PHOTO (Inregistrare foto 4K)/Post Focus

(Focalizare posterioara)/3D/Category Selection (Selectare

categorie)/Favorite (Preferinte), durata si efectul sunt selectabile),

Playback Mode (Mod redare) (Normal (Normal)/Picture Only (Doar

imagini)/Video Only (Doar clipuri video)/4K PHOTO (Inregistrare foto

4K)/Post Focus (Focalizare posterioara)/3D Play (Redare 3D)/Category

(Categorie)/Favorite (Preferinte)), Location Logging (Jurnalizare

locatie), RAW Processing (Procesare date RAW), 4K PHOTO Bulk Saving

(Inregistrare foto 4K cu salvare in masa), Light Composition (Compunere

lumina), Clear Retouch (Retusare clara), Title Edit (Editare titlu),

Text Stamp (Marcaj de text), Video Divide (Impartire clip video), Time

Lapse Video (Inregistrare video accelerata), Stop Motion Video

(Inregistrare video imagine cu imagine), Resize (Redimensionare),

Cropping (Trunchiere), Rotate (Rotire), Rotation Display (Rotire

afisaj), Favorite (Preferinte), DPOF Print Set (Set imprimare DPOF),

Protect (Protectie), Face Recognition Edit (Editare recunoastere

figura), Picture Sort (Sortare imagini), Creating Still Pictures from a

Motion Picture (Creare imagini statice dintr-un film)
STERGERE/PROTECTIE IMAGINEProtectieSingle/Multi
StergereSingle / Multi / All / Except Favorite
IMPRIMAREImprimare directaCompatibil PictBridge
INTERFATAUSBUSB 2.0 Micro-B
HDMImicroHDMI TypeD/VIERA Link/Video:

Automat/4K/1 080p/1 080i/720p/576p/Audio: Stereo/Iesire directa afisaj:

4:2:2/pe 8 biti (la inregistrare film pe cartela de memorie SD din

unitatea camerei foto.)
Iesire audio videoNu
Buletts txt listing
 • Sensibilitate ISO: maxim 25600
Package contains- manual
- cablu usb
- acumulator
- incarcator
- curea gat

Warranty Length24
Product stateNou

CARACTERISTICI CAMERA

Model CameraDMC-G80
Tip CameraKit cu obiectiv
GPSNu

SENZOR

Format SenzorMicro Four Thirds
Tip obturatorElectronic

FOCUS

Mod focalizareAFS (Single) / AFF (Flexible) / AFC (Continuous) / MF
Tip focalizareSistem Contrast AF

SPECIFICATII FOTO

Blit integratTTL
Format fisiereJPEG (DCF, Exif 2.3), RAW, MPO
AVCHD ; MP4
Masurarea expuneriiSistem de detectare cu modele multiple pe 1 728 de zone
Moduri balans de albAuto (Automat)/Daylight (Lumina zilei)/Cloudy (Noros)/Shade (Umbra)/Incandescent (Incandescent)/Flash (Blit)//White Set 1, 2, 3, 4 (Setare alb 1, 2, 3, 4)/Color temperature setting (Setare temperatura de culoare)
Moduri expunereMultiplu / Central-ponderat / Punctual
Profil culoaresRGB
Rezolutie Foto16 Mpx.
Sensibilitatemaxim 25600

SPECIFICATII VIDEO

Iesire videomicroHDMI Tip D
Inregistrare video[4K] 3840x2160:4K/30p 100Mbps, 4K/25p: 100Mbps, 4K/24p 100Mbps
[Full HD] 1920x1080:FHD/60p 28Mbps, FHD/50p: 28Mbps, FHD/30p 20Mbps, FHD/25p: 20Mbps
[HD] 1280x720:HD/30p 10Mbps, HD/25p: 10Mbps
[Full HD] 1920x1080 FHD/50p: 28Mbps, 50p recording
[Full HD] 1920x1080 FHD/50i: 17Mbps, 50i recording
[Full HD] 1920x1080 FHD/25p: 24Mbps, 50i recording
Full HD] 1920x1080 FHD/24p: 24Mbps, 24p recording
Inregistrare audioAAC 2ch; Dolby Digital 2ch
Interfata computerUSB 2.0 Micro-B
Rezolutie Video4K

ECRAN / VIEWFINDER

Display LCD3" TFT LCD 1,040k pixeli
Vizor opticOLED Live View Finder (2,360k pixeli)

STOCARE

Tip Card MemorieSD

CONECTIVITATE

WiFiDa

ALTE CARACTERISTICI

AlimentareAcumulator Li-ion (7.2 V, 1 200 mAh, 8.7 Wh)

DIMENSIUNE / GREUTATE

Dimensiuni128.4 x 89 x 74.3 mm
GreutateAprox. 453 g

Copyright F64.ro © 2001-2018

 • ACúpula Performance Digital