Cauta ...
0
0

Panasonic Lumix DC-G90H Aparat Foto Mirrorless Kit cu Obiectiv G Vario 14-140 mm F3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S

Panasonic
Panasonic prezinta LUMIX G90 - un nou aparat foto digital mirrorless, cu design compact si rezistent, care ofera un grad ridicat de mobilitate pentru utilizarea in calatorii si care incorporeaza functii si tehnologii atat pentru fotografiere cat si pentru inregistrari video. Pentru a obtine calitatea impresionanta a imaginii, senzorul Digital Live MOS de 20.3 megapixeli fara filtru low-pass exploateaza capacitatea maxima a obiectivului iar procesorul Venus Engine contribuie la obtinerea unor imagini ultra precise si in acelasi timp naturale. Caracteristica DUAL I.S. (stabilizator de imagine dual) pe 5 axe degeneratia a doua, corecteaza neclaritatea imaginilor permitand o compensare a fotografiilor de pana la 5 rapoarte f-stop* prin combinarea caracteristicilor O.I.S. (stabilizator optic de imagine pe 2 axe) si B.I.S. (stabilizator de imagine al corpului, pe 5 axe) pentru a beneficia la maximum de avantajele oferite de cele doua sisteme de stabilizare. Utilizatorii se pot bucura pe deplin de claritatea impecabila a fotografiilor si inregistrailor video in unghi larg si cu teleobiectiv, chiar si in conditii de lumina precara.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125045563
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Panasonic Lumix DC-G90H Aparat Foto Mirrorless Kit cu Obiectiv G Vario 14-140 mm F3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S


 


 
 
 
  

O varietate de functii pentru intensificarea experientei fotografice

Post Focus / Focus Stacking
LUMIX G90 vine cu o functie Post Focus care permite utilizatorilor sa selecteze zona focalizata chiar si dupa fotografiere. Aceasta functie este utila in situatii precum fotografierea macro, unde este necesara focalizarea stricta, sau pentru modificarea expresiilor prin schimbarea subiectului focalizat. Aceasta functie a fost dezvoltata combinand tehnologia de focalizare automata de inalta viteza si inalta precizie DFD (Depth From Defocus) si tehnologia 4K. Functia Focus Stacking permite utilizatorilor sa regleze adancimea campului dupa fotografiere combinand mai multe imagini fotografiate cu functia Post Focus. Utilizatorii nu mai trebuie sa focuseze strict in timpul fotografierii, deoarece acum pot obtine imaginea cu nivelul de defocalizare dorit sau pot focaliza imaginea in sistem panning selectand zona de focalizare dupa fotografiere. Aceasta functie este benefica la fotografierea macro a insectelor, accesoriilor de mici dimensiuni etc.
L.Monochrome D in Photo Style
Modul L.Monochrome D a fost adaugat recent la Photo Style, permitand fotografii monocrome dinamice cu accente de evidentiere si umbre, fara a renunta la detalii. Toate cele trei moduri monocrom - Monochrome, L.Monochrome si L.Monochrome D – permit utilizatorului sa ajusteze efectul de granulatie intre High/Standard/Low pentru fotografii monocrome creative si spectaculoase.
Grupare Expunere / WB / Focus / Apertura
La LUMIX G90, functiile de grupare a focusului si a aperturii sunt suplimentare pe langa gruparea expunerii si gruparea WB, pentru a lasa utilizatorilor posibilitatea de a alege ulterior cea mai buna fotografie. La Focus Bracket, pot fi fotografiate max.999 cu diverse puncte de focalizare. Aperture Bracket ofera utilizatorilor posibilitatea de a realiza fotografii multiple cu diverse profunzimi ale campului.
Inregistrare compusa Live View
Camera elibereaza declansatorul la intervale de expunere prestabilite si sintetizeaza partile cu luminozitate ridicata, pentru a produce o singura fotografie. In timp ce luminozitatea totala a fiecarei imagini consecutive este acumulata in fotografia nucleu, doar subiectul tinta, partile luminoase ale unei imagini sunt detectate iar utilizatorul le poate sintetiza cu atentie la vizualizarea in Live View. Aceasta functie este utila la fotografierea focurilor de artificii sau a stelelor, unde fundalul nu trebuie amplificat.

 


Obiectivul Panasonic LUMIX G VARIO 14-140mm / F3.5-5.6 ASPH. / POWER O.I.S. a castigat premiul "European Compact System Zoom Lens 2013-2014"! Pentru mai multe detalii CLICK AICI.

Pentru orice situatie

Utilizati acest obiectiv versatil in diverse situatii pentru a aduce subiectii in prim plan. Sau realizati portrete cu o adancime redusa a campului vizual. Gratie sistemului complex in interior, acest obiectiv are dimensiuni compacte, care se imbina perfect cu zoomul optic 10x puterni. De asemenea, reduce la minimum distorsiunile si aberatiile cromatice pentru a furniza un contrast si contururi clare pentru fotografiile dvs. de tip peisaj, portret, prim plan si altele.
POWER O.I.S - fotografii extrem de clare

Surpindeti scene fara griji sau sub impulsul momentului. Tehnologia de stabilizare optica a imaginii (O.I.S) incorporata direct in obiectiv asigura faptul ca fotografiile dvs. vor arata extraordinar, cu contururi clare fara estompare pe intreaga suprafata a imaginii. Ducand caracteristica foarte populara MEGA O.I.S la un nivelsuperior, aceasta tehnologie avansata compenseaza imediat chiar si tremurul si vibratiile puternice ale camerei foto care se pot produce in timpul fotografierii. Astfel, puteti suprinde scene fidele fara necesitatea utilizarii unui trepied. la final, va veti bucura de imagini uimitor de clare.Suport video la inalta definitie - inregistrare video perfecta

Cu suportul video la inalta definitie, orice utilizator are tot ce este necesar pentru inregistrarea cu camera foto LUMIX. Aceasta nu afecteaza doar modificari fine ale diafragmei, astfe incat sa nu eiste salturi bruste de expunere, ci dispune si de un design silentios pentru capturarea imbunatatita a sunetului scenei. In plus, ofera performante excelente de urmarire, astfel incat sa nu ratati niciun moment al actiunii.

H-FS14140

14 elemente in 12 grupuri:
- 3 obiective asferice
- 2 obiective cu Extra-Low Dispersion

Obiectivele asferice (ASPH) reduc dimensiunea si greutatea, impiedicand in mod eficient distorsiunile si aberatiile sferice. Extra-Low Dispersion (ED)corecteaza aberatia cromatica, redand imagini exacte, cu contrast ridicat si cu culori clare de la un colt la celalalt 
Mai mult

Specificatii
Panasonic Lumix DC-G90H Aparat Foto Mirrorless Kit cu Obiectiv G Vario 14-140 mm F3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S

Product Information

Buletts txt listing
 • 20.3MP Digital Live MOS Sensor
 • Venus Engine Image Processor
 • Monitor OLED cu control tactil de tip static
 • 5-Axis Zoom digital    2x, 4x
 • Zoom digital: 2x, 4x
 • Caracteristica Live View Composite
Package containsPanasonic Lumix DMC-G90 Aparat Foto Mirrorless 20,3MP 4K
Capac corp
Capac conector Hot Shoe
Acumulator
Incarcator baterie
Cablu de conectare USB
Curea de umar
Obiectiv G Vario 14-140 mm F3.5-5.6
Capac fata
Capac spate
Parasolar
Husa Obiectiv
Warranty Length24

CARACTERISTICI CAMERA

Model CameraDC-G90
Tip CameraKit cu obiectiv
Montura obiectivPanasonic/Leica/Sigma L

SENZOR

Format SenzorMicro Four Thirds
Tip obturatorElectronic
Viteze obturator
 • Imagine statica: bec (max. 30 de minute), 1/4.000 - 60
 • Obturator electronic cu prima perdea: bec (max. 30 de minute), 1/2 000 - 60
 • Obturator electronic: 1/16,000 - 1
 • Film: 1/16,000 - 1/25

FOCUS

Mod focalizare
 • AFS (unic)/AFF (flexibil)/AFC (continuu)/MF
 

 • Mod AF
 • Face/Eye Detection (Detectare figura/ochi)/Tracking (Urmarire)/49-Area (225 de zone)/Custom Multi (Mod Multi particularizat)//1-Area (O zona)/Pinpoint (Fixare)
 • (Este disponibila functia de atingere a intregii zone) (Dimensiune selectabila a cadrului de focalizare automata si pozitie flexibila de focalizare automata)

 • Altele
 • AF Sensitivity (Sensibilitate focalizare automata), AF-ON (Activare focalizare automata), Shutter AF (Focalizare automata obturator), Half Press Release (Eliberare la apasare pe jumatate), Focus/Shutter Priority (Prioritate focalizare/obturator), Quick AF (Focalizare automata rapida), Continuous AF (Focalizare automata continua) (la inregistrare film), Eye Sensor AF (Focalizare automata cu senzor de ochi), AF+MF, MF Guide (Ghid focalizare manuala), MF Assist (Asistenta focalizare manuala), Touch MF Assist (Asistenta focalizare manuala tactila), Focus Peaking (Evidentiere zone focalizate), Touch AF/AE Function (Functie AF/AE tactila), Touch Pad AF (Focalizare automata cu touchpad), Touch Shutter (Obturator tactil), Focus Switching for Vert/Hor (Comutator focalizare pentru verticala/orizontala), Focus Ring Lock (Blocare inel de focalizare)
FocalizareSistem Contrast AF

OPTICA

Obiectiv
 • Constructie obiectiv    : 14 elemente in 12 grupuri (3 obiective asferice, 2 obiective ED)
 • Suport: suport Micro Four Thirds
 • Stabilizator optic de imagine: Da (POWER O.I.S.)
 • Distanta focala: f = 14 - 140 mm (echivalenta cu o camera foto de 35 mm: 28 - 280 mm)
 • Tip diafragma: diafragma cu 7 lamele/diafragma cu deschidere circulara
 • Interval diafragma: F3,5 (unghi larg) - F5,6 (teleobiectiv)
 • Diafragma minima: F22
 • Cea mai mica distanta de focalizare: 0,30 m/0,98 ft (la distanta focala de 14 - 21 mm)/0,50 m/1,64 ft (la distanta focala de 22 - 140 mm)
 • Marire maxima: aprox. 0,25x/0,50x (echivalenta cu o camera foto de 35 mm)
 • Unghi de vizualizare pe diagonala: 75° (unghi larg) - 8,8° (teleobiectiv)
 • Rezistenta la praf si la stropire: Da
 • Dimensiuni filtru: 58 mm/2,28 in
 • Diametru max.    : aprox.: 67 mm/2,64 in
 • Lungime totala: aprox. 75 mm/2,95 in (de la varful obiectivului pana la baza suportului pentru obiectiv)
 • Greutate: aprox. 265 g/9,35 oz (fara capac obiectiv, capac posterior obiectiv si parasolar obiectiv)

SPECIFICATII FOTO

Blit integratBlit TTL încorporat, echivalenta cu GN9.0 (ISO200 ·m)/echivalenta cu GN6.4 (ISO100 ·m) (referinta), sistem de ridicare încorporat
Capacitate inregistrare foto
 • [4:3] 5 184 x 3 888 (L)/3 712 x 2 784 (M)/2 624 x 1 968 (S)/3 328 x 2 496 (4K PHOTO (Inregistrare foto 4K))
 • [3:2] 5 184 x 3 456 (L)/3 712 x 2 480 (M)/2 624 x 1 752 (S)/3 504 x 2 336 (4K PHOTO (Inregistrare foto 4K))
 • [16:9] 5 184 x 2 920 (L)/3 840 x 2 160 (M)/1 920 x 1 080 (S)/3 840 x 2 160 (4K PHOTO (Inregistrare foto 4K))
 • [1:1] 3 888 x 3 888 (L)/2 784 x 2 784 (M)/1 968 x 1 968 (S)/2 880 x 2 880 (4K PHOTO (Inregistrare foto 4K))
Capacitate rafala
 • [Obturator mecanic/obturator electronic cu prima perdea]
 • AFS/MF: H: 9 cadre/s, M: 6 cadre/s (cu Live View (Afisare in timp real)), L: 2 cadre/s (cu Live View (Afisare in timp real)) *Atunci cand se utilizeaza obiectivul H-FS12060.
 • AFF/AFC: H: 6 cadre/s, M: 6 cadre/s (cu Live View (Afisare in timp real)), L: 2 cadre/s (cu Live View (Afisare in timp real)) *Atunci cand se utilizeaza obiectivul H-FS12060.
 • [Obturator electronic]
 • AFS/MF: H: 9 cadre/s, M: 6 cadre/s (cu Live View (Afisare in timp real)), L: 2 cadre/s (cu Live View (Afisare in timp real))
 • AFF/AFC: H: 6 cadre/s, M: 6 cadre/s (cu Live View (Afisare in timp real)), L: 2 cadre/s (cu Live View (Afisare in timp real))
Capacitati Direct PrintCompatibila PictBridge
Control blit externControl fara fir (Atunci când se utilizeaza DMW-FL200L/FL360L/FL580L (comercializat separat)), canal de retea fara fir: 1/2/3/4 canale
Format fisiereJPEG (DCF, Exif 2.31), RAW
Masurarea expuneriiMultiple / Center Weighted / Spot
Moduri balans de albAWB/AWBc/AWBw/Daylight (Lumina zilei)/Cloudy (Noros)/Shade (Umbra)/Incandescent (Incandescent)/Flash (Blit)/White Set 1, 2, 3, 4 (Setare alb 1, 2, 3, 4)/Color temperature setting 1, 2, 3, 4 (Setare temperatura de culoare 1, 2, 3, 4)
Moduri expunereProgram AE (Programare AE), Aperture Priority AE (AE cu prioritate la diafragma), Shutter Priority AE (AE cu prioritate la obturator), Manual Exposure (Expunere manuala)
Patina blit externHot Shoe
Profil culoaresRGB Adobe RGB
Rezolutie Foto20 Mpx
Sensibilitate
 • Imagine statica: Automat/ISO inteligent/100 (extins)/200/400/800/1 600/3 200/6 400/12 800/25 600 (modificabil in trepte de 1/3 EV)
 • Mod Creative Video (Inregistrare video creativa): Automat/100 (extins)/200/400/800/1 600/3 200/6 400 (modificabil in trepte de 1/3 EV)
Temporizator10 s, 3 imagini/2 s/10 s

SPECIFICATII VIDEO

Iesire videoHDMI
Inregistrare video
 • [4K] 3 840 x 2 160, 4K/30p: 100 Mbps
 • [4K] 3 840 x 2 160, 4K/25p: 100 Mbps
 • [4K] 3 840 x 2 160, 4K/24p: 100 Mbps
 • [Full HD] 1 920 x 1 080 FHD/60p: 28 Mbps
 • [Full HD] 1 920 x 1 080 FHD/50p: 28 Mbps
 • [Full HD] 1 920 x 1 080 FHD/30p: 20 Mbps
 • [Full HD] 1 920 x 1 080 FHD/25p: 20 Mbps
 • [HD] 1 280 x 720, HD/30p: 10 Mbps
 • [HD] 1 280 x 720, HD/25p: 10 Mbps

Interfata computerUSB 2.0 Micro-B
Rezolutie Video4K

ECRAN / VIEWFINDER

Display LCD
 • Tip: Monitor OLED cu control tactil de tip static
 • Dimensiune afisaj: Rabatabil, 7,66 cm (3 inchi), aspect 3:2
 • Pixeli: Aprox. 1.040.000 puncte
 • Camp vizual: Aprox. 100%
Vizor optic
 • Tip: vizor OLED cu afisare in timp real
 • Pixeli: aprox. 2 360 000 de puncte
 • Camp vizual/marire: aprox. 100 %/aprox. 1,48x/0,74x (echivalenta cu o camera foto de 35 mm) cu obiectiv de 50 mm la infinit; -1 m-1, atunci cand raportul de aspect este setat la 3:2
 • Punct de referinta/ajustare dioptrii: aprox. 20 mm la infinit; -1 m-1/-4 - +4,0 (dioptrii)
 • Senzor de ochi: da

STOCARE

Tip Card MemorieSD

CONECTIVITATE

BluetoothDa
WiFiDa

ALTE CARACTERISTICI

Mod alimentare
 • Acumulator Li-ion (7,2 V, 1200 mAh, 8,7 Wh) (inclus)
 • Sursa de alimentare prin USB, incarcare prin US
Optiuni limbaJaponeza, engleza, germana, franceza, italiana, spaniola, polona, ceha, maghiara, romana, olandeza, turca, portugheza, finlandeza, daneza, suedeza, greaca
Model acumulator compatibilDMW-BLC12E

DIMENSIUNE / GREUTATE

Dimensiuni130,4 x 93,5 x 77,4 mm( (L x I x A)( doar body)
GreutateAprox. 481 g (doar body fara accesorii)

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Copyright F64.ro © 2001-2020