[Top Banner] Despre ce este primavara ta
0
Aparate fotoAparate foto mirrorlessEntuziastiPanasonic Lumix DC-G9 Aparat Foto Mirrorless Kit cu Obiectiv Leica 12-60mm f/2.8-4.0

Panasonic Lumix DC-G9 Aparat Foto Mirrorless Kit cu Obiectiv Leica 12-60mm f/2.8-4.0

8.499,00 lei
Rate de la 354,12 lei

Deschidere la livrare

Garantie

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație
Warranty Length
24

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație

Panasonic Lumix DC-G9 Aparat Foto Mirrorless Kit cu Obiectiv Leica 12-60mm f/2.8-4.0

8.499,00 lei

Descriere

Panasonic Lumix DC-G9 Aparat Foto Mirrorless Kit cu Obiectiv Leica 12-60mm f/2.8-4.0

store/product-description.title

 

📝 - descarcati manualul de utilizare de aici

 

 

Panasonic anunta actualizare de firmware pentru Lumix DC-GH5, DC-GH5S, DC-G9, DC-GX9


 

Obtineti imaginea perfecta prin focalizare automata imbunatatita si o frecventa ridicata a cadrelor


Toate acele scene din natura atat de dificil de surprins sunt acum urmarite mai usor ca niciodata datorita unei performante imbunatatite a urmaririi la focalizare automata, in combinatie cu timpul de declansare de doar 0,04 secunde – cel mai rapid din industrie. In plus, nu mai trebuie sa va faceti griji ca nu veti reusi sa surprindeti exact ceea ce doriti, deoarece frecventa de rafala cea mai buna de pe piata, de 20 fps, este disponibila la rezolutie completa cu focalizare automata continua (AF-C). Fixati focalizarea la primul cadru (AF-S) si va veti putea bucura de  o frecventa de rafala de 60 fps.

Si, ca si cum nu ar fi fost suficient, aveti la dispozitie atat tehnologia de fotografiere 4K, cat si tehnologia 6K, pentru a va ajuta sa surprindeti momentele perfecte. Prin tehnologia unica a Panasonic puteti inregistra imagini la viteze de pana la 30 fps (6K) sau 60 fps (4K) si extrage o imagine statica suficient de mare care sa poata fi tiparita la dimensiuni mari si calitate inalta. Tehnologia 4K este folosita si de alte caracteristici ale camerei, precum Post Focus (post-focalizare) – cu care puteti modifica zona de focalizare dupa inregistrare, si Focus Stacking (combinarea de imagini focalizate diferit intr-o singura fotografie) pentru a modifica adancimea campului dupa inregistrare prin combinarea unor imagini multiple.

In ceea ce priveste compunerea imaginilor uimitoare, vizorul camerei G9 este cel mai mare din clasa sa. Vizorul (Live Viewfinder – LVF) ofera un inalt raport de grosisment de 0,83x (echivalentul unei camere de 35mm) si, in plus, nu are intreruperi nici chiar si atunci cand inregistrati la viteze foarte mari, putand astfel sa urmariti in permanenta subiectul. Cu o rezolutie inalta de 3.680k puncte, vizorul ofera un camp de vizualizare de 100%, astfel incat puteti avea siguranta ca ceea ce vedeti este ceea ce veti obtine in imagine. De asemenea, aveti la dispozitie un mod nocturn, plus functia AF Point Scope  integrata in designul vizorului.

Pe partea din spate a camerei veti gasi un ecran LCD tactil, cu 1040k puncte, diagonala de 3 inchi, pivotant, perfect pentru incadrarea fotografiilor din toate pozitiile pe care le doriti. Conceput pentru a fi deosebit de vizibil chiar si la luminozitate exterioara mare, puteti aplica si un mod nocturn pentru fotografia in conditii de lumina slaba. 

Un design gata pentru orice


Designul camerei G9 ofera atat functionalitate, cat si durabilitate. Un afisaj seundar LCD aflat in partea de sus a camerei G9 – cel mai mare din aceasta clasa – va ajuta sa vedeti dintr-o singura privire setarile curente selectate, iar buton functional (Fn) permite modificarea rapida a setarilor, avand la indemana si un joystick pentru a schimba rapid punctul de focalizare, fara sa fie nevoie sa indepartati camera de la ochi. De asemenea, aveti la dispozitie selectoare intuitive si butoane personalizabile pentru a va asigura ca G9 functioneaza exact asa cum doriti.

Pentru a va asigura ca G9 este pregatita pentru orice fel de conditii in care doriti sa o folositi, aceasta are un sasiu fabricat in totalitate din aliaj de magneziu turnat sub presiune. Este rezistenta la stropire, praf si inghet pana la -10 grade. Deoarece este conceputa pentru utilizare intensa pe teren, toate imbinarile, selectoarele si butoanele sunt etanseizate, pentru a fi protejate impotriva conditiilor meteo nefavorabile.

Locasurile duble pentru cardurile de memorie SD sunt ambele compatibile cu formatul ultra-rapid UHS-II, o premiera pentru camerele LUMIX G. Puteti utiliza locasurile asa cum vi se pare mai confortabil, ca spatiu suplimentar de depozitare, ca  rezerva sau pentru diferite tipuri de suporturi media (de exemplu, unulpentru video, altul pentru fisiere JPEG/RAW).

Partajarea imaginilor nu a fost niciodata mai importanta, iar G9 va ajuta si cu acest aspect, prin compatibilitatea Bluetooth si Wi-Fi. Puteti utiliza functia Bluetooth pentru a mentine o conexiune permanent activa, cu consum redus de energie, pentru a transfera cu usurinta inregistrarile dumneavoastra catre smartphone sau tableta, gata pentru a fi distribuite.

Aveti, de asemenea, la dispozitie o intreaga gama de accesorii concepute pentru a spori usurinta in utilizare a G9. Un sistem de fixare al acumulatorului prelungeste durata de utilizare a camerei, facand in acelasi timp mai confortabila inregistrarea cu camera orientata vertical. Camera este prevazuta, de asemenea, cu  adaptor pentru ocular, un incarcator rapid pentru acumulator si o curea pentru umar. 

Surprindeti fara trepied imagini clare ale animalelor salbatice in mediul natural cu Power OIS


Apertura mare, de f/2.8, permite fotografierea subiectilor in miscare, in timp ce Power O.I.S (stabilizatorul optic de imagine) ofera o compensare efectiva a miscarilor involuntare ale mainii, ceea ce face posibila inregistrarea imaginilor fara trepied, chiar si in conditii de luminozitate scazuta. Designul usor si compact al obiectivului este, de asemenea, ideal pentru ajustarea pozitiei de inregistrare din miscare.

Obiectivul este conceput la standardele inalte de control al calitatii aplicate de Leica si este alcatuit din 15 elemente in 13 grupuri, inclusiv doua obiective UED (dispersie ultra-extra-joasa). Aceasta permite o rezolutie inalta, un contrast ridicat al imaginii, cu un nivel minim al distorsiunii si aberatiilor cromatice, perfect pentru toate tipurile de subiecti, inclusiv animalele salbatice avand pe fundal un soare stralucitor.


Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 181074

Specificatii

Panasonic Lumix DC-G9 Aparat Foto Mirrorless Kit cu Obiectiv Leica 12-60mm f/2.8-4.0

CARACTERISTICI CAMERA
Filet filtru
62mm
Model Camera
DC-G9
Telecomanda
Panasonic DMW-RSL1(se vinde separat)
Tip Camera
Kit cu obiectiv
Montura obiectiv
MFT
SENZOR
Format Senzor
Micro Four Thirds
Tip obturator
Electronic
Viteze obturator
Imagine statica: bec (max. 30 de secunde), 1/8 000 - 60/Obturator electronic cu prima perdea: bec (max. 30 de secunde), 1/2 000 - 60/Obturator electronic: 1/32,000 - 1/Film: 1/16.000 - 1/25
FOCUS
Mod focalizare
AFS (Single) / AFF (Flexible) / AFC (Continuous) / MF
Focalizare
Sistem Contrast AF
OPTICA
Obiectiv
Leica 12-60mm f/2.8-4.0
SPECIFICATII FOTO
Blit integrat
Nu
Capacitate rafala
[Obturator mecanic/obturator electronic cu prima perdea] AFS/MF: H: 12 cadre/s, M: 7 cadre/s (cu Live View (Afisare in timp real)), L: 2 cadre/s (cu Live View (Afisare in timp real)) *Atunci cand se utilizeaza obiectivul H-ES12060./[Obturator mecanic/obturator electronic cu prima perdea] AFF/AFC: H: 9 cadre/s (cu Live View (Afisare in timp real)), M: 7 cadre/s (cu Live View (Afisare in timp real)), L: 2 cadre/s (cu Live View (Afisare in timp real)) *Atunci cand se utilizeaza obiectivul H-ES12060./[Obturator electronic] AFS/MF: SH2: 60 de cadre/s, SH1: 20 de cadre/s, H: 12 cadre/s, M: 7 cadre/s (cu Live View (Afisare in timp real)), L: 2 cadre/s (cu Live View (Afisare in timp real))/[Obturator electronic] AFF/AFC: SH2: 20 de cadre/s, SH1: 20 de cadre/s, H: 9 cadre/s (cu Live View (Afisare in timp real)), M: 7 cadre/s (cu Live View (Afisare in timp real)), L: 2 cadre/s (cu Live View (Afisare in timp real))
Control blit extern
Auto (Automat)*, Auto/Red-eye Reduction (Automat/Reducere efect ochi rosii)*, Forced On (Fortare), Forced On/Red-eye Reduction (Fortare/Reducere efect ochi rosii), Slow Sync. (Sincronizare lenta), Slow Sync./Red-eye Reduction (Sincronizare lenta/Reducere
Format fisiere
JPEG (DCF, Exif 2.31), RAW 6K PHOTO (Inregistrare foto 6K): MP4 (H.265/HEVC, format audio: AAC (pe 2 canale))/4K PHOTO (Inregistrare foto 4K): MP4 (H.264/MPEG-4 AVC, format audio: AAC (pe 2 canale)) MP4: H.264/MPEG-4 AVC (format audio: LPCM (48 kHz/pe 16 biti cu 2 canale), AAC (pe 2 canale))/AVCHD progresiv, AVCHD (format audio: Dolby Audio pe 2 canale)
Masurarea expunerii
Multiplu / Central-ponderat / Punctual
Moduri balans de alb
AWB/AWBc/Daylight (Lumina zilei)/Cloudy (Noros)/Shade (Umbra)/Incandescent (Incandescent)/Flash (Blit)//White Set 1, 2, 3, 4 (Setare alb 1, 2, 3, 4)/Color temperature setting 1, 2, 3, 4 (Setare temperatura de culoare 1, 2, 3, 4)
Moduri expunere
Program AE, Aperture Priority AE, Shutter Priority AE, Manual
Moduri presetate (Scene)
Standard (Standard)/Vivid (Culori vii)/Natural (Natural)/Monochrome (Monocrom)/L. Monochrome (Monocrom L.)/Scenery (Peisaj)/Portrait (Portret)/Custom 1, 2, 3, 4 (Particularizat 1, 2, 3, 4)/Cinelike D/Cinelike V
Patina blit extern
Da
Profil culoare
sRGB / AdobeRGB
Sensibilitate
Imagine statica: Automat/ISO inteligent/100 (extins)/200/400/800/1 600/3 200/6 400/12 800/25 600 (modificabil in trepte de 1/3 EV)/Mod Creative Video (Inregistrare video creativa): Automat/100 (extins)/200/400/800/1 600/3 200/6 400/12 800 (modificabil in trepte de 1/3 EV)
Temporizator
Da, 10 sec, 3 imagini/2 sec/10 sec
Rezolutii inregistrate
4:3 - 5 184 x 3 888 (L)/3 712 x 2 784 (M)/2 624 x 1 968 (S)/10 368 x 7 776 (XL)*/7 296 x 5 472 (LL)*/4 992 x 3 744 (6K PHOTO (Inregistrare foto 6K))/3 328 x 2 496 (4K PHOTO (Inregistrare foto 4K)) *Mod de inalta rezolutie. 3:2 - 5 184 x 3 456 (L)/3 712 x 2 480 (M)/2 624 x 1 752 (S)/10 368 x 6 912 (XL)*/7 296 x 4 864 (LL)*/5 184 x 3 456 (6K PHOTO (Inregistrare foto 6K))/3 504 x 2 336 (4K PHOTO (Inregistrare foto 4K)) *Mod de inalta rezolutie. 16:9 - 5 184 x 2 920 (L)/3 840 x 2 160 (M)/1 920 x 1 080 (S)/10 368 x 5 832 (XL)*/7 296 x 4 104 (LL)*/3 840 x 2 160 (4K PHOTO (Inregistrare foto 4K)) *Mod de inalta rezolutie. 1:1 - 3 888 x 3 888 (L)/2 784 x 2 784 (M)/1 968 x 1 968 (S)/7 776 x 7 776 (XL)*/5 472 x 5 472 (LL)*/2 880 x 2 880 (4K PHOTO (Inregistrare foto 4K)) *Mod de inalta rezolutie.
SPECIFICATII VIDEO
Iesire video
HDMI TypeA/VIERA Link/Video
Inregistrare video
30p, 100 Mbps (iesire senzor: 60 cps/50 cps/48 cps) 30p, 20 Mbps (iesire senzor: 180 cps/150 cps)
Interfata computer
USB 3.0 Micro-B, USB 3.0 SuperSpeed Gen 1; HDMI TypeA/VIERA Link/Video: Automat/4K/50p/4K/25p/1 080p/1 080i/720p/576p/Audio: Stereo/Iesire directa afisaj: format 4:2:2 pe 8 biti (exceptand modul [4K/60p]/[4K/50p])/format 4:2:0 pe 8 biti
Rezolutie Video
4K
ECRAN / VIEWFINDER
Display LCD
Monitor LCD TFT LCD cu control tactil static
Vizor optic
Vizor cu afisare în timp real tip OLED (3 680 000 de puncte)
STOCARE
Tip Card Memorie
Dual Slot SD
CONECTIVITATE
Bluetooth
Da
WiFi
Da
ALTE CARACTERISTICI
Mod alimentare
Acumulator Li-ion (7,2 V, 1 860 mAh, 14 Wh)
Optiuni limba
Japoneza, engleza, germana, franceza, italiana, spaniola, polona, ceha, maghiara, romana, olandeza, turca, portugheza, finlandeza, daneza, suedeza, greaca
Model acumulator compatibil
DMW-BLF19
DIMENSIUNE / GREUTATE
Dimensiuni
136,9 x 97,3 x 91,6 mm
Greutate
Aprox. 658 g/1,45 lb (un card SD, baterie, carcasa)/Aprox. 586 g/1,30 lb (doar carcasa)/Aprox. 868 g/1,91 lb (un card SD, baterie, obiectiv H-FS1260 inclus)/Aprox. 978 g/2,16 lb (un card SD, baterie, obiectiv H-ES1260 inclus)

Specificatii cheie

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație
Buletts txt listing
  • Senzor 20.3 MP Live MOS
  • 80MP High-Res Mode
  • Stabilizare imagine pe 5 axe Dual I.S.
  • ISO 200-25600/ ISO 100 (Extended)
  • 6K Photo/ 4K Photo

Pachetul contine

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație
Package contains
•Body;
•Obiectiv;
•Capac fata;
•Capac Sapte;
•Parasolar
•Capac Body;
•Protectie Patina;
•Cauciuc Ocualr;
•Protectie conector grip;
•Curea umar;
•Acumulator DMW-BLF19;
•Incarcator acumulator DMW-BTC13;
•Cablu incarcator;
•Cablu USB;
•Cablu USB incarcare;
•Manual

Accesorii recomandate pentru

Panasonic Lumix DC-G9 Aparat Foto Mirrorless Kit cu Obiectiv Leica 12-60mm f/2.8-4.0

Review-uri

Incarcare recenzii...