Cauta ...
0

Panasonic Leica Summilux 15mm f/1.7- pt Micro 4/3 - SH5492-2

Panasonic
Panasonic LUMIX G Leica DG Summilux 15mm f/1.7 ASPH este un obiectiv fix grandangular dedicat sistemelor Micro Four Thirds. Distanta focala echivalenta in formatul 35mm este de 30mm, ceea ce-l recomanda cu tarie pentru orice tip de aplicatie foto. Diafragma foarte deschisa f/1.7 ofera posibilitatea fotografierii in conditii de iluminare slaba si ofera un bokeh (separare a subiectului de fundal) extraordinar.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
SH5492-2
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Panasonic Leica Summilux 15mm f/1.7- pt Micro 4/3 - SH5492-2

Obiectivul dispune de inel ce permite controlul manual al diafragmei. Autofocalizarea este asigurata de un nou motor foarte silentios si rapid, ideal atat pentru fotografii, cat si pentru inregistrari video.Design-ul optic incorporeaza 3 elemente asferice pentru a reduce distorsiunile si aberatia sferica. Tratamentul nano al suprafetei lentilei este adoptata pentru a minimiza reflexia pe toata gama de lumina (380nm-780nm) rezultand intr-o imagine clara, de foarte buna calitate, prin evitarea efectelor nedorite de ghosting si flare.

• Obiectiv fix grandangular cu distanta focala de 15mm (30mm este distanta focala echivalenta cu formatul 35mm)

• Diafragma foarte deschisa f/1.7 permite fotografierea in conditii slabe de iluminare si, in acelasi timp, ofera un DOF extraordinar.

• 3 elemente asferice reduc aberatiile sferice si distorsiunile, pentru imagini foarte clare.

• Tratament Nano Surface Coating - reduce la maxim reflexiile, flare-ul si ghosting-ul, pentru contrast bun si reproducere fidela a culorilor

• Constructie metalica cu buton dedicat AF/MF si inel de reglare manuala a diafragmei.
Mai mult

Specificatii
Panasonic Leica Summilux 15mm f/1.7- pt Micro 4/3 - SH5492-2

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital