Cauta ...
0

Panasonic 14mm f/2.5 Pancake - pt Micro 4/3 - SH5375

Panasonic
Noul obiectiv de 14mm de la Panasonic este perfect pentru snapshot-uri sau peisaje. Imaginile realizate cu acest obiectiv au un contrast foarte placut si nu creaza distorsiuni la capete. Acest obiectiv ultra subtire este creat special pentru a captura subiecte care sunt in principal lineare, cum ar fi cladiri cu un numar de linii drepte. Contructia optica simpla formata din 6 elemente in 5 grupuri, incluzant de 3 elemente asferice, permite totodata o performanta inalta cat si o dimensiune compacta.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
SH5375
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Panasonic 14mm f/2.5 Pancake - pt Micro 4/3 - SH5375

CLICK AICI pentru a vizualiza/descarca catalogul de obiective Panasonic GCel mai usor obiectiv interschimbabil cu focala fixa din lume, Lumix G 14mm f/2.5 ASPH, este un obiectiv de 14mm in format Micro 4/3 (echivalent 28mm in format 35mm) cu un unghi de cuprindere mare si un contrast excelent.Obiectivul 14mm ofera o performanta excelenta in fotografierea nu numai a peisajelor dar si a snapshot-urilor de interior.Fiind compus din 6 lentile in 5 grupuri, dintre care 3 lentile asferice, acest sistem optic reuseste sa contina o performanta inalta in fotografiere cat si dimensiuni reduse.Acest obiectiv este ideal si pentru fotografierea structurilor arhitecturale, avand distorsiuni minime.

Contine un motor intern de focalizare, care impreuna cu motorul de focalizare intern al aparatului ajuta la crearea unui sistem foarte silentios si cu o viteza foarte mare.Cele 7 lamele ale diafragmei confera o forma rotunjita ce produce un bokeh foarte frumos.Montura metalica dintr-un material durabil asigura durabilitate pentru utilizatorii activi.Elemente optice tratate in multi strat minimizeaza artefactele si reflexiile pentru a asigura o performanta in fotografiere.
Mai mult

Specificatii
Panasonic 14mm f/2.5 Pancake - pt Micro 4/3 - SH5375

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital