[Top Banner]Marea Echipare
0
Obiective fotoAccesorii obiective fotoInele adaptoare si macroOlympus CLA-T01 Inel Adaptor pentru Seria TG

Olympus CLA-T01 Inel Adaptor pentru Seria TG

Olympus CLA-T01 Inel Adaptor pentru Seria TG

Descriere

Olympus CLA-T01 Inel Adaptor pentru Seria TG

store/product-description.title

Spre deosebire de cele mai multe camere compacte, la modelele din seria TG se pot atasa convertoare subacvatice si filtre pentru obiective de 40,5mm, utilizand adaptorul pentru lentile de conversie, model CLA-T01. Acesta a fost special creat pentru seria TG cu un surub cu diametru 40,5mm si permite atasarea unui obiectiv convertor fisheye model FCON-T01/T02 sau a unui convertor tele, model TCON-T01, pentru extinderea orizontului tau fotografic - chiar si sub apa pana la o adancime de 12m.
 

  • Caracteristici
  • Adaptor pentru lentila de conversie pentru seria TG
  • Compatibil cu obiectivele convertoare dedicate Olympus FCON‑T01 / FCON‑T02 / TCON‑T01 / TG‑2 / TG‑3 / TG‑4 / TG‑5 / TG‑6
  • Atasare usoara la camera chiar si sub apa la o adancime de pana la 12m

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Specificatii

Olympus CLA-T01 Inel Adaptor pentru Seria TG

Inele adaptoare si macro
Tip inel
Adaptor

Accesorii

Olympus CLA-T01 Inel Adaptor pentru Seria TG

Review-uri

Incarcare recenzii...