panasonic 5 ani garantie

 Prinde cele mai tari oferte prin abonarea ta la Newsletter-ul nostru!

 GH5

Poate sa filmeze la rezolutia 4K 60p/ 50p si care poate reproduce fidel imagini video 4K 4:2:2 pe 10 biti 
Include si 5-axis Dual I.S. 2 , care suprima neclaritatea printr-o modlitate mult mai eficienta si mai avansata, atat la inregistrarea imaginilor foto, cat si a celor video

 GH5S

Este prima camera Mirrorless din lume, care poate inregistra 4k 60p/50p in modul cinema 4k 
Prezinta o caracteristica revolutionara de inregistrare video interna la rezolutie C4K/4K pe 10 biti in format 4:2:2 
Asigura cea mai ridicata sensibilitate si cea mai buna calitate a imaginii din istoria produselor LUMIX

poza

ACUMULATORI

GRIP-URI

BLITZ-URI / TREPIEDE

GENTI

Imagine

Nu rataţi niciodată clipa ideală

 

Avantajele aparatelor foto LUMIX cu modurile 4K Video (Înregistrare video 4K) şi 4K Photo (Înregistrare foto 4K).

 

Tehnologia video 4K s-a răspândit în prezent de la televizoare la produse foto-video, precum aparatele foto digitale LUMIX. Oferind o rezoluţie de patru ori mai mare decât tehnologia Full-HD, aceasta oferă imagini de o calitate superbă.  Şi asta nu este totul, tehnologia 4K oferă şi posibilităţi interesante pentru editare.

 

Funcţia de înregistrare foto 4K vă permite să surprindeţi cu uşurinţă un singur cadru video şi să îl utilizaţi drept imagine statică, la o rezoluţie de 8 megapixeli,extrăgându-l dintr-un fişier de rezoluţie 4K.

 

În plus, cu noul mod 4K Photo (Înregistrare foto 4K), puteţi efectua cu uşurinţă setări pentru calitatea imaginii, obţinând parametri optimi pentru fotografiere.

 

 

 Nu rataţi niciodată clipa ideală folosind modul 4K Photo

 

Utilizând rezoluţia înaltă 4K, aparatele foto Panasonic LUMIX prezintă noua funcţie de înregistrare foto 4K, care vă permite să extrageţi cadre individuale dintr-o secvenţă video (filmată la 30 de cadre pe secundă) pentru a surprinde acele momente magice care se produc doar într-o fracţiune de secundă. Cu funcţia de înregistrare foto 4K, puteţi fi întotdeauna sigur că aveţi libertatea de a alege „clipa ideală”

 

 

 

Imagine

 Galerie foto 4K

 

Utilizând rezoluţia înaltă 4K, aparatele foto Panasonic LUMIX prezintă noua funcţie de înregistrare foto 4K, care vă permite să extrageţi cadre individuale în format JPEG de 8 megapixeli dintr-o înregistrare video (filmată la 30 de cadre pe secundă*) pentru a surprinde acele momente magice dificil de capturat cu tehnicile tradiţionale de fotografiere. Cu funcţia de înregistrare foto 4K, puteţi fi întotdeauna sigur că aveţi libertatea de a alege „clipa ideală”.

* CM1: 15 cadre pe secundă

 

 

 

Imagine
Imagine

Folosind înalta rezoluţie 4K, noua funcţie 4K Photo (Înregistrare foto 4K) vă permite să extrageţi imagini individuale dintr-o înregistrare video (filmată la frecvenţa de 30 de cadre pe secundă) pentru a surprinde clipa ideală.

 Prinde cele mai tari oferte prin abonarea ta la Newsletter-ul nostru!

cannon elinchrom fuji gitzo hoya leica metz nikon sigma sony tamrac tamron gopro panasonic