Cauta ...
0
0

Nissin Di622 pt. Nikon Mark I - SH5041

Nissin
Blitz pentru aparatele foto Nikon. Blitzul functioneaza si ca slave, inclusiv prin declansare optica. Blitz-ul dispune de de expunere automata TTL, iar oglinda cu zoom automat 24-105mm se coreleaza cu focala obiectivului.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
SH5041
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Nissin Di622 pt. Nikon Mark I - SH5041

Standard la blitzurile Nissin, firmware-ul este reprogramabil astfel incat poate tine pasul cu cele mai noi modificari ale specificatiilor TTL.Construit pentru o utilizare extrem de simpla, blitzul Speedlite Di622 poate fi controlat dintr-un singur buton.Functionarea ca slave optic este disponibila chiar si la blitzurile integrate in camerele Nikon!Specificatii:

- compatibil iTTL, expunere automata; functionare si ca slave optic, puterea se poate regla de la 1/1 la 1/32 in 6 trepte.

- unghi mobil: 45, 60, 75, 90 de grade vertical, 90-150° stanga/dreapta.

- numar de ghid 40m la ISO 100

- acoperire flash 24-105mm, difuzor superangular inclus

- alimentare cu 4 baterii sau acumulatori tip AA / R6

-se poate utiliza pentru difuzarea luminii accesoriul dedicat pentru modelul Canon 580Ex sau 580ExII,(capul de blit are aceasi dimensiune ca modelul dedicat Canon).

-se poate folosi setul de filtre colorate NIKON SJ1, ce permite utilizarea blitz-ului intr-un mod creativ pentru a putea obtine efecte artistice. Spre exemplu, cand fotografiem cu blitz in lumina fluorescenta, prim-planul va fi bine luminat, alb, in schimb fundalul va avea o tenta verzuie, fiind virat spre aceasta culoare. Utilizand un filtru verde in aceasta situatie ar rezolva problema de mai sus, compensand iluminarea si pentru fundal, aducandu-l la aceeasi culoare corecta - evident, WB-ul trebuie setat din camera pe "fluorescent" (in acest caz). Filtele de culoare albastra, rosie si galbena pot fi folosite in mod creativ, pentru a influenta iluminarea, si a obtine diverse efecte artistice, uneori chiar dramatice. Aceste filtre sunt cu adevarat interesante mai ales in cazul intrebuintarii mai multor blitzuri concomitent.
Mai mult

Specificatii
Nissin Di622 pt. Nikon Mark I - SH5041

Copyright F64.ro © 2001-2019