[Top Banner]Marea Echipare
0
EOLNissin 622 Mark I pt Nikon - SH4384-6

Nissin 622 Mark I pt Nikon - SH4384-6

Nissin 622 Mark I pt Nikon - SH4384-6

Descriere

Nissin 622 Mark I pt Nikon - SH4384-6

store/product-description.title

Standard la blitzurile Nissin, firmware-ul este reprogramabil astfel incat poate tine pasul cu cele mai noi modificari ale specificatiilor TTL.

Construit pentru o utilizare extrem de simpla, blitzul Speedlite Di622 poate fi controlat dintr-un singur buton.

Functionarea ca slave optic este disponibila chiar si la blitzurile integrate in camerele Nikon!

Specificatii:
- compatibil iTTL, expunere automata; functionare si ca slave optic, puterea se poate regla de la 1/1 la 1/32 in 6 trepte.
- unghi mobil: 45, 60, 75, 90 de grade vertical, 90-150° stanga/dreapta.
- numar de ghid 40m la ISO 100
- acoperire flash 24-105mm, difuzor superangular inclus
- alimentare cu 4 baterii sau acumulatori tip AA / R6
-se poate utiliza pentru difuzarea luminii accesoriul dedicat pentru modelul Canon 580Ex sau 580ExII,(capul de blit are aceasi dimensiune ca modelul dedicat Canon).
-se poate folosi setul de filtre colorate NIKON SJ1, ce permite utilizarea blitz-ului intr-un mod creativ pentru a putea obtine efecte artistice. Spre exemplu, cand fotografiem cu blitz in lumina fluorescenta, prim-planul va fi bine luminat, alb, in schimb fundalul va avea o tenta verzuie, fiind virat spre aceasta culoare. Utilizand un filtru verde in aceasta situatie ar rezolva problema de mai sus, compensand iluminarea si pentru fundal, aducandu-l la aceeasi culoare corecta - evident, WB-ul trebuie setat din camera pe "fluorescent" (in acest caz). Filtele de culoare albastra, rosie si galbena pot fi folosite in mod creativ, pentru a influenta iluminarea, si a obtine diverse efecte artistice, uneori chiar dramatice. Aceste filtre sunt cu adevarat interesante mai ales in cazul intrebuintarii mai multor blitzuri concomitent.

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Specificatii

Nissin 622 Mark I pt Nikon - SH4384-6

Product status
EndOfLife
Da

Accesorii

Nissin 622 Mark I pt Nikon - SH4384-6

Review-uri

Incarcare recenzii...