Cauta ...
0

Nikon Z6 Body si Adaptor FTZ Aparat Foto Mirrorless 24.5MP Video 4K Wi-Fi Negru

Nikon
Atunci cand aveti un senzor foarte sensibil la lumina, in format full frame, aveti puterea de a va lasa amprenta personala. Senzorul CMOS in format full frame, iluminat din spate, cu 24,5 MP si functie AF in plan focal capteaza imagini cu detalii bogate, deosebit de clare. Procesorul de imagine EXPEED 6 este extrem de rapid si asigura obtinerea unor imagini cu zgomot redus si interval dinamic remarcabil, atat la valori ridicate, cat si scazute ale sensibilitatii ISO. Datorita monturii largi, cu diametrul de 55 mm, aparatul dumneavoastra foto din seria Z capteaza mai multa lumina. Distanta de doar 16 mm dintre montura si senzorul de imagine in format de cadru intreg al aparatului foto permite unei cantitati mai mari din acea lumina sa ajunga la senzor.
Mai mult
Variante:
Pachete:

De: 11.999,90 LeiPor: 8.999,00 Leiou X de

Economia de 3.000,90 Lei

(TVA inclus)
Opções de Parcelamento:
 • à vista 8.999,00 Lei
 • 2X de 4.499,50 Lei
 • 3X de 2.999,66 Lei
 • 4X de 2.249,75 Lei
 • 5X de 1.799,80 Lei
 • 6X de 1.499,83 Lei
 • 7X de 1.285,57 Lei
 • 8X de 1.124,87 Lei
 • 9X de 999,88 Lei
 • 10X de 899,90 Lei
 • 11X de 818,09 Lei
 • 12X de 749,91 Lei
Outras formas de pagamento
Adauga in cos
Cod produs:
125042808
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Nikon Z6 Body si Adaptor FTZ Aparat Foto Mirrorless 24.5MP Video 4K Wi-Fi Negru

 Viziunea dumneavoastra. Vocea dumneavoastra.


Dati viata ideilor dumneavoastra. Cand aveti un senzor foarte sensibil la lumina, in format full frame, aveti puterea de a va lasa amprenta personala.


 

Clar de la o margine la alta a cadrului


Senzorul CMOS in format full frame, iluminat din spate, cu 24,5 MP si functie AF in plan focal capteaza imagini cu detalii bogate, deosebit de clare. 


Mai mult decat rapid


Procesorul de imagine EXPEED 6 este extrem de rapid si asigura obtinerea unor imagini cu zgomot redus si interval dinamic remarcabil, atat la valori ridicate, cat si scazute ale sensibilitatii ISO. 


 


Montura mare. Impact major.Datorita monturii largi, cu diametrul de 55 mm, aparatul dumneavoastra foto din seria Z capteaza mai multa lumina. Distanta de doar 16 mm dintre montura si senzorul de imagine in format full frame al aparatului foto permite unei cantitati mai mari din acea lumina sa ajunga la senzor.


 


Inspirat de lumina 


De la nuantele de albastru din amurg, pana la umbrele grafice. Puternicul design optic al obiectivelor cu montura Z de la Nikon, combinat cu montura larga, va ofera puterea de a face magie cu lumina. 

Captati expresia


Un procesor inteligent, cu functie de Detectare fete zona AF automata, detecteaza fetele si le mentine focalizate. Acea licarire. Acea expresie. O puteti surprinde, chiar daca cineva se misca rapid. 


Sistem de reducere a vibratiilor foarte eficient


 


STABIL


Sistemul optic de reducere a vibratiilor (VR) pe cinci axe din aparatul foto compenseaza tremuratul aparatului foto pe cinci directii. Imaginile statice raman clare. Imaginile video sunt stabile.


 


ACTIUNE


Modul Sport ofera o imagine stabila in vizor cand fotografiati actiuni extrem de rapide sau cand rotiti panoramic aparatul foto. Cand inregistrati imagini video, sistemul VR optic pe cinci axe lucreaza cu sistemul VR electronic pentru a oferi segmente de film extrem de stabile.


 


AVANTAJ DE CINCI TREPTE


Sistemul VR optic pe cinci axe din aparatul foto va permite sa fotografiati cu timpi de expunere cu pana la cinci trepte mai lungi decat fara VR.² Realizati fotografii mai clare in timp ce lumina zilei se atenueaza sau filmati scene fara efectele nedorite ale tremuratului aparatului foto.


 

Control deosebit


Obiectivele cu deschidere mare a diafragmei si cu montura Z de la Nikon ofera o focalizare automata silentioasa si un bokeh de exceptie. In plus, puteti sa obtineti asistenta din partea functiei de reliefare a focalizarii in timp ce modificati focalizarea cand filmati o scena. 

Conectati-va la un dispozitiv inteligent


Utilizati functiile Wi-Fi si Bluetooth incorporate pentru a va conecta rapid la orice dispozitiv inteligent cu SnapBridge. Partajati instantaneu fisiere JPEG. Fotografiati imagini statice si inregistrati filme de la distanta.


Mai mult

Specificatii
Nikon Z6 Body si Adaptor FTZ Aparat Foto Mirrorless 24.5MP Video 4K Wi-Fi Negru

Product Information

Buletts txt listing
 • 24.5MP
 • Vizor OLED (Quad VGA) de 1,27 cm
 • ISO ISO 100 - 51200
 • HDR (High Dynamic Range)
 • 273 puncte focalizare
 • Wi-Fi
Package contains-Aparat body + capac fata

-Adaptor FTZ + capace fata/spate

-Incarcator

-Cablu alimentare incarcator

-Baterie

-Cablu USB Type C

-Curea de gat

-Manual si garantie
Warranty Length24
Product stateNou

CARACTERISTICI CAMERA

Model CameraZ6
Tip CameraBody doar corp

SENZOR

Format SenzorFull Frame
Tip obturatorElectronic
Viteze obturator1/8000 pana la 30 s , in pasi de 1/3 sau 1/2 EV, bulb, durata, X200

FOCUS

Mod focalizareAutomat; mod automat program cu program flexibil (P); mod automat prioritate de timp (S); mod automat prioritate de diafragma (A); manual (M); setari utilizator (U1, U2, U3)
Plaja focalizareAF localizata, punct unic AF si zona dinamica AF (modurile AF localizata si zona dinamica AF sunt disponibile numai in mod foto); AF zona larga (S); AF zona larga (L); zona AF automata

SPECIFICATII FOTO

Blit integrat=1/200 s; se sincronizeaza cu obturatorul la 1/200 s sau la un timp mai lung; este acceptata sincronizarea rapida FP automata, Mod: Sincronizare perdea frontala, sincronizare lenta, sincronizare perdea posterioara, reducere ochi rosii, reducere ochi rosii
Capacitate rafalaPana la 12 fps. Continuu cu viteza redusa: 1 pana la 5 fps. Continuu cu viteza ridicata: 5,5 fps (NEF/RAW de 14 biti: 5 fps) (masurat in conditiile de testare specificate de Nikon)
Capacitati Direct PrintPictBridge
Format fisiereNEF (RAW): 12 sau 14 biti (comprimat fara pierderi, comprimat sau necomprimat); sunt disponibile dimensiunile mare, medie si mica (imaginile medii si mici sunt inregistrate la o adancime de 12 biti, utilizandu-se compresia fara pierderi).
TIFF (RGB).
JPEG: compatibil cu formatul de baza JPEG cu compresie fina (aprox. 1: 4), normala (aprox. 1: 8) sau de baza (aprox. 1: 16); este disponibila optiunea de compresie pentru calitate optima.
NEF (RAW)+JPEG: o singura fotografie inregistrata atat in format NEF (RAW), cat si in format JPEG.
Masurarea expuneriiTTL
Moduri balans de albAutomat (3 tipuri), lumina naturala automata, lumina directa a soarelui, innorat, umbra, incandescent, fluorescent (7 tipuri), blit, alegere temperatura culoare (2500 K pana la 10.000 K), presetare manuala (se pot stoca pana la 6 valori), reglare fina disponibila pentru toate optiunile, exceptand alegere temperatura culoare
Moduri expunereMasurare matriciala.
Masurare central-evaluativa: pondere de 75% acordata cercului de 12 mm din centrul cadrului; evaluarea poate fi realizata si in functie de media intregului cadru.
Masurare spot: masoara cercul de 4 mm (aproximativ 1,5% din cadru) centrat pe punctul de focalizare selectat.
Masurare evaluativa a zonelor luminoase.
SensibilitateDe la ISO 100 pana la 51200, in pasi de 1/3 sau 1/2 EV.
Se poate seta, de asemenea, la aprox. 0,3, 0,5, 0,7 sau 1 EV (echivalent ISO 50) sub ISO 100 sau la aprox. 0,3, 0,5, 0,7, 1 sau 2 EV (echivalent ISO 204800) peste ISO 51200;
functie disponibila de control al sensibilitatii ISO automate
Temporizator2 s, 5 s, 10 s, 20 s; 1 pana la 9 expuneri la intervale de 0,5, 1, 2 sau 3 s

SPECIFICATII VIDEO

Iesire videoConector HDMI tip C
Inregistrare videoMOV , MP4
Inregistrare audioPCM liniar , AAC
Interfata computerConector tip C (SuperSpeed USB). Se recomanda conectarea la portul USB incorporat.
Rezolutie Video4K

ECRAN / VIEWFINDER

Display LCDDiagonala de 8 cm (3,2 inci). Ecran LCD sensibil la atingere TFT cu inclinare, unghi de vizualizare de 170°, acoperire a cadrului de aproximativ 100%, control al balansului de culoare si control manual al luminozitatii pe 11 niveluri. Aprox. 2.100.000 pun
Vizor opticOLED (Quad VGA) de 1,27 cm/0,5 inci, cu aprox. 3.690.000 puncte, cu balans de culoare si control al luminozitatii automat si manual pe 11 niveluri

STOCARE

Tip Card MemorieXQD

CONECTIVITATE

BluetoothDa
WiFiDa

ALTE CARACTERISTICI

AlimentareUn acumulator Li-ion EN-EL15b; se poate utiliza si EN-EL15a/EN-EL15, dar trebuie retinut ca se pot realiza mai putine fotografii cu o singura incarcare si ca adaptorul de incarcare la curent alternativ se poate utiliza numai pentru incarcarea acumulatoril
AlimentatorAdaptor c.a. EH-5c/EH-5b (necesita conector de alimentare EP-5B, care este disponibil separat)

DIMENSIUNE / GREUTATE

DimensiuniAprox. 134 x 100,5 x 67,5 mm
GreutateAprox. 675 g cu acumulator si card de memorie, dar fara capac corp; aprox. 585 g (doar corpul aparatului foto)

Copyright F64.ro © 2001-2019