Cauta ...
360º viewCustomer Photos

Nikon ME-W1 - microfon cu bluetooth

Nikon
Nikon ME-W1 este un sistem de microfon cu conectivitate Bluetooth ce va va ajuta sa realizati inregitrari audio de calitate in orice conditii, indiferent daca este vorba de un concert, conferinta sau interviu. Microfonul ME-W1 este o solutie ideala pentru obtinerea unui sunet extrem de clar. Cand trebuie sa va deplasati sau cand inregistrati imagini in medii zgomotoase, un microfon fara fir poate fi un accesoriu foto extrem de util. Accest kit va permite sa amplasati microfonul aproape de sursa, adaugand filmului un plus de emotie, inregistrand impactul real al vocii sau captand sunetul ambiant din locurile greu accesibile. In sistemul ME-W1, atat transmitatorul microfonului, cat si receptorul capteaza sunet. Materialul audio poate fi inregistrat in doua moduri, doar prin microfon, sau prin microfon si receptor; in acest fel, puteti sa va concentrati numai asupra subiectului sau puteti sa inregistrati o conversatie bidirectionala. Indiferent daca inregistrati interviuri sau materiale video pe care le comentati in timp ce filmati, optiunea de inregistrare unidirectionala sau bidirectionala a sunetului este extrem de utila. Acesta kit se conecteaza la orice fel de camera video, DSLR, sau reportofon care dispune de o intrare de 3,5 mm mini-jack pentru microfon. ME-W1 este extrem de simplu de alimentat si este capabil sa ofere o inregistrare neintrerupta, de pana la trei ore, cu o singura baterie AAA.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125017592
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Nikon ME-W1 - microfon cu bluetooth

Nikon ME-W1 este un sistem de microfon cu conectivitate Bluetooth ce va va ajuta sa realizati inregitrari audio de calitate in orice conditii, indiferent daca este vorba de un concert, conferinta sau interviu.Microfonul ME-W1 este o solutie ideala pentru obtinerea unui sunet extrem de clar. Cand trebuie sa va deplasati sau cand inregistrati imagini in medii zgomotoase, un microfon fara fir poate fi un accesoriu foto extrem de util. Accest kit va permite sa amplasati microfonul aproape de sursa, adaugand filmului un plus de emotie, inregistrand impactul real al vocii sau captand sunetul ambiant din locurile greu accesibile.In sistemul ME-W1, atat transmitatorul microfonului, cat si receptorul capteaza sunet. Materialul audio poate fi inregistrat in doua moduri, doar prin microfon, sau prin microfon si receptor; in acest fel, puteti sa va concentrati numai asupra subiectului sau puteti sa inregistrati o conversatie bidirectionala. Indiferent daca inregistrati interviuri sau materiale video pe care le comentati in timp ce filmati, optiunea de inregistrare unidirectionala sau bidirectionala a sunetului este extrem de utila.Acesta kit se conecteaza la orice fel de camera video, DSLR, sau reportofon care dispune de o intrare de 3,5 mm mini-jack pentru microfon.

ME-W1 este extrem de simplu de alimentat si este capabil sa ofere o inregistrare neintrerupta, de pana la trei ore, cu o singura baterie AAA.
Mai mult

Specificatii
Nikon ME-W1 - microfon cu bluetooth

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital