Esti ceea ce iubesti
0
Aparate fotoAparate foto dSLRAparate foto dSLR entuziastiNikon D7500 Aparat Foto DSLR 20.9MP CMOS 4K Kit 18-140 mm
-800,00 lei

Nikon D7500 Aparat Foto DSLR 20.9MP CMOS 4K Kit 18-140 mm

5.799,00 lei4.999,00 lei
Rate de la 208,29 lei

Deschidere la livrare

Garantie

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație
Warranty Length
24

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație

Nikon D7500 Aparat Foto DSLR 20.9MP CMOS 4K Kit 18-140 mm

5.799,00 lei4.999,00 lei

Descriere

Nikon D7500 Aparat Foto DSLR 20.9MP CMOS 4K Kit 18-140 mm

store/product-description.title

Aceeasi calitate a imaginii ca la varful de gama D500: senzor in format DX, de 20,9 MP. EXPEED 5. Senzor de masurare RGB de 180K pixeli.

Sensibilitate la lumina remarcabila: excelati in lumina scazuta, cu un interval ISO 100-51200, extensibil pana la ISO 1640000 (echivalent).

Recunoastere extraordinara a subiectelor: senzor de masurare RGB de 180K pixeli si sistem de recunoastere a scenei avansat. Fotografiati cu expuneri precise si compozitii dinamice.

Masurare evaluativa a zonelor luminoase: acorda prioritate celor mai luminoase elemente din cadru, contribuind la evitarea imaginilor cu zone luminoase complet albe.

AF de inalta precizie: sistem AF cu 51 de puncte, precis pana la impresionanta valoare de -3 EV. Urmariti, fixati si mentineti focalizarea pe subiecte – chiar daca singura lumina este lumina lunii.

Segmente de film cinematografice, 4K/UHD: inregistrati segmente de film 4K/UHD 30p sau video Full HD (1080p), la cadente de cadre de pana la 50p/60p.

Filmare secventiala: chiar in aparatul foto, generati cu usurinta filmari secventiale 4K/UHD si Full HD cursive, expuse corespunzator, in format DX complet.

8 fps cu urmarire AF/AE completa: inregistrati 50 de imagini NEF (RAW) sau 100 de imagini mari JPEG Fine, intr-o singura serie de mare viteza.

Ecran cu inclinare si comenzi tactile: monitor subtire cu inclinare, de 8 cm (3.2"). Operati functiile AF si de declansare prin intermediul comenzilor tactile atunci cand fotografiati cu vizualizare in timp real.

Vizor optic cu pentaprisma: ofera o acoperire a cadrului de aproximativ 100%.

Picture Control Automat: sistemul Picture Control din aparatul foto dispune de opt comenzi, inclusiv de noua optiune Picture Control Automat, care optimizeaza culorile, contrastul si luminozitatea in functie de scena. Regleaza automat variabilele cand inregistrati mai multe cadre

Agilitate DX: corpul aparatului foto cantareste doar 640 g (aproximativ), dispune de un maner adanc si este etansat impotriva intemperiilor. Obiectivele NIKKOR in format DX sunt compacte, iar factorul de taiere de 1,5x al senzorului aparatului foto creeaza un efect telefotografic atunci cand fotografiati cu un obiectiv in format FX.

Sistem extensibil: compatibil cu dispozitive Speedlight de la Nikon, cu microfonul stereo ME-1 si cu microfonul fara fir ME-W1 de la Nikon.

Compatibilitate cu SnapBridge: Functionalitatile Bluetooth si Wi-Fi ale aparatului foto sunt disponibile numai cand se utilizeaza SnapBridge. Aplicatia SnapBridge de la Nikon trebuie instalata pe un dispozitiv inteligent compatibil, inainte de a putea utiliza SnapBridge cu acest aparat foto.

 

Alimentati-va aspiratiile. Aceeasi calitate a imaginii ca la varful de gama D500.

 

Aici. Sau acolo. Pe intuneric sau in lumina. Aveti posibilitatea de a surprinde imagini unice. Senzor in format DX, de 20,9 MP. EXPEED 5. Senzor de masurare RGB de 180K pixeli. D7500 asigura imagini clare, de inalta definitie, cu gradatii bogate ale tonurilor. Va veti bucura de recunoasterea subiectelor cu o precizie remarcabila, precum si de performante superioare la sensibilitati ISO ridicate. Veti fi uimit de calitatea segmentelor de film 4K/UHD realizate. Iar sistemul Picture Control incorporat in aparatul foto va permite sa aplicati cu usurinta propriul stil creativ, indiferent daca inregistrati imagini statice sau video.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotografiati si noaptea. Sensibilitate uimitoare la lumina.

 

Excelati in lumina scazuta. Avand o sensibilitate ISO 100-51200, care se poate extinde pana la ISO 1640000 (echivalent), D7500 nu se teme de intuneric. Sistemul rapid de procesare a imaginii EXPEED 5 asigura o calitate remarcabila a imaginii pe intregul interval ISO. Zgomotul de imagine fin este redus dramatic si chiar si imaginile decupate, fotografiate la valori ISO ridicate, isi pastreaza calitatea. Setarea Hi 5 va permite sa fotografiati la o sensibilitate incredibila, ISO 1640000 (echivalent) si sa utilizati la maximum lumina disponibila.

 

 

 

 

 

 

 

 

Surprindeti detaliile. Recunoastere extraordinara a subiectelor.

 

Fotografiati cu expuneri precise si compozitii dinamice. Senzor de masurare RGB de 180K pixeli si sistem de recunoastere a scenei avansat. Aparatul foto dispune de un senzor de masurare RGB de 180K pixeli si de un sistem de recunoastere a scenei avansat, care se combina pentru a va asigura ca veti obtine imaginea dorita – chiar si atunci cand scena implica subiecte mai mici sau care se misca rapid. Pentru scenele cu contrast ridicat, noua masurare evaluativa a zonelor luminoase va acorda prioritate celor mai luminoase elemente din cadru, contribuind la evitarea imaginilor cu zone luminoase complet albe.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pastrati claritatea. AF de inalta precizie.

 

Indiferent ce fotografiati, sistemul AF cu 51 de puncte va urmari subiectul, se va fixa pe acesta si ii va mentine focalizarea. Chiar daca singura lumina este lumina lunii. Sistemul AF dispune de 15 senzori centrali de tip cruce si este precis pana la impresionanta valoare de -3 EV. Puteti inregistra imagini clar definite, pe timp de noapte, fara a utiliza iluminare suplimentara. Modul zona AF grup asigura caracteristici imbunatatite de detectare si urmarire a subiectelor atunci cand se fotografiaza subiecte care sunt relativ mici si aproape de un fundal cu contrast ridicat sau care distrage atentia de la subiect.

 

 

 

 

 

 

 

 

Specializati-va in cinematografie. Segmente de film 4K/UHD.

 

Duceti filmele la urmatorul nivel. Inregistrati cu detalii de ultra-inalta definitie, cu pana la 30 de cadre pe secunda. Inregistrati segmente de film 4K/UHD 30p uimitoare sau imagini video Full HD (1080p) la cadente de cadre de pana la 50p/60p. Aparatul foto ofera o iesire HDMI curata: puteti chiar sa transmiteti simultan continutul HDMI necomprimat catre un dispozitiv extern si catre cardul de memorie SD din aparatul foto. Puteti optimiza continutul video pentru dispozitivele inteligente, inregistrand in formatele MP4 si AAC. Iar sistemul de reducere electronica a vibratiilor de la Nikon reduce dramatic efectele tremuratului aparatului foto cand inregistrati filme Full HD cu aparatul foto tinut in mana.

 

 

 

 

 

 

 

 

Surprindeti schimbarile. Filmare secventiala.

 

Transformati scenele de strada si rasariturile in secvente dramatice, de mare viteza, utilizand temporizatorul de interval si functia de filmare secventiala de calitate 4K/UHD, ambele incorporate. Generati cu usurinta filmari secventiale 4K/UHD si Full HD in aparatul foto. Functia de uniformizare a expunerii va reduce efectele de clipire nedorite, cand fotografiati utilizand un mod de expunere automat, precum modul cu prioritate de diafragma.

 

 

 

 

 

 

 

 

Momentul este al dumneavoastra. Fotografiere continua la 8 fps.

 

Gasiti fotografia perfecta, chiar daca aceasta este ascunsa privirii de prea multa miscare. Inregistrati 50 de imagini NEF (RAW) sau 100 de imagini JPEG intr-o singura serie de mare viteza. Nu ratati niciodata momentul care defineste evenimentul. Fotografiati cu pana la aprox. 8 fps, pentru aprox. 50 de cadre in format RAW comprimat fara pierderi, de 14 biti. Sau inregistrati pana la 100 de cadre in format mare JPEG Fine, in timpul unei singure serii de mare viteza. Urmarirea AF/AE completa din timpul fotografierii continue va asigura ca viteza mare nu compromite precizia.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vizualizati din diverse unghiuri. Ecran cu inclinare si comenzi tactile.

 

Imaginile aventuroase sunt pretutindeni. Atingeti monitorul cu ecran tactil subtire, cu inclinare, pentru a focaliza si a fotografia din pozitii inalte si unghiuri neobisnuite. Monitorul de 8 cm (3,2 inci) cu inclinare va permite sa operati functiile AF si de declansare prin intermediul comenzilor tactile atunci cand fotografiati cu vizualizare in timp real. In plus, selectorul de comanda si selectorul multiplu sunt bine amplasate, astfel incat sa va fie usor sa modificati setarile pe masura ce fotografiati.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ramaneti fidel propriei viziuni. Vizor optic de inalta rezolutie.

 

Surprindeti imaginea perfecta fara a fi deranjat de alte elemente. Cu un vizor optic cu pentaprisma, care ofera o acoperire a cadrului de aproximativ 100 %, acest lucru este posibil. Sistemul optic al vizorului asigura o vizualizare incredibil de clara prin obiectiv. Lumina soarelui, luminile intense si miscarile exterioare sunt blocate: fotografiati ceea ce vedeti. Iar daca utilizati un obiectiv de telefotografie, vizorul va permite sa adoptati o pozitie de fotografiere care ofera o priza mai stabila.

 

 

 

 

 

 

 

 

Impartasiti momentele palpitante. SnapBridge.

 

Mentineti aparatul foto conectat la dispozitivul inteligent, cu SnapBridge. Sincronizati fotografiile pe masura ce le realizati. Utilizati dispozitivul inteligent pentru a fotografia de la distanta. Aplicatia SnapBridge de la Nikon va permite sa mentineti aparatul foto D7500 conectat permanent la dispozitivul dumneavoastra inteligent, prin tehnologia Bluetooth® low energy¹. Sincronizati fotografiile cu cele din dispozitiv in timp ce fotografiati, fara a fi necesar sa va reconectati de fiecare data. Transferati manual filme oricand doriti, prin intermediul functiei Wi-Fi®² incorporate in aparatul foto. De asemenea, conectivitatea asigurata de SnapBridge va permite sa utilizati dispozitivul inteligent pentru a fotografia de la distanta.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mergeti mai departe. Agilitate DX.

 

Agil, rezistent si plin de energie. D7500 este pregatit sa faca fata aspiratiilor dumneavoastra. D7500 dispune de un maner adanc, dand senzatia ca acest aparat foto este o extensie fireasca a mainii. Puteti fotografia fara intrerupere pe perioade lungi, cu o singura incarcare a acumulatorului. Obturatorul de inalta performanta a fost testat pentru 150.000 de cicluri. Iar corpul aparatului foto este etansat impotriva intemperiilor si ajuta la impiedicarea patrunderii prafului si a picaturilor de apa, care altfel ar deteriora componentele electronice.

 

 

 

 

 

 

 

 

Abordati orice perspectiva. Obiective Nikon.

 

Bucurati-va din plin de claritatea si versatilitatea obiectivelor NIKKOR in format DX. Mergeti mai departe, cu un obiectiv FX si cu factorul de decupare de 1,5x al senzorului DX al aparatului foto. D7500 este compatibil cu gama completa de obiective usoare NIKKOR in format DX si va permite sa utilizati si obiective in format FX. Fotografiati peisaje sau scene urbane? Incercati obiectivul cu deschidere mare a diafragmei AF-S DX NIKKOR 16–80mm f/2.8-4E ED VR. Doriti sa va extindeti raza de actiune? Puteti sa profitati de factorul de decupare de 1,5x al senzorului DX al aparatului foto, care ofera un efect de telefotografie cand se fotografiaza cu un obiectiv FX.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fiti pregatit. Accesorii pentru sistem.

 

De la dispozitive Speedlight pana la microfoane, universul de accesorii de la Nikon va va oferi dispozitivele potrivite pentru calatoria dumneavoastra fotografica in cautarea noului. Explorati cu usurinta paleta creativa de iluminare controlata, cu renumitele dispozitive Speedlight de la Nikon, inclusiv SB-5000 – primul Speedlight cu radiocomanda de la Nikon. Cineastii trebuie sa stie ca D7500 este compatibil cu microfonul stereo ME-1 si cu microfonul fara fir ME-W1 de la Nikon, care sunt optionale: ambele permit reducerea zgomotului aparatului foto in timpul inregistrarilor video.

 

 

 

 

 

 

 

 

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 306487

Specificatii

Nikon D7500 Aparat Foto DSLR 20.9MP CMOS 4K Kit 18-140 mm

CARACTERISTICI CAMERA
GPS
Nu
Tip obturator
Electronic
Model Camera
D7500
Montura obiectiv
Nikon F
Tip Camera
Kit - cu obiectiv
Telecomanda
WR-1 si WR-R10 (achizitionate separat)
Viteza obturator
30s-1/8000s
SENZOR
Dimensiune Senzor
23.5 x 15.6mm
Mirror Lock-up
da
Capacitate rafala
8 cadre pe secunda
Format senzor
Crop 1,3x - 2x
FOCUS
Mod focalizare
Auto AF-S/AF-C selection (AF-A) Continuous-servo (AF-C) Face-Priority AF - doar in Live View Full-time Servo (AF-A) - doar in Live View Manual (M), electronic rangefinder Normal area Single-servo AF (AF-S) Wide area
OPTICA
Compatibilitate obiective
AF NIKKOR, inclusiv cele G, E, D (obiectivele PC nu sunt complet compatibile), AI-P NIKKOR, non- CPU AI (doar modul M). Nu sunt compatibile obiectivele IX NIKKOR, obiectivele pentru F3AF si non-AI
SPECIFICATII FOTO
Blit integrat
Da
Rezolutie inregistrata
DX-format (L) 5,568 x 3,712 px (M) 4,176 x 2,784 px (S) 2,784 x 1,856 px 1.3x Crop Mode (L) 4,272 x 2,848 px (M) 3,200 x 2,136 px (S) 2,128 x 1,424 px
Moduri balans de alb
Auto (2 types) Choose color temperature (2500K-10000K) Cloudy Direct Sunlight Fine-tuning Flash Fluorescent (7 types) Incandescent Preset manual (pot fi memorate pana la 6 valori, spot white balance measurement doar in Live View) Shade
Moduri presetate (Scene)
portrait; landscape; child; sports; close up; night portrait; night landscape; party/indoor; beach/snow; sunset; dusk/dawn; pet portrait; candlelight; blossom; autumn colors; food
Moduri expunere
Aperture-Priority Auto (A) Auto modes (auto, auto [flash off]) Manual (M) Programmed auto with flexible program (P) Scene Modes (portrait; landscape; child; sports; close up; night portrait; night landscape; party/indoor; beach/snow; sunset; dusk/dawn; pet portrait; candlelight; blossom; autumn colors; food) Shutter-Priority (S) Special Effects Modes (night vision; super vivid; pop; photo illustration; toy camera effect; miniature effect; selective color; silhouette; high key; low key) U1 (user setting 1) U2 (user setting 2)
Masurarea expunerii
TTL
Control blit extern
TTL i-TTL
Viteza maxima de sincronizare
pana la 1/250 secunde
Temporizator
2, 5, 10, 20 s; 1 - 9 expuneri la interval de 0.5, 1, 2, 3 s
Raza efectiva blit
aprox. 12 m (ISO 100, 20 °C)
Rezolutie Foto
20 Mpx
SPECIFICATII VIDEO
Inregistrare video
4K UHD 3,840x2,160 / 30 fps 4K UHD 3,840x2,160 / 25 fps 4K UHD 3,840x2,160 / 24 fps Full HD 1,920x1,080 / 60 fps Full HD 1,920x1,080 / 50 fps Full HD 1,920x1,080 / 30 fps Full HD 1,920x1,080 / 25 fps Full HD 1,920x1,080 / 24 fps HD 1,280x720 / 60 fps HD 1,280x720 / 50 fps
Inregistrare audio
Linear PCM (MOV)AAC (MP4)
Iesire video
HDMI output: Type C mini-pin HDMI connector
Rezolutie Video
4K
ECRAN / VIEWFINDER
Vizor optic
Eye-level Pentaprism Single-Lens Reflex Viewfinder
Display LCD
(VGA) tilting TFT touch-sensitive LCD, 3.2", 922.000 puncte
Ecran tactil
Da
Ecran rabatabil
Da
STOCARE
Memorie interna
Nu
Tip Card Memorie
SD
CONECTIVITATE
WiFi
Da
Bluetooth
Da
ALTE CARACTERISTICI
Mod alimentare
Acumulator EN-EL15a
Model acumulator compatibil
EN-EL15a
DIMENSIUNE / GREUTATE
Dimensiuni
135.5 x 104 x 72.5 mm (body)
Greutate
640 g (body)

Specificatii cheie

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație
Buletts txt listing
  • Rezolutie 20.9 megapixeli
  • Format DX
  • ISO: 100-51.200 (poate fi extins pana la 1.640.000)
  • Rezolutie video 4K UHD3840 x 2160 la 30/25/24p
  • Fotografiere la 8 cadre pe secunda
  • Acumulator EN-EL15a

Pachetul contine

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație
Package contains
Nikon D7500 (Body)
Acumulator EN-EL15a
incarcator MH-25A pentru acumulator EN-EL15
Cablu Micro USB UC-E20
AN-DC3 Camera Strap
DK-5 Eyepiece Shield
DK-28 Rubber Eyecup
Capac Body BF-1B
Obiectiv 18-140mm

Accesorii recomandate pentru

Nikon D7500 Aparat Foto DSLR 20.9MP CMOS 4K Kit 18-140 mm

Review-uri

Incarcare recenzii...