[Top Banner] O zi din 2021
0
EOLNikon D7100 Body SH-180-1

Nikon D7100 Body SH-180-1

Referinţă: SH-180-1

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.

Nikon D7100 Body SH-180-1

Descriere

Nikon D7100 Body SH-180-1

store/product-description.title


Senzor de imagine CMOS, format DX, cu rezolutie de 24,1 megapixeli, fara OLFP (filtru optic low-pass)


Pentru claritate foarte mare a imaginii, chiar si la cele mai fine detalii.


Sistem autofocus de nivel profesional

Aparatul foto dSLR Nikon D7100 utilizeaza 51 de puncte de focalizare, dintre care 15 sunt in cruce, pentru autofocalizare extrem de rapida si precisa.


Fotografiere in rafala cu 6 cadre pe secunda

Pentru a surprinde intotdeauna cadrele ideale cu actiune rapida. Aparatul foto dSLR Nikon D7100 poate obtine pana la 6 fps.Functie de crop 1,3x, ce extinde posibilitatile formatului DX

Cu efect suplimentar de telefotografie, viteza mai ridicata (pana la 7 fps) si acoperire foarte larga de autofocus.Conexiune wireless*

Compatibil cu adaptorul wireless pentru dispozitive mobile WU-1a (achizitionabil separat).

* Compatibil cu dispozitive inteligente iOS™ şi Android™. Această funcţie necesită o aplicaţie dedicată, Wireless Mobile Utility, care se poate descărca gratuit din Google Play™ şi Apple App Store™. Android, Google, Google Play, YouTube şi alte mărci sunt mărci comerciale ale Google Inc.Procesor de imagine EXPEED 3


Asigura viteze ridicate a operatiunilor, reproducerea intensa a culorilor, a tonurilor si a nuantelor, plus reducere semnificativa a zgomotului de imagine.


Senzor de masurare RGB cu 2016 pixeli si recunoastere a scenei


Presupune o masurare foarte precisa pentru expuneri exacte; optimizeaza expunerea automata (AE), focalizarea automata (AF) si balansul de alb automat (AWB) pentru acuratete extraordinara.


Filmare D-Movie Full HD


Aparatul foto dSLR Nikon D7100 inregistreaza clipuri video Full HD 1080p, cu rate de pana la 60i/50i si 30p/25p/24p, pentru o inregistrare uniforma a filmului.
Functii aparat foto dSLR Nikon D7100

Senzor de imagine CMOS in format DX, cu 24,1 megapixeli, fara filtru optic low-pass (OLPF): pentru claritate extrema a imaginii, chiar si la cele mai fine detalii.Procesor EXPEED 3: asigura viteza ridicata a operatiunilor, reproducere intensa a culorilor si reducere imbunatatita a zgomotului.Sensibilitate ISO 100 – 6400: ce se poate extinde pana la 25.600: pentru performanta exceptionala in lumina scazuta.Sistem AF rapid si precis: utilizeaza 51 de puncte de focalizare, din care 15 sunt tip cruce, pentru focalizare automata rapida si precisa.Fotografiere continua la 6 fps: pentru a surprinde intotdeauna cadrele rapide.

Functie de decupare suplimentara 1,3x, ce extinde posibilitatile formatului DX:
mareste distanta focala a obiectivelor si permite o cadenta mai mare in
rafala (pana la 7 fps) si acoperire AF extra larga, la o rezolutie de
15.4 Mpx.• Sistem de masurare a expunerii cu senzor RGB si 2016 pixeli:
masoara extrem de corect pentru expunere exacta, care optimizeaza
expunerea automata (AE), focalizarea automata (AF) si balansul de alb
automat (AWB) pentru acuratete extraordinara.Filmare la calitate Full HD: va permite sa inregistrati cele
mai frumoase momente in filme bogate in detalii, cu o calitate excelenta
1080p pana la 60i/50i si 30p/25p/24p, pentru inregistrare lina.Vizor cu performanta ridicata: cu acoperire a cadrului de aprox. 100% si marire 0,94x.Monitor LCD de inalta intensitate: 8 cm/3,2 inci, cu 1.229.000 puncte si unghi larg de vizualizare.

Portabil si convenabil: functii puternice incluse intr-un corp compact, care cantareste doar 675 g.Corp foarte robust si usor: dispune de panouri din aliaj de magneziu: etansat impotriva prafului, umezelii si rezistent la soc.Slot dublu pentru cardurile de memorie SD: pentru inregistrare a surplusului sau a copiilor de siguranta sau pentru a stoca separat imaginile RAW si JPEG.Functii pentru utilizare accesibila: buton „i” imbunatatit si
balans de alb punctual pentru setarea rapida si precisa a balansului
cand fotografiati cu vizualizare in timp real.Active D-Lighting (ADL): retine detalii in evidentieri si umbre pentru imagini bine balansate.

High Dynamic Range (HDR): combina doua imagini realizate la o singura declansare pentru a crea o fotografie detaliata cu o scena cu contrast ridicat.Mod Efecte: permite aplicarea efectelor speciale selectat la imagini statice si filme, in timpul inregistrarii cu vizualizare in timp real.Conectivitate WIFI : compatibil cu adaptorul fara fir pentru dispozitive mobile WU-1a.Obiective NIKKOR: utilizand obiectivele renumite NIKKOR, va
puteti bucura la maxim de avantajele oferite de cei 24,1 megapixeli si
de modul de decupare 1,3x pentru a crea imagini exceptionale,
beneficiind de portabilitatea obiectivelor DX.Utilizare la distanta: preluati controlul fotografierii fara
fir cu transmitatorul-receptorul fara fir WR-R10 si transmitatorul fara
fir WR-T10 sau avansati, controland setarile aparatului foto cu WR-1.


Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 184389

Specificatii

Nikon D7100 Body SH-180-1

Product status
EndOfLife
Da

Accesorii recomandate pentru

Nikon D7100 Body SH-180-1

Review-uri

Incarcare recenzii...