Nikon D3200 kit AF-s DX 18-55mm f/3.5-5.6G VR

Nikon D3200 kit AF-s DX 18-55mm f/3.5-5.6G VR

Nikon
Cod produs: 1048879
Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.

Nikon D3200 este un aparat foto dSLR echipat cu un senzor de imagine CMOS de 24,2 megapixeli, foarte compact, cu numeroase dotari si functii.

Cu sistemul puternic de procesare a imaginii EXPEED 3 de la Nikon, acest aparat foto dSLR asigura fotografii extraordinare si filme D-movie Full HD 1080p.

Modul Ghid este companionul mereu disponibil, explicandu-va cum sa obtineti cele mai bune rezultate in doar cativa pasi.

• Ecran LCD de 3"
• Filmare Full HD 1920 x 1080, 30p (progresiv)
• Live View cu AF bazat pe detectia contrastului
• Curatare automata a senzorului
• 11 puncte de focus cu functie 3D Tracking
• Sensibilitate ISO 100-6400 (extins 12800)
• Fotografiere in rafala cu 4fps
• Procesor de imagine EXPEED 3
• O multitudine de scene presetate, functie de detectie a fetei si multe alte dotari care il fac o alegere perfecta pentru un fotograf care doreste doar ce este mai bun.
• Obiectiv kit Nikon AF-S Nikkor DX 18-55mm f/3.5-5.6 VR cu stabilizator optic de imagine

Descriere Nikon D3200 kit AF-s DX 18-55mm f/3.5-5.6G VR


Utilizare usoara multumita modului Ghid


Modul Ghid de la Nikon va arata
exact cum sa realizati fotografii si filme extraordinare. Daca sunteti la inceput de drum in ceea ce priveste fotografia cu aparat foto dSLR, atunci modul Ghid va fi cel mai bun companion de drum.Senzor CMOS cu rezolutie 24,2 megapixeli, format DX

Surprindeţi imagini foarte clare si detaliate cu senzorul CMOS de 24,2 megapixeli. Rezultatele imprimate la dimensiuni mari arata extraordinar si puteti crop-ui imaginile fara pierderea detaliilor.Experienta cinematografica

Obtineti cele mai bune filme pe care doriti sa le impartasiti cu D-movie. Senzorul de imagine de mari dimensiuni al aparatului foto dSLR Nikon D3200 impreuna cu sensibilitatea ISO ridicata, va permit filmarea Full HD 1080p chiar si in conditii de iluminare scazuta.Autofocalizare in 11 puncte

Bucurati-va de autofocalizarea rapida si precisa cu acoperire pe intregul cadru. Chiar daca subiectul nu este centrat, se misca rapid sau este complet imprevizibil.Procesor de imagine EXPEED 3


Sistemul rapid si eficient de procesare a imaginii de la Nikon ofera raspuns la viteza ridicata si imagini incredibil de clare, cu o reproducere excelenta a nuantelor si culorilor si ofera filmari fara zgomot.Recunoasterea scenei


Aparatul foto dSLR Nikon D3200 va poate ajuta sa surprindeti cele mai bune fotografii, la o calitate de top. Sistemul de recunoastere a scenei de la Nikon analizeaza cu pedanterie scena pe care o fotografiati si va ajusta focalizarea, expunerea si balansul de alb pentru a obtine cele mai reusite fotografii.

Meniu retusare foto

Fotografiile pot fi imbunatatite direct din aparatul foto folosind o gama variata de instrumente si efecte. Instrumentele de retusare includ Redimensionare, Retusare rapida si Indreptare. Efectele includ Culoare selectiva, Schita color si Efect de miniaturizare, cu ajutorul caruia subiectele aflate la distanta arata precum modele reduse la scala.

Obiectiv foto Nikon DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR

Fiti
pregatit sa realizati fotografii exceptionale. Obtineti imagini clare cu
usurinta, folosind obiectivul foto Nikon DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G
VR cu stabilizator optic de imagine. Ofera imagini cu culori vii,
contrast frapant si detalii clare.
Functii aparat foto dSLR Nikon D3200


• Sunteti la inceput in ceea ce priveste fotografia D-SLR?
Modul Ghid utilizeaza imagini de exemplificare si instructiuni clare pentru a va arata cum sa realizati imagini extraordinare in cativa pasi simpli.• Senzor CMOS de 24,2 MP in format DX:
surprindeti imagini clare, detaliate cu senzorul CMOS de 24,2 megapixeli. Rezultatele imprimate la dimensiuni mari arata extraordinar si puteti decupa imaginile fara a pierde din detalii.• Experienta cinematica:
realizati filme pe care sa doriti sa le impartasiti cu D-movie. Cu senzorul de imagine de mari dimensiuni de care dispune aparatul foto si interval ISO ridicat, puteti inregistra filme clare Full HD (1080p) in lumina scazuta.• ISO ridicat (100–6400):
realizati imagini in lumina scazuta sau cadre clare cu subiecti in miscare. Dispune de o setare ISO automat, iar valoarea ISO poate fi extinsa pana la 12.800.• Sistem de focalizare automata extrem de clara cu 11 puncte:
bucurati-va de focalizare automata rapida si precisa cu acoperire in intregul cadru, indiferent daca subiectul nu este centrat, se misca rapid sau complet imprevizibil.


• Adaptor fara fir pentru dispozitive mobile:
utilizati adaptorul optional WU-1a pentru a transmite imaginile de la D3200 direct catre un telefon inteligent sau o tableta sau controlati aparatul foto de la distanta cu ajutorul dispozitivul inteligent (Pentru utilizarea acestei functii este nevoie de adaptorul mobil fara fir WU-1a, compatibil in prezent doar cu dispozitivele care ruleaza Android).• EXPEED 3:
sistemul rapid si puternic de procesare a imaginii de la Nikon ofera functionare incredibil de rapida, imagini incredibil de clare cu reproducere excelenta a culorii si inregistrare imbunatatita a filmelor.• Sistem de recunoastere a scenei:
lasati aparatul foto D3200 sa va ajute sa surprindeti imagini la calitate superioara. Sistemul de recunoastere a scenei de la Nikon va analiza cu meticulozitate scena pe care o fotografiati si va ajusta focalizarea, expunerea si balansul de alb pentru rezultate optime.• Fotografiere continua la 4 fps:
inregistrati actiunea la o viteza rapida de patru cadre pe secunda si surprindeti momentele sau expresiile trecatoare in momentul potrivit.• Meniu retusare foto:
imbunatatiti fotografiile in aparatul foto cu o serie de instrumente si efecte. Instrumentele de retusare includ Redimensionare, Retusare rapida si indreptare. Efectele includ Culoare selectiva, Schita color si Efect miniaturizare, cu ajutorul caruia subiectii aflati la distanta arata ca modele reduse la scala.


• Active D-Lighting:
surprindeti mai multe detalii in conditii de iluminare cu un contrast ridicat. Active D-Lighting de la Nikon surprinde automat detalii in evidentieri si umbre pentru imagini extraordinare cu contrast natural.• Focalizare automata inteligenta pentru filme:
bucurati-va de functionare neintrerupta a focalizarii automate (AF) cand inregistrati D-movie. AF servo permanent (AF-F) si AF urmarire subiect mentin punctul de focalizare cand fotografiati subiecti in miscare. AF prioritate fata este ideal pentru filmarea evenimentelor, atunci cand doriti sa va relaxati si sa lasati aparatul foto sa focalizeze pe fete.• Optiuni extinse de filmare:
puteti inregistra file Full HD (1080p) la 30p, 25p si 24p, iar aparatul foto este compatibil cu microfonul stereo Nikon ME-1. Functiile de editare incorporate in aparatul foto va permit sa stabiliti punctul de inceput si de final al filmului. O iesire mini HDMI permite redarea pe un televizor HD.• Obiective NIKKOR:
bucurati-va de gama legendara de obiective NIKKOR pentru a surprinde imagini in culori intense, contrast puternic si detalii clare sau pentru a experimenta detalii cinematice. Utilizati obiective fixe luminoase pentru portrete extraordinare, obiective micro pentru prim-planuri la dimensiune reala sau obiective telefotografice pentru subiecti la distanta.• O incantare:
este o bucurie sa fotografiati cu D3200, gratie corpului usor si ergonomiei superioare. Priza ferma asigura prinderea confortabila a aparatului foto. Butoanele dedicate pentru functiile utilizate frecvent, cum ar fi vizualizare in timp real sau D-Movie, faciliteaza utilizarea.Pareri Nikon D3200
Incepem cu o verificare a exteriorului, si imediat observam ca nu exista diferente majore intre acest model si cele anterioare; in afara de manerul restilizat, butonul video si cei 2 senzori de infrarosu pentru declansarea wireless.
Butonul video a fost mutat aproape de butonul de declansare, pentru un acces simplu la functia de filmare, iar functiile de declansare in rafala sau cu temporizator au fost mutate langa ecran.
Un lucru este cert: cei care au mai folosit seriile D3000/D5000, dar si seriile anterioare entry level se vor simti “ca acasa” alaturi de acest aparat,  si vor descoperi un ecran  imbunatatit cu 921.000 de puncte.


Clipuri de prezentare aparat foto dSLR cu filmare Full HD Nikon D3200


Specificatii Nikon D3200 kit AF-s DX 18-55mm f/3.5-5.6G VR

Control expunere

Sensibilitate ISO 100-6400 (extins 12800)
Tip obturator Obturator controlat electronic cu cursa verticala in plan focal
Viteze obturator 1/4000 - 30 s in trepte de 1/3 EV; Bulb; Durata (este nevoie de telecomanda optionala ML-L3)
Masurarea expunerii Masurare expunere TTL utilizand un senzor RGB cu 420 pixeli.
- Masurare prin matrice de culoare 3D II (obiective tip G si D);
- Masurare prin matrice de culoare II (alte obiective CPU);
- Masurare central-evaluativa: Pondere de 75% acordata cercului de 8 mm din centrul cadrului;
- Masurare spot: Masoara cercul de 3,5 mm (aproximativ 2,5% din cadru) centrat pe punctul de focalizare selectat
Moduri expunere Moduri automate (auto, auto [blit oprit]);
Moduri scena (portret, peisaj, copil, sport, prim-plan, portret de noapte);
Program flexibil (P);
Prioritate de timp (S);
Prioritate de diafragma (A);
Manual (M)
Moduri balans de alb Automat, incandescent, fluorescent (7 tipuri), lumina soarelui, blit, innorat, umbra, presetare manuala, toate mai putin presetare manuala cu reglare fina.

Memorie si alimentare

Memorie interna Nu
Carduri memorie compatibile SD / SDHC / SDXC compatibile UHS-I
Alimentare Acumulator EN-EL14
Alimentator Adaptor CA EH-5b; este nevoie de conectorul de alimentare EP-5A (disponibil separat)

Caracteristici fizice

Dimensiuni Latime: 125mm Inaltime: 96mm Adancime: 76.5mm
Greutate Aproximativ 505 g, cu acumulator si card de memorie, fara capac corp;
Aproximativ 455 g (doar corpul aparatului foto)

Calitatea Imaginii

Senzor CMOS, 23.2 x 15.4 mm
Rezolutie inregistrata Foto: 6016 x 4000 (mare) 4512 x 3000 (mediu) 3008 x 2000 (mic)
Video: 1920 x 1080, 30p (progresiv)
Profil culoare sRGB, AdobeRGB
Format fisiere Foto: JPEG, RAW
Video: MPEG-4 AVC/H.264, MOV
Audio: PCM liniar
Rezolutii inregistrate 6016 x 4000
4512 x 3000
3008 x 2000
Inregistrare video Full HD
Inregistrare audio Da, mono.

Control focalizare

Tip focalizare Focalizare automata (AF): AF servo unica (AF-S); AF servo continua (AF-C); selectare automata AF-S/AF-C (AF-A); urmarire focalizare previzibila activata automat in functie de starea subiectului; Focalizare manuala (MF): Poate fi utilizata stabilirea electronica a distantei
Mod focalizare AF punct unic, AF zona dinamica, AF zona auto, AF urmarire 3D (11 puncte)

Performante

Capacitate rafala 4fps
Temporizator 2 s, 5 s, 10 s, 20 s; 1 pana la 9 expuneri
Imprimare data si timp Da

Display

Vizor optic Vizor cu pentaoglinda cu vizare directa prin obiectiv
Informatii vizor - Acoperire cadru: Aprox. 95% orizontal si 95% vertical
- Marire: aproximatv 0,8 x (obiectiv 50 mm f/1.4 la infinit, -1,0 m-1)
- Punct perspectiva: 18 mm (–1,0 m–1; de la centru catre suprafata vizorului)
- Ajustare dioptrie: -1,7 - +0,5 m-1
Display LCD Da, 3".
Informatii Display Aproximativ 921.000 de puncte (VGA), cu unghi de vizualizare de 160°, acoperire cadru aprox. 100% si functie de ajustare a luminozitatii

Optica

Montura obiectiv Nikon F
Multiplicator distanta focala DX; Factor de crop 1.5x
Compatibilitate obiective Camera NU are motor de focalizare incorporat.
Functia de Autofocus este disponibila doar cu obiectivele Nikon AF-S, precum si pe obiectivele Sigma, Tamron si Tokina cu motor de focalizare incorporat.
Obiectivele Nikon AF, AF-D si obiectivele Sigma, Tamron si Tokina fara motor de focalizare incorporat pot fi folosite cu acest aparat dar focalizarea se poate face doar manual. Masurarea expunerii se face automat.

Blit

Blit integrat Da
Raza efectiva blit Aproximativ 12, 13 cu blit manual (m, ISO 100, 20°C)
Patina blit extern Da
Viteza maxima de sincronizare X=1/200 s; se sincronizeaza cu obturatorul la 1/200 s sau mai lung

Intrare / Iesire

Interfata computer USB 2.0 High-Speed
Capacitati Direct Print Da
Telecomanda Optionala: MC-DC2 / ML-L3
Iesire video NTSC, PAL, Conector HDMI cu mini pini tip C

Aparate foto dslr

Tip Kit (cu obiectiv)
Format senzor Crop (1.3x - 2x)

Recenzii Nikon D3200 kit AF-s DX 18-55mm f/3.5-5.6G VR

Accesorii Nikon D3200 kit AF-s DX 18-55mm f/3.5-5.6G VR

Accesorii compatibile

Telecomenzi

Curatare aparate si obiective foto

Obiective foto dSLR

Cabluri video

Cititoare de carduri

Filtre foto filet

Minitrepiede

Curatare senzori foto

Blituri dedicate TTL

Incarcatoare acumulatori foto dedicati

Tocuri de camera

Rucsacuri

Acumulatori foto dedicati

Telecomenzi

Curatare aparate si obiective foto

Obiective foto dSLR

Cabluri video

Cititoare de carduri

Filtre foto filet

Minitrepiede

Curatare senzori foto

Blituri dedicate TTL

Incarcatoare acumulatori foto dedicati

Tocuri de camera

Rucsacuri

Acumulatori foto dedicati

Pachetul contine Nikon D3200 kit AF-s DX 18-55mm f/3.5-5.6G VR


• Corp aparat

• Curea de gat AN-DC3

• Capac corp BF-1B

• Acumulator EN-EL14

• Incarcator MH-24

• Capac patina accesorii BS-1

• Soft ViewNX2

• Cablu audio video EG-CP14

• Cablu USB UC-E17

• Obiectiv + capace fata/spate

Similare Nikon D3200 kit AF-s DX 18-55mm f/3.5-5.6G VR

Info service Nikon D3200 kit AF-s DX 18-55mm f/3.5-5.6G VR

Service Nikon: Restart Service Adresa: Str. Ocna Sibiului 46-48, Sector 1 Bucuresti Telefon: 021.313.45.66

Foloseste cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank si beneficiezi de rate fara dobanda pentru toate produsele F64 Studio achizitionate online.

Cardurile incluse in program sunt: ALPHACARD VISA CREDIT, ALPHA MASTERCARD CREDIT, ALPHACARD VISA GOLD, ALPHA MASTERCARD CO-BRANDED.

Plata folosind cardul poate fi facuta exclusiv online.


Detalii: www.alphabank.ro

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

Plateste prin cardul tau de credit BCR in magazinul F64 si beneficiezi de rate fara dobanda!

Cardurile de credit BCR inrolate in Programul de Rate cu 0% dobanda sunt:

 • BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
 • BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
 • MasterCard GOLD EUR
 • BCR Wizz Air MasterCard
 • EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Plata folosind cardul poate fi facuta atat online, cat si in magazin.
Aplica acum pe www.bundeplata.ro 

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

Cumpara on-line in RATE CU 0% DOBANDA prin cardurile BRD Finance MasterCard! 
Cardurile de credit emise de catre BRD Finance iti ofera posibilitatea sa achizitionezi on-line ofertele F64 foarte simplu si rapid in RATE CU 0% DOBANDA!

Cum puteti obtine un Card BRD Finance ?

 • Aplicati on-line pe www.brdfinance.ro
 • Completeaza formularul on-line cu date tale si apasa butonul Trimite
 • Sunati la numarul : 021.301.91.59 si solicita emiterea unui card BRD Finance

Detaliiwww.brdfinance.ro

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

- Poti plati in rate fara dobanda, fie online, fie direct in magazinul nostru.

- Pentru a plati online cu cardul, selectati optiunea "CardAvantaj" din procesul de comanda si modalitatea de plata dorita: rate fara dobanda sau integral.

Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, CreditEurope Bank.

- Cum puteti obtine CardAvantaj?

Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank.

Aplicati on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea "Aplica acum".

Sunati la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si solicitati emiterea unui CardAvantaj.

Detalii: www.f64.ro/pages/card_avantaj.html

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

Vrei sa cumperi mai usor ce iti doresti 
Ai posibilitatea de a opta pentru sistemul de plata in rate cu 0% dobanda la F64 Studio.

 • Poti folosi bonusul castigat pentru cumparaturi gratuite in reteaua magazinelor partenere.

Plata folosind cardul poate fi facuta atat online, cat si in magazin.

Detaliiwww.bonuscard.ro/pages/623.htm

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

Plata in rate cu cost avantajos prin Optimo Card! 
Prin Optimo Card aveti posibilitatea de a plati cumparaturile in 18, 24 sau 36 de rate, cu dobanda avantajoasa – 19%/an (pentru o tranzactie de minimum 500 lei).

Astfel, este mult mai usor sa achitati o cumparatura de valoare mare intr-un interval de timp prelungit.

Cum pot obtine un card de credit Optimo Card?
• Aplicati on-line pe www.optimocard.ro la sectiunea "Aplica acum";
• Puteti merge la orice sucursala Credit Europe Bank;
• Sunati la CEBLine apeland numerele 0750.000.000 / 0724.100.000 (apelabile din orice retea) sau 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) si spuneti ca doriti obtinerea unui Optimo Card.

Plata folosind cardul poate fi facuta atat online cat si in magazinul F64.

Detalii: optimocard.ro

Calculator rate

Dobanda: 19%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania si beneficiezi de RATE fara dobanda pentru orice cumparatura, atat online, cat si in magazin.

Sunt incluse in programul Star Card cardurile de cumparaturi: Star Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum,Visa Business Gold Credit Card ,Visa Business Silver Credit Card , Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium

Plata folosind cardul poate fi facuta atat online, cat si in magazin.

Nu ai inca un card de cumparaturi STAR? Aplica aici pentru cardul de cumparaturi Star si platile online devin mai simple ca oricand.

Detaliiwww.starbt.ro

Calculator rate

Dobanda: 0%

Rata pe luna:

*Calculul ratei lunare are caracter informativ.

1-5 of 14

Pagina:
Replica
Desi inca nu detin acest aparat, dar in ziua de azi, majoritaea ap. au un anumit nivel, in care p0oti sa dai crop.Cea ce vezi pe ecran nu este 1:1 este fie 3:1 fie mai putin, asa ca daca ai grija sa dai crop pana in 1:1 sau 100se pierde doar daca salvezi ca jpg, si pui sa comprime
Desi inca nu detin acest aparat, dar in ziua de azi, majoritaea ap. au un anumit nivel, in care p0oti sa dai crop.Cea ce vezi pe ecran nu este 1:1 este fie 3:1 fie mai putin, asa ca daca ai grija sa dai crop pana in 1:1 sau 100se pierde doar daca salvezi ca jpg, si pui sa comprime
0
9
Raspuns
Vezi mai multe comentarii (-2) Ascunde comentariile
O camera excelenta pentru entry level
Am avut de ales intre un D3100 si un D3200 si dupa 3 luni, nu regret alegerea. Destul de rapida, meniu comod, butoanele frumos pozitionate, focus destul de rapid si precis, calitate buna chiar si la ISO 3200.
La capitotul minusuri, este bateria, dar mai ales afisajul asupra incarcarii. Are un simplu indicator pe ecran, cu 3 linii. Daca ai ramas la o linie, poate oricand sa nu mai declanseze pe motiv ca nu mai e suficienta baterie. Nu poti deloc sa estimezi cand te lasa, asa ca mai bine o incarci de fiecare data cand pleci de acasa. Faci cateva sute de cadre cu bateria stoc, dar daca ai subiecti care vor "sa vada cum au iesit in poza", s-ar putea sa ai surprize neplacute.
Am avut de ales intre un D3100 si un D3200 si dupa 3 luni, nu regret alegerea. Destul de rapida, meniu comod, butoanele frumos pozitionate, focus destul de rapid si precis, calitate buna chiar si la ISO 3200. La capitotul minusuri, este bateria, dar mai ales afisajul asupra incarcarii. Are un simplu indicator pe ecran, cu 3 linii. Daca ai ramas la o linie, poate oricand sa nu mai declanseze pe motiv ca nu mai e suficienta baterie. Nu poti deloc sa estimezi cand te lasa, asa ca mai bine o incarci de fiecare data cand pleci de acasa. Faci cateva sute de cadre cu bateria stoc, dar daca ai subiecti care vor "sa vada cum au iesit in poza", s-ar putea sa ai surprize neplacute.
 • Ergonomic
2
0
Raspuns
Vezi mai multe comentarii (-2) Ascunde comentariile
cate poze faci cu o singura incarcare de baterie?
cate poze faci  cu o singura incarcare de baterie? am aparatul de 1 zi si sunt curios cat tine bateria
cate poze faci  cu o singura incarcare de baterie? am aparatul de 1 zi si sunt curios cat tine bateria
0
0
Raspuns
Vezi mai multe comentarii (-2) Ascunde comentariile
O camera excelenta in categoria de pret si de segmentul entry level in care se afla .
O camera excelenta la pretul ei, cei 24 mpx se cunosc, poti face crop fara sa pierzi din pixeli, practic poti face o poza de grup si poti face crop doar la o persoana fara a pierde din calitate. restul il puteti afla din speceficatii.
O camera excelenta la pretul ei, cei 24 mpx se cunosc, poti face crop fara sa pierzi din pixeli, practic poti face o poza de grup si poti face crop doar la o persoana fara a pierde din calitate. restul il puteti afla din speceficatii.
 • Ergonomic
41
38
Raspuns
  • laurentiu.dragone
  • Din pacate, afirmatia de mai sus a Dlui Papava este total eronata. Nu se poate face crop fara pierdere de pixeli.
   Raspuns
   17
   4
  • petre18black
  • Multumesc d-lui Laurentiu Dragone , intradevar nu ai cum face crop fara sa pierzi pixeli, insa la 24 mp poti face suficient crop. cat despre camera , am inceput sa folosesc RAW si e mult mai bn decat jpeg-ul direct din camera, se pot corecta mai usor poza spre un mai bun rezultat. acum are un pret bun. ps. mereu asteptati sa treaca ceva timp dupa lansare ( 1 an cam asa) ca sa o luati la un pret bun. sau ca oferta de acum. multumesc.
   Raspuns
   2
   0
  • cristofer0606
  • In primul rand cer scuze pentru greselile de adineauri. Iar in legatura cu pierderea pixeli-lor, sta in felul urmator Crop sau Cut vine de la a taia, cand tai o poza prin metoda crop, elimini anumiti pixeli, situati in anumita locatie, iar prin eliminarea lor reduci numarul de pixeli deci nu poti spune ca nu pierzi, doar ca se mentine o anumita calitate a imaginii printr-o anumita cantitate de pixeli.
   Raspuns
   2
   0
Vezi mai multe comentarii (1) Ascunde comentariile
ISO mare si zgomotos la fotografia de interior
In conditii de interior, petrecere, bar etc. in lipsa totala a luminii naturale, camera alege invariabil ISO 3200 in modul Auto, iar in modurile manuale indicatorul ma obliga sa cresc ISO pana la valoari apropiate, chiar daca subiectul se afla aproape. La aceasta valoare a ISO, zgomotul (granulatia) este deranjant. Ciudat este ca daca ignor indicatiile aparatului si folosesc setari de interior normale, sa spunem 1/60, f3.5, ISO 400, fotografia iese bine, cu toate ca aparatul spunea ca va fi subexpusa.
Am mai facut acest comentariu dar nu a fost publicat, in schimb am fost sunat de specialistul F64. Nu sunt lamurit de ce trebuie sa folosesc ISO 3200 cand subiectul se afla pana in 2 m distanta si nici de ce sunt nevoit sa ignor indicatorul aparatului pentru a face o poza decenta. Daca nu puteti publica comentariul meu si pentru a nu va rapi timpul la telefon, va rog sa-mi raspundeti pe email. Sunt sigur ca aparatul nu este defect, am mai vazut D3200 care fac exact la fel. Am vazut insa si alte aparate care nu fac asa. Ma gandesc ca este o scapare a producatorului si poate cu ajutorul dumneavoastra vom reusi sa-i facem cunoscut acest lucru pentru un firmware viitor.
In conditii de interior, petrecere, bar etc. in lipsa totala a luminii naturale, camera alege invariabil ISO 3200 in modul Auto, iar in modurile manuale indicatorul ma obliga sa cresc ISO pana la valoari apropiate, chiar daca subiectul se afla aproape. La aceasta valoare a ISO, zgomotul (granulatia) este deranjant. Ciudat este ca daca ignor indicatiile aparatului si folosesc setari de interior normale, sa spunem 1/60, f3.5, ISO 400, fotografia iese bine, cu toate ca aparatul spunea ca va fi subexpusa. Am mai facut acest comentariu dar nu a fost publicat, in schimb am fost sunat de specialistul F64. Nu sunt lamurit de ce trebuie sa folosesc ISO 3200 cand subiectul se afla pana in 2 m distanta si nici de ce sunt nevoit sa ignor indicatorul aparatului pentru a face o poza decenta. Daca nu puteti publica comentariul meu si pentru a nu va rapi timpul la telefon, va rog sa-mi raspundeti pe email. Sunt sigur ca aparatul nu este defect, am mai vazut D3200 care fac exact la fel. Am vazut insa si alte aparate care nu fac asa. Ma gandesc ca este o scapare a producatorului si poate cu ajutorul dumneavoastra vom reusi sa-i facem cunoscut acest lucru pentru un firmware viitor.
 • Ergonomic, Materiale de calitate
 • Prost in lumina slaba
10
1
Raspuns
Vezi mai multe comentarii (-2) Ascunde comentariile

1-5 of 14

Pagina:
Ce fel de abuz raportati?
  Va rugam, asteptati...
  cannon elinchrom fuji gitzo hoya leica metz nikon sigma sony tamrac tamron tokina zeiss
  x
  Asigurare

  Asigurarea F64 BulletProof vine in intampinarea evenimentelor neplacute care pot aparea in activitatea oricarui fotograf, amator sau profesionist, oferind acoperire in cazul:

  • defectiunilor tehnice in afara perioadei de garantie (pana la 3 ani)
  • avarierii, distrugerii sau defectarii accidentale a aparatelor foto (probleme mecanice sau electrice)
  • patrunderii accidentale de lichide sau corpuri straine
  • de furt calificat sau talharie

  Asigurarea F64 BulletProof poate fi achizionata atat in cadrul Showroom-ului F64 cat si online.

  Pentru intrebari sau rezolvari dosare dauna ne puteti contacta la tel. +40 021.300.96.60 sau email asigurare@f64.ro

  Citeste mai multe despre asigurarea F64 Bulletproof

  Adresa trebuie sa fie cea din buletin/carte de identitate!

  Folosit pentru:
  Titular asigurare:

  Informatii titular:

  * Pretul afisat este pe bucata!