Cauta ...
0
0

Nikon AF-S NIKKOR 85mm f/1.8G SH-228-4

Nikon AF-S NIKKOR 85mm f/1.8G este un obiectiv tele rapid destinat utilizarii impreuna aparatele foto SLR in format FX si DX (crop si full frame). Datorita distante focale si a diafragmei luminoase, obiectivul este ideal pentru portrete, insa poate fi folosit pentru cadre stranse cu multe detalii. Diafragma f/1.8 ofera posibilitatea fotografierii in conditii de iluminare scazuta si ofera un bokeh (separarea subiectului de fundal) extraordinar.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
SH-228-4
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Nikon AF-S NIKKOR 85mm f/1.8G SH-228-4Teleobiectiv FX cu diafragma luminoasa f/1.8

Nikon AF-S NIKKOR 85mm f/1.8G este un teleobiectiv mediu in format FX cu distanta focala de 85 mm (127,5 mm cand este utilizat cu un aparat foto SLR in format DX de la Nikon). Poate fi folosit pe corpurile ce nu dispun de motoras de focalizare.

Ideal pentru portrete, sau pentru situatii cu conditii precare de iluminare.Diafragma luminoasa f/1.8


Diafragma luminoasa f/1.8 ofera un bokeh (separarea subiectului de fundal) extraordinar, cadre mai clare in lumina scazuta si imagine luminoasa in vizor.


Silent Wave Motor

SWM (Motor Silent Wave) permite focalizare automata silentioasa si corecta. Obiectivul poate fi folosit si pe corpurile ce nu dispun de motor de autofocus.
Sunt disponibile doua moduri de focalizare: M/A (focalizare automata cu supracomanda manuala, prioritate AF) si M (focalizare manuala).
Alte caracteristici

Obiectivul este construit intr-un corp compact si usor, ce poate fi purtat in orice geanta, iar baioneta este etansata impotriva intemperiilor
Clipuri de prezentare obiectiv foto Nikon AF-S NIKKOR 85mm f/1.8G

Mai mult

Specificatii
Nikon AF-S NIKKOR 85mm f/1.8G SH-228-4

Copyright F64.ro © 2001-2019