Cauta ...
0
0

Nikon AF-S NIKKOR 70-200mm f/4G ED VR SH-449-1

Nikon
Nikon 70-200mm f/4 -AFs VR II ED-IF este un teleobiectiv cu zoom in format FX, cu distanta focala de 70 – 200 mm si diafragma constanta f/4. Potrivit pentru evenimente, calatorii, natura salbatica, chiar si evenimente sportive, acest obiectiv Nikon extinde gama de obiective NIKKOR versatile cu f/4. Este primul obiectiv NIKKOR echipat cu urmatoarea generatie a sistemului de reducere a vibratiilor de la Nikon si permite compensare cu pana la 4 trepte. Combinat cu optica de calitate a Nikon, calitatea imaginii este exceptionala in cele mai diverse conditii. O optiune ideala pentru utilizatorii de aparate foto in format FX care cauta un obiectiv telefotografic usor, dar puternic, acesta este o alegere inteligenta si pentru fotografii profesionisti cu buget limitat, dar care nu vor sa faca niciun compromis in ceea ce priveste performanta.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
SH-449-1
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Nikon AF-S NIKKOR 70-200mm f/4G ED VR SH-449-1
Teleobiectiv cu zoom


Obiectiv tele cu zoom, format FX, cu distanta focala de 70-200 mm (105 ? 300 mm cand este utilizat cu un aparat foto SLR in format DX (senzor crop) de la Nikon). Dispune de diafragma fixa f/4 pe intregul interval de zoom.


Stabilizator de imagine (VR)

Sistemul de reducere a vibratiilor (VR) minimizeaza miscarea aparatului foto cauzata de tremurul mainilor si va permite sa utilizati un timp de expunere cu pana la 4 trepte mai lung.Acoperire nanocristalina


Tratamente multistrat si nanocrystal reduc aberatiile optice oferind imagini uimitoare, bogate in detalii, cu un contrast excelent si culori saturate.


Silent Wave Motor

SWM (Motor Silent Wave) permite focalizare automata silentioasa si corecta. Obiectivul poate fi folosit si pe corpurile ce nu dispun de motor de autofocus.
Sunt disponibile doua moduri de focalizare: M/A (focalizare automata cu supracomanda manuala, prioritate AF) si M (focalizare manuala).
Alte caracteristici

Distanta minima de focalizare 1 m.
Corp usor pentru un obiectiv cu zoom telefoto.
Colierul pentru trepied RT-1 (achizitionabil separat) permite rotirea cu usurinta a obiectivului pentru tranzitie lina intre fotografierea pe orizontala si cea pe verticala.
Clipuri de prezentare obiectiv foto Nikon AF-S NIKKOR 70-200mm f/4G ED VR

Mai mult

Specificatii
Nikon AF-S NIKKOR 70-200mm f/4G ED VR SH-449-1

Copyright F64.ro © 2001-2019