Cauta ...
0
0

Nikon AF-S NIKKOR 18-35mm f/3.5-4.5G ED

Nikon
Apropiati-va mai mult de subiect fara a pierde nimic din cadru. Obiectivul foto cu zoom are o distanta focala minima de 18 mm, ideala pentru compozitii arhitecturale, peisaje urbane detaliate si imagini de calatorie, in timp ce focala de 35mm este optiunea perfecta pentru jurnalism, reportaj sau fotografie de strada.Cu performanta optica exceptionala si motorul Silent Wave Motor exclusiv de la Nikon pentru focalizare automata rapida, precisa si extrem de silentioasa, acest obiectiv este o optiune extraordinara pentru fotografii amatori avansati.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125003524
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Nikon AF-S NIKKOR 18-35mm f/3.5-4.5G ED
Rezolutie inalta si contrast superior


Sistemul optic dispune de 3 elemente asferice si doua elemente de sticla ED (dispersie foarte scazuta) pentru o rezolutie inalta pentru si corectarea aberatiilor si a distorsiunilor nedorite.Acoperire Nikon Super Integrated Coating


SIC a fost creat pentru a imbunatati performata elementelor optice. Atenueaza eficient formele dublate si petele luminoase, chiar si in situatiile cu iluminare din spate.


Silent Wave Motor

Obiectivul dispune de motoras silentios SWM (Silent Wave Motor), ce ofera o autofocalizare rapida, precisa si extrem de silentioasa. Obiectivul poate fi folosit cu brio chiar si pe corpurile ce nu dispun de motor de autofocus.
Dispune de 2 moduri de focalizare: M/A (focalizare automata cu supracomanda manuala, prioritate manuala) si M (focalizare manuala).


Alte caracteristici

Constructie de inalta calitate: dispune de montura de metal cu etansare de cauciuc impotriva intemperiilor.
Acest obiectiv foto Nikon are un design compact si greutate redusa. Cantarind doar 385 g, acesta este un obiectiv pe care il veti purta oriunde.
Clipuri de prezentare obiectiv foto Nikon AF-S NIKKOR 18-35mm f/3.5-4.5G ED

Mai mult

Specificatii
Nikon AF-S NIKKOR 18-35mm f/3.5-4.5G ED

Product Information

Package contains
• Obiectiv

• Capac fata 77mm LC-77

• Capac spate LF-4

• Parasolar HB-66

• Husa soft CL-1118
Warranty Length24
Product stateNou

Copyright F64.ro © 2001-2019