Cauta ...
0
0

Nikon AF-S Micro 105mm f/2.8 G ED N - SH5087-1

Nikon
Nikon AF-S VR Micro-Nikkor 105mm f/2.8G IF-ED este un obiectiv macro cu distanta focala de 105mm, destinat atat camerelor digitale cu senzor crop(DX), cat si celor full-frame (FX). Este ideal pentru fotografia close-up si macro. Nikon a implementat o versiune imbunatita a sistemului de reducere a vibratiilor (VR II) in acest obiectiv macro, ceea ce ofera fotografului posibilitatea de a captura imagini clare la timpi de declansare cu aproximativ 3 trepte mai lungi. Stabilizarea optica de imagine elimina nevoia unui trepied in majoritatea situatiilor de lumina insuficienta. Autofocusul este rapid si silentios gratie SWM-ului (Silent Wave Motor), datorita caruia si schimbarea intre modul auto si manual focus se face foarte rapid. Focalizarea interna face ca elementul frontal al obiectivului sa nu se roteasca, ceea ce ajuta mult in cazul folosirii unui filtru de polarizare circulara sau a filtrelor neutre sau graduale.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
SH5087-1
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Nikon AF-S Micro 105mm f/2.8 G ED N - SH5087-1

• Stabilizarea de imagine (VR II) ofera o stabilitate echivalenta cu un timp de expunere cu 3 trepte mai lung.

• Acest obiectiv macro Nikon ofera o rata de reproducere de 1:1

• Motorul SWM (Silent Wave Motor) permite focalizarea automata rapida cu o comutare rapida si la indemana intre focalizarea automata si operarea manuala.• Un element din sticla ED reduce aberatia cromatica.

• Acoperirea cu nano-cristale reduce petele luminoase, asigurand imagini detaliate si clare.• IF (Focalizarea interna) - elementul frontal fara rotatie permite utilizarea filtrelor de polarizare circulara si a accesoriilor tip blit montate pe obiectiv.

• Optiuni de focalizare - Automat cu prioritate manuala [A] si exclusiv Manual [M].• Diafragma circulara cu 9 lamele face elementele pe care nu s-a focalizat sa se imbine usor pentru fundaluri cu aspect natural.

• Pe acest obiectiv foto puteti atasa filtre cu diametru de 62 mm (fara rotatie).Mai mult

Specificatii
Nikon AF-S Micro 105mm f/2.8 G ED N - SH5087-1

Copyright F64.ro © 2001-2019