Cauta ...
0
0

Nikon AF-S DX 17-55mm f/2.8G IF-ED - SH5082

Nikon
Obiectiv de top optimizat special pentru aparatele foto digitale Nikon cu senzor crop (DX). Ideal pentru fotografii de grup sau eveniment, arhitectura sau peisaje, datorita unghiului mare de cuprindere. Diafragma deschisa f/2.8 ofera posibilitatea fotografierii in spatii cu conditii slabe de iluminare. Pe langa luminozitatea mare, forma rotunjita a diafragmei cu 9 lamele ofera un bokeh (separare a subiectului de fundal) foarte bun.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
SH5082
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Nikon AF-S DX 17-55mm f/2.8G IF-ED - SH5082

• Diafragma constanta f/2.8 pe toata plaja focala ce ofera o profunzime de camp redusa (izoland subiectul de fundal) si asigura lucrul fara probleme chiar si in conditii de luminozitate scazuta.• Obiectivul este potrivit atat profesionistilor cat si amatorilor posesori de camere Nikon D-SLR, beneficiind de avantajul performantelor unei optici de inalta calitate si o plaja focala ce va ofera si un unghi larg de cuprindere dar si unul potrivit pentru portrete sau subiecti aflati la distanta moderata.• Motor silentios SWM (Silent Wave Motor) pentru focalizare automata rapida si silentioasa.

• Doua moduri de focalizare: M/A (focalizare automata cu prioritate manuala) si M (focalizare manuala).• Unghi de cuprindere 135 de grade

• Elementele de sticla ED (dispersie extra-redusa) si elementele asferice reduc aberatia sferica, astigmatismul si alte forme de distorsionare, asigurand in acelasi timp rezolutie si contrat ridicate.

Mai mult

Specificatii
Nikon AF-S DX 17-55mm f/2.8G IF-ED - SH5082

Copyright F64.ro © 2001-2019