Cauta ...
0
0

Nikon 18-55mm f/3.5-5.6 VR - SH6463-2

Nikon
Compact, usor si foarte versatil, Nikon 18-55mm f/3.5-5.6G VR AF-S DX este obiectivul ideal pentru vacante si calatorii, fiind potrivit pentru fotoreportaj, peisaje, portrete, etc. Proiectat pentru utilizarea cu aparatele foto Nikon SLR in format DX, acest obiectiv este ideal pentru realizarea fotografiilor de zi cu zi si pentru filmele HD. Obiectivul incorporeaza sistemul de stabilizare a imaginii (VR) care va permite sa fotografiati din mana cu timpi de expunere de pana la 4 stopuri mai lungi decat un obiectiv similar fara sistem de stabilizare Motorul de focalizare Silent Wave asigura o focalizare extrem de rapida, precisa si silentioasa, fiind de un real ajutor pentru videografi. Obiectivul dispune de un sistem retractabil al elementelor optice frontale, reducand astfel lungimea cu 30% fata de versiunea anterioara.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
SH6463-2
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Nikon 18-55mm f/3.5-5.6 VR - SH6463-2

• Obiectiv cu zoom popular ce acopera o distanta focala de la 18 la 55 mm, perfect pentru orice fel de ocazii, de la instantanee obisnuite pana la peisaje uimitoare.

• Sistemul de stabilizare cu reducere a vibratiilor (VR) va permite o fotografiere mai flexibila cu aparatul tinut in mana cu un timp de expunere cu pana la 3 trepte mai lung.• Proiectat special pentru autilizarea cu senzorii unui SLR digital Nikon in format DX.

• Componentele asferice ale obiectivului reduc aberatia sferica, astigmatismul si alte forme de distorsionare, asigurand in acelasi timp rezolutie si contrast ridicate.• Motorul SWM (Silent Wave Motor) pentru o functionare rapida si subtila ca o soapta.

• Raport pret-performanta imbatabilMai mult

Specificatii
Nikon 18-55mm f/3.5-5.6 VR - SH6463-2

Copyright F64.ro © 2001-2020