[Top Banner]Marea Echipare
0
EOLNikon 1 NIKKOR VR 30-110mm f/3.8-5.6 negru

Nikon 1 NIKKOR VR 30-110mm f/3.8-5.6 negru

Nikon 1 NIKKOR VR 30-110mm f/3.8-5.6 negru

Descriere

Nikon 1 NIKKOR VR 30-110mm f/3.8-5.6 negru

store/product-description.title

• Obiectiv cu zoom telefotografic de 3,7x compact si usor.

• Interval de zoom 30-110mm (echivalent 35 mm: 81-297 mm).
• Sistemul de stabilizare Reducerea Vibratiilor: permite fotografiere mai flexibila cu aparatul foto tinut in mana. Va permite sa obtineti efecte echivalente cu viteze ale declansatorului cu pana la trei trepte mai scazute.


• Sistem optic cu montare optimizata pentru Nikon 1: dispune de doua elemente de sticla ED pentru rezolutie clara.
• Motor puternic (STM): pentru focalizare automata extrem de silentioasa, utila mai ales atunci cand filmati.
• Mecanism obiectiv retractabil: pentru portabilitate superioara. Permite retractarea obiectivului atunci cand nu este utilizat.


• Mecanism diafragma lina: va permite sa treceti usor de la fundaluri clare la fundaluri estompate pentru a scoate in evidenta subiectii, chiar si cand inregistrati filme.
• Focalizare electrica: permite focalizarea manuala prin intermediul butoanelor de pe corpul aparatului foto.

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Specificatii

Nikon 1 NIKKOR VR 30-110mm f/3.8-5.6 negru

Product status
EndOfLife
Da

Accesorii

Nikon 1 NIKKOR VR 30-110mm f/3.8-5.6 negru

Review-uri

Incarcare recenzii...