Cauta ...

MIO MiVue 698 dual- camera video auto

Mio
Camera Auto DVR Mio MiVue 698 Dual - Camera frontala înregistreaza Extreme HD - 2304 x 1296p (Extrem HD), la 30 de cadre pe secunda. Camera din spate înregistreaza Full HD - 1080p (Full HD), la 30 de cadre pe secunda. Martorul dvs. personal la drum, cu GPS integrat, alerte camere de siguran?a cu actualizari pe toata durata de via?a si o camera video pentru spatele masinii, pentru mai multa siguranta. Cu noua, eleganta si usoara camera MiVue 698 Dual veti avea mereu dovada a ceea ce s-a întâmplat pe drum. Si datorita camerei pentru spatele autovehiculului inclusa, veti avea de asemenea un martor ocular si în spatele dumneavoastra. Pentru usurinta, camera va începe sa filmeze imediat ce porniti... Bineînteles, puteti folosi camera de bord pur si simplu atunci când conduceti printr-un peisaj frumos, memorabil, pentru a putea împartasi mai apoi experientele cu prietenii si familia. Iar cu aplicatia intuitiva pentru desktop MiVue Manager, puteti partaja înregistrarile si pe Facebook® si YouTube. GPS-ul integrat monitorizeaza ruta, inclusiv viteza, altitudinea, longitudinea, latitudinea si directia si, datorita informatiilor privind camerele de supraveghere cu actualizari lunare pe întreaga durata de viata a dispozitivului, veti sti întotdeauna când sa conduceti cu atentie sporita.* Camera MiVue 698 Dual combina perfect camera de bord cu cea pentru spatele autovehiculului, monitorizarea prin GPS si alertele camerelor de securitate, facând din ea solutia ideala pentru oricine doreste sa aiba un martor atât în fata masinii cât si în spatele acesteia.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125024600
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
MIO MiVue 698 dual- camera video autoCamera frontala inregistreaza 

Extreme HDVideo recorderul DVR inregistreaza filmele la o rezolutie de 2304 x 1296p (Extrem HD), la 30 de cadre pe secunda. Fisierele sunt stocate pe cardul de memorie, aparatul utilizand tehnologia H.264, care asigura o calitate excelenta a imaginii la cea mai mica dimensiune posibila.
Camera din spate inregistreaza Full HD 

Video recorderul DVR inregistreaza filmele la o rezolutie de 1080p (Full HD), la 30 de cadre pe secunda. Fisierele sunt stocate pe cardul de memorie, aparatul utilizand tehnologia H.264, care asigura o calitate excelenta a imaginii la cea mai mica dimensiune posibila.


Optica de exceptie

Prin cresterea sensibilitatii lentilei, chiar si la o lumina scazuta, inregistrarea video recorder-ului DVR Mio va fi de inalta calitate. Intreaga serie de video recordere DVR MiVue este echipata cu un obiectiv format din 5 sau 6 lentile din sticla. Datorita acestui fapt, echipamentele au dimensiuni atat de mici si ofera cea mai inalta calitate a imaginii in orice conditii.
Senzor de soc 

In modul de inregistrare integrat, senzorul de soc cu trei axe (G-Shock Sensor) va porni automat si va inscrie directia de mers pe diagrama cu unda. Veti putea afla prin intermediul ei din ce directie s-a produs evenimentul si cum s-a ajuns la acesta.


Unghi larg de captare a imaginilor 

 Obiectivul panoramic fara zona moarta (de 150 de grade), asigura captarea de imagini largi si detaliate.


Caracteristici

Tip

Auto

Ecran

Da

Diagonala ecran

2.7 inch

Rezolutie video

2304x1296 / 1920x1080

Dimensiuni

90..2 x 49 x 35.2 mm

Greutate

131 g

Garantie
Garantie (luni):
24
 
Mai mult

Specificatii
MIO MiVue 698 dual- camera video auto

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital