[Top Banner]Marea Echipare
0
EOLMicnova MQ-B12 - reflector blitz extern

Micnova MQ-B12 - reflector blitz extern

Micnova MQ-B12 - reflector blitz extern

Descriere

Micnova MQ-B12 - reflector blitz extern

store/product-description.title

• Acest kit ofera bounce cu tavanul cu cu simultane efecte: umpleri de umbre, reflexii aurii, argintii si ecran de dfuzie detasabil pentru fotografie close-up.
• Ecranul de difuzie este conceput pentru a asigura un aspect soft si cu umbre cat mai putine; este ideal pentru fotografii close-up si portrete.

• Pierdere lumina: aproximativ 1 stop

• Dimensiuni: 18.5x11.5cm
- Greutate: 80g

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Specificatii

Micnova MQ-B12 - reflector blitz extern

Product status
EndOfLife
Da

Accesorii

Micnova MQ-B12 - reflector blitz extern

Review-uri

Incarcare recenzii...