[Top Banner]Marea Echipare
0
Home cinemaVideoproiectoare si accesoriiVideoproiectoareBenQ MH733 Videoproiector Full HD 4000 lumeni Alb

BenQ MH733 Videoproiector Full HD 4000 lumeni Alb

In stoc
Referinţă: 125051421
4.379,99 lei
Rate de la 182,49 lei

Deschidere la livrare

Garantie

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație
Warranty Length
24

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație

BenQ MH733 Videoproiector Full HD 4000 lumeni Alb

4.379,99 lei

Descriere

BenQ MH733 Videoproiector Full HD 4000 lumeni Alb

store/product-description.title

Proiectii clare chiar si in conditii de iluminare ambientala


Luminozitatea ridicata, de 4000 ANSI-Lumeni, a videoproiectorului BenQ MH733, permite realizarea de prezentari clare, intr-o sala de dimensiuni medii, avand lumina ambientala. Dezbaterea, colaborarea dintre participanti, luarile de notite, sunt acum posibile, asa cum se cuvine unei prezentari de succes, fara nici un compromis de calitate si cu detalii evidentiate clar. Imagini de o calitate profesionala pentru a satisface cele mai pretentioase asteptari.
 

Rezolutie FullHD pentru o imagine clara si pentru detalii evidentiate


MH733, cu rezolutia nativa FullHD (1920 x 1080) si raportul proiectiei 16:9, face ca cele mai fine detalii sa fie evidentiate. Lizibilitatea sporita a proiectiei, va incadra prezentarea la rangul de "profesional"

Functia "USB Reader" pentru a realiza proiectii fara calculator


Cu ajutorul portului USB de tip A si a functiei integrate "USB Reader", se pot face prezentari, fara a fi nevoie de un calculator, doar folosind un stick de memorie. Sunt suportate urmatoarele fisiere : JPG, PDF, Microsoft Word, Excel si PowerPoint

Prezentari fara nici un efort, folosind reteaua LAN si aplicatia BenQ Qcast


Instaland proiectorul MH733 intr-o retea LAN si folosind aplicatia BenQ QCast, se pot face foarte usor proiectii de pe PC sau de pe dispozitive mobile (smart). Utilizatorii vor putea sa faca, pe un ecran mare, proiectii de poze sau de fisiere Word, Excel sau PowerPoint, practic de pe orice dispozitiv. In plus, aplicatia BenQ QCast are functionalitati multiple, pentru cresterea eficientei si pentru satisfacerea nevoilor multiple ale prezentatorilor dintr-o companie.
 

Prezentari wireless folosind adaptorul BenQ WDRT8192


Pregatit pentru integrarea intr-o retea WiFi, BenQ MH733, permite realizarea proiectiilor wireless, de pe PC sau dispozitive mobile, folosind aplicatia BenQ QCast si utilizand adaptorul wireless USB BenQ WDRT8192*. Introdu acest adaptor in portul USB tip A, denumit "Wireless Dongle", al proiectorului MH733 si prezentarea poate sa inceapa.
 

*Adaptorul USB wireless dongle BenQ WDRT8192 este un accesoriu optional.
 

Prezentari wireless de pe orice calculator sau dispozitiv "Smart"


Oferind utilizatorilor multe modalitati de prezentare wireless, aplicatia BenQ Qcast poate afisa "in oglinda" (mirroring) ecranul calculatorului, sau poate afisa continutul in ecran separat (extended) - pastrand private datele sensibile de pe ecran. MH733 confera dispozitivelor "Smart", capabilitatea de a afisa wireless, poze sau documente (PowerPoint, Word, Excel, PDF). Utilizatorii care au dispozitive ce utilizeaza Android 5.0 (sau mai nou), au posibilitatea sa afiseze "in oglinda" (mirroring) ecranul dispozitivului mobil, pe un ecran mare.
 

Partajarea ecranului de proiectie, pentru o intalnire eficienta si productiva


Pentru a satisface nevoia de a afisa wireless, continut multimedia de pe multitudinea de dispozitive inteligente existente si in acord cu conceptul BenQ BYOD ("Bring Your Own Device"), va prezentam BenQ QCast : prezentari HD multimedia, inclusiv documente, video, precum si "live camera". Fie ca este vorba de dispozitive ce utilizeaza Android™ sau iOS™, BenQ Qcast permite conectarea multipla, a 4 terminale client, in 4 "ecrane" separate (partajarea ecranului mare pentru 4 utilizatori). Cu aceasta solutie, BenQ incurajeaza colaborarea si exprimarea ideilor, pentru o sedinta eficienta.
 

Conectivitate la internet, folosind aplicatia BenQ Qcast


Spre deosebire de alte videoproiectoare, care, integrate in reteaua LAN, acceseaza dificil internetul (din cauza limitarilor legate de IP-uri si subnet mask-uri), aplicatia BenQ Qcast, ofera utilizatorilor proiectorului MH733, un acces facil la reteaua externa internet. Prezentatorii, pot acum, ori de cate ori e nevoie, sa caute si sa partajeze informatiile din reteaua internet.

Functiile telecomenzii, sunt acum la indemana


Aplicatia BenQ QCAst, preia inclusiv functiile telecomenzii. Avand "butoane" sugestive, este foarte usor sa controlezi proiectorul, atunci cand este montat pe tavan sau telecomanda acestuia nu este disponibila.
 

Flexibilitate sporita, pentru o instalare rapida si eficienta

Capabilitati avansate de calibrare a imaginii, pentru o geometrie perfecta


Functia "Keystone" pe doua axe, este intalnita adesea la videoproiectoarele profesionale. Acum, aceasta functie este prevazuta si la BenQ MH733 si permite corectarea efectului de trapez, pe 2 axe - atit pe orizontala cat si pe verticala. Asadar, functia "Keystone" este foarte utila atunci cand videoproiectorul nu este amplasat perfect pe centrul ecranului de proiectie. Avand un interval de corectie de pana la 30 grade pe orizontala si 20 grade pe verticala, aveti posibilitati generoase de amplasare a videoproiectorului, atat in plan vertical cat si in plan orizontal (lateral fata de centrul ecranului de proiectie). Mai mult, fiecare colt al imaginii poate fi reglat independent, cu ajutorul functiei "Corner Fit".
 

Compatibilitate cu marea majoritate a sistemelor de control


BenQ MH733 este compatibil cu marea majoritate a sistemelor de control : Crestron, AMX, Extron si PJ-Link, sisteme care faciliteaza controlul unui videoproiector prin reteaua LAN, usurand integrarea unui videoproiector intr-o retea existenta. Atunci cand nu exista o infrastructura LAN, controlul videoproiectorului se poate face prin protocolul RS232 - pe o distanta de maxim 15 metri.
 

Control centralizat cu ajutorul aplicatiei BenQ MDA


Aplicatia BenQ MDA ("Multiple Display Administrator") este un puternic instrument privind managementul unuia sau mai multor videoproiectoare, incluzand pornirea si oprirea acestora (optiune foarte importanta pentru situatia in care proiectoarele sunt montate in locuri inaccesibile si la distante prea mari pentru a fi operate cu ajutorul telecomenzii), precum si functionarea acestora dupa un program prestabilit.
 

Modul de functionare "LampSave"


MH733 are un cost de intretinere extrem de redus, datorita intervalelor marite de inlocuire a lampii acestuia. Modul de functionare "LampSave", ajusteaza in mod dinamic luminozitatea lampii, analizand continutul ce urmeaza a fi afisat, fara a face rabat de la calitatea imaginii. Aceasta ajustare dinamica, prelungeste durata de viata a lampii cu pana la 50%, videoproiectorul BenQ MH733, avand o durata de viata a lampii (in modul LampSave) de 15.000 ore. Deci, la o utilizare normala, intr-o sala de sedinte (calcule valabile pentru o utilizare de 4 ore in zile lucratoare), lampa proiectorului MH733 va trebui inlocuita dupa aproximativ 13 ani.
 

Tehnologia "Digital Light Processing" (DLP)

Perfectiunea de durata a imaginii, datorita tehnologiei DLP


Tehnologia "Digital Light Processing" (DLP), a fost premiata in 2015 de catre "Academy Award of Merit" cu statueta Oscar® si reprezinta tehnologia de top, ce este folosita in proportie de 90% din cinematografele digitale de pe glob si de 100% de catre cinematografele IMAX. BenQ este numarul #1 mondial privind numarul de videoproiectoare cu tehnologie DLP, tehnologie ce domina piata globala a proiectiilor digitale.

Dureaza mai mult. Mult mai mult.


Avand in componenta DMD-ului, micro-oglinzi digitale durabile si un sistem optic aproape etanj, pentru a diminua posibilitatea aparitiei prafului, videoproiectorul BenQ MH733 nu isi va pierde calitatea imaginii odata cu trecerea timpului. Chiar si dupa mii de ore de functionare, inlocuirea lampii va avea ca efect, obtinerea aceleasi calitati ale imaginii ca si in prima zi de functionar

Claritate de cristal


Videoproiectoarele BenQ ofera un contrast si un factor de umplere al pixelilor de neegalat, pentru a produce cele mai clare proiectii si de a accentua cele mai fine detalii. Iar tehnologia proprietara BenQ, SmartEco, a perfectat ceea ce un proiector de tip DLP poate sa faca, oferind un cost de intretinere mai mic, luminozitate fara compromisuri si optimizarea duratei de viata a lampii
 


 

 

  Specificatii

  Display
Sistem de proiectie

DLP

Rezolutie

1080p(1920x 1080) 

Suport rezolutie

VGA (640 x 480) la WUXGA_RB (1920 x 1200)

Luminozitate (ANSI lumeni)

4,000 Lumens

Raport de contrast (FOFO)

16,000:1

Afisare culoare

30 biți (1,07 miliarde de culori)

Format al imaginii nativ

Nativ 16:9 (5 formate de imagine selectabile)

Sursa de lumina

Lampă

Putere sursa de lumina

240 W

Durata de viata sursa de lumina
  • Normal 4000 de ore
  • Eco 8000 de ore
  • SmartEco 8000 ore
  • Lampsave 15000 de ore
  Optic
Raportul de proiectare

1.15-1.5

Raportul de zoom

1.3:1

Lentile

F=2,59~2,87, f=16,88~21,88

Reglarea corectiei

Corectie 2D, Verticala ± 30 & Orizontala ± 20 grade, Corectie verticala automata

Offset proiectare

105%±2.5% (Full-Height)

Marime imagine clara (Diagonala)

60"~180" ‎

Marimea imaginii

30"~300"

Frecventa orizontala

15K-102KHz ‎

Rata de scanare verticala

23~120Hz‎

  Audio
Difuzor

10 W x1

  Interfata
PC (D-sub)

1

Iesire Monitor (D-sub 15 pin)

1

HDMI

2 (one shared w/ MHL)

USB tip A

2  (unul pentru dongle wireless, unul pentru cititor USB, alimentare, 5 V, 1 A)

Tip USB Mini B

1 (Descarcare & Pagina in sus/jos)

Intrare audio (Mini Jack 3,5 mm)

1

Iesire audio (Mini Jack 3,5 mm)

1

LAN (RJ45)

1

RS232 (DB-9pin)

1

Receiver IR

2 (Fata/Varf)

Bara de securitate

1

  Compatibilitate
Compatibilitate HDTV

480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p ‎

Compatibilitate video

NTSC, PAL, SECAM ‎

  Mediu inconjurator
Alimentare electrica

AC 100 to 240 V, 50/60 Hz

Consumul tipic de energie

320 W (Normal)

Consumul de energie in standby

<0,5 W

Consumul de energie in standby a retelei

<2 W

Zgomot acustic (Tip./Eco.)

33/29 dBA (modul Normal / Eco)

Temperatura de operare

0 ~ 40oC

  Dimensiune si greutate
Dimensiuni (Lat. x I. x D.) (mm)

296 x 120x 221 mm

Greutate neta (Kg/lbs)

2.5kg

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 315464

Specificatii

BenQ MH733 Videoproiector Full HD 4000 lumeni Alb

Specificatii cheie

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație
Buletts txt listing
  • Prezentari wireless de pe orice calculator sau dispozitiv "Smart"
  • Conectivitate la internet, folosind aplicatia BenQ Qcast
  • Functia "USB Reader" pentru a realiza proiectii fara calculator
  • Rezolutie FullHD pentru o imagine clara si pentru detalii evidentiate

Pachetul contine

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație
Package contains
BenQ MH733 Videoproiector

Accesorii

BenQ MH733 Videoproiector Full HD 4000 lumeni Alb

Review-uri

Incarcare recenzii...