Cauta ...
0
360º viewCustomer Photos

PolarPro Cinema Series Shutter Collection Filtre Pentru Mavic 2 Pro

Polar Pro
Setul de filtre Cinema Series pentru Mavic 2 Pro de la PolarPro include trei filtre de densitate neutra intr-o caseta magnetica.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125043420
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
PolarPro Cinema Series Shutter Collection Filtre Pentru Mavic 2 Pro

Setul de filtre Cinema Series pentru Mavic 2 Pro de la PolarPro include trei filtre de densitate neutra intr-o caseta magnetica. Caseta a fost reproiectata fata de versiunile anterioare pentru a oferi un acces si mai eficient la filtre. Filtrele se insurubeaza in siguranta pe DJI Mavic 2 Pro in locul filtrului UV de stoc, fara a suprasolicita gimbal-ul.

Filtrele ND taie cantitatea de lumina care intra in obiectiv, permitandu-va sa deschideti diafragma, sa reduceti viteza obturatorului si sa fotografiati cu expuneri mai lungi pentru a obtine imagini mai fine si mai cinematice in medii luminoase in aer liber.

Seria Cinema este dotata cu sticla multistrat si rama PolarPro ultra-usoara, din aluminiu, cu filet de precizie. Filtrele Cinema Series sunt proiectate cu strat hidrofob care respinge uleiurile si apa, strat optic ND care permite o transmisie optima asigurand in acelasi timp un profil de culoare hiper-neutru si un strat rezistent la zgariere, care creste duritatea suprafetei pentru un exterior mai durabil.
Mai mult

Specificatii
PolarPro Cinema Series Shutter Collection Filtre Pentru Mavic 2 Pro

Product Information

Buletts txt listing
  • Filtre ND4, ND8, ND16
  • Caseta filtre magnetica
  • Produse din sticla multistrat
  • Rame din aluminiu

Accesorii drone

Tip AccesoriuFiltre
CompatibilitateDJI

Copyright F64.ro © 2001-2019