Cauta ...
0

Leica TL2 Aparat Foto Mirrorless Body 24 MP Argintiu

Leica
Leica TL2 este un aparat foto mirrorles, cu un design minimalist si interfata intuitiva, ideal pentru fotografii ce au nevoie de un aparat compact dar capabil, ce integreaza cele mai noi tehnologii. TL2 mentine design-ul unibody din aluminiu pentru durabilitate, dar aduce imbunatatiri prin integrarea senzorului 24.2MP APS-C CMOS si procesorului de imagine Maestro II. Astfel, aparatul are o capacitate de 20 de cadre pe secunda in rafala, poate inregistra video UHD 4K cu 30cps si Full HD cu 60cps. Leica TL2 are un declansator electronic cu viteze de pana la 1/4000s si un sistem rapid AF cu 49 de puncte. • Senzor 24.2MP APS-C CMOS • Procesor imagine Maestro II • Sensibilitate ISO 100 - 50.000 • Inregistrare video UHD 4K cu 30cps • Sistem AF cu 49pct • Wi-Fi
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125036647
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Leica TL2 Aparat Foto Mirrorless Body 24 MP Argintiu
 
24 megapixeli pentru mai multa precizie


Noul senzor APS-C de inalta rezolutie al aparatului Leica TL2, impreuna cu procesorul de imagine Maestro II aduc calitatea imaginii la un nou nivel. Claritatea iti permite un control mai mare asupra pozelor in post-procesare.

 


 
Mereu in clar


Autotofocus-ul foarte rapid al aparatului Leica TL2 promite poze in care subiectul este mereu clar. Sistemul foloseste 49 segmente AF pentru a identifica partile importante ale subiectului.

  
Sensibilitate ISO pana la 50,000


Inregistreaza fotografii si filmari fantastice, chiar si in conditii slabe de iluminare cu ajutorul sensibilitatii ISO intre 100 si 50,000.

 


 
Experimenteaza spontaneitatea


Leica TL2 poate filma atat la rezolutie fullHD, cat si 4K. Mai mult, aparatul impresioneaza prin viteze de declansare de pana la 1/40,000s si fotografiere in rafala cu pana la 20 de cadre pe secunda.

  
Experienta de utilizare placuta


Meniul camerei este foarte intuitiv, avand functiile asemanatoare grupate pentru o accesare mai usoara. Optiunea "My Camera" iti permite sa configurezi meniul pentru stitlul tau de fotografie preferat.

 


 
Design elegant


Leica TL2 are un design minimalist, cu linii curate intr-un corp rezistent pentru a oferi nu doar eleganta in utilizare, ci si siguranta.

  
Fii conectat


Modulul Wi-Fi integrat iti permite sa transferi wireless pozele de pe aparat pe telefon, tableta sau calculator. Aplicatia Leica TL pentru iOs sau Android iti permite sa postezi pozele pe retele de socializare sau sa le trimiti prin e-mail. Poti folosi aplicatia si cu functie de telecomanda.

 


 
In & Out 


Port-ul HDMI iti permite sa conectezi aparatul Leica TL2 la un monitor sau televizor. Interfata USB 3.0 iti permite sa transferi rapid fisiere sau sa reincarci camera.

  
Visoflex


Vizorul electronic Visoflex iti ofera libertate creativa si posibilitatea de a fi comod. Functia tilt-and-swivel iti permite sa fotografiezi din diferite unghiuri. Un senzor integrat detecteaza ochiul utilizatorului si opreste display-ul camerei atunci cand folositi vizorul.

 Mai mult

Specificatii
Leica TL2 Aparat Foto Mirrorless Body 24 MP Argintiu

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital