Cauta ...
0

Kodak Scanza - Scanner Digital Pentru Filme Foto si Diapozitive

Kodak

Compatibil cu o gama larga de filme, scanner-ul Kodak Scanza poate scana si salva imagini de pe negative si diapozitive de 35 mm, 126, 110, Super 8 si 8 mm. 

Utilizarea este simpla si rapida - scanner-ul vine impreuna cu trei tavi adaptoare destinate fixarii filmului, iar inserarea efectiva a acestora in scanner se face printr-un slot orizontal. In timpul procesului de scanare, reglarea culorilor si a luminozitatii se pot face manual. 

Senzorul CMOS va asigura o rezolutie optica de 14 MP, insa puteti transforma imaginile dumneavoastra analog in fisiere digitale cu rezolutii de pana la 22 MP, multumita optiunii de interpolare digitala integrate. 

Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125040535
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Kodak Scanza - Scanner Digital Pentru Filme Foto si Diapozitive


 


Scanner-ul Kodak Scanza este prevazut cu un cu un ecran color LCD de 3.5'', ce poate fi inclinat, pentru o vizualizare mai usoara a imaginilor. Controlul acestuia se realizeaza prin intermediul a trei taste.


 


Dupa finalizarea procesului de scanare, fisierele dumneavoastra pot fi trimise direct catre computer prin USB 2.0, sau pot fi salvate pe un card SD. De asemenea, scannerul va permite sa transformati selectia dumneavoastra de imagini intr-un slideshow digital, pe care mai apoi o puteti vizualiza pe un televizor cu ajutorul iesirilor HDMI si video.


 


Scanner-ul este compatibil atat cu sistemul de operare Windows, cat si cu MacOS. 


 


Dimensiuni: 12 x 12 x 12.7 cm


Greutate: 460 g


 


 

Mai mult

Specificatii
Kodak Scanza - Scanner Digital Pentru Filme Foto si Diapozitive

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital