[Top Banner]Marea Echipare
0
EOLKit 2x Pocket Wizard Plus III - SH4818-4

Kit 2x Pocket Wizard Plus III - SH4818-4

Kit 2x Pocket Wizard Plus III - SH4818-4

Descriere

Kit 2x Pocket Wizard Plus III - SH4818-4

store/product-description.title

• Controlul radio este posibil utilizand "Quad Zone Triggering" - functia prin care puteti gestiona pana la 4 zone de control pentru camera sau blituri. De asemenea puteti activa sau dezactiva o anumita zona, fara sa fie necesar deplasarea pana la receptor pentru a face asta.

• PocketWizard Plus III incorporeaza tehnologia Auto-Sensing - permite instantaneu transceiverului sa fluctueze intre functia de receptor sau transmitator. Aceasta tehnologie functioneaza in mod direct, in conformitate cu functia Auto-Relay pentru un flux de lucru complet de la distanta.

• Eficienta crescuta in ceea ce priveste distanta de actiune, adica 500m in modul Normal de transmisie, sau o distanta aproape dubla in modul Long Range.

• Odata cu acest model este posibila fotografierea in rafala in modul de receptie de pana la 14.5fps, cu timpi de expunere de maxim 1/250s (plan focal) sau 1/500s (obturator iris).

• Design-ul modern incorporeaza un ecran LCD in lateral, o interfata cu butoane pentru a comuta cu usurinta intre zonele de fotografiere, moduri si setari. Se poate conecta la orice camera cu patina de blit (hot shoe) dar si cu o mare varietate de cabluri ceea ce il face compatibil cu majoritatea sistemelor de iluminat.

- frecventa CE 433.42 - 434.42 MHZ
- Canale: 32 canale, 1-16 standard, 17-32 selective Quad-Zone
- zone de control: A - B - C - D
- ecran LCD 2.5cm
- raza de actiune: 500m
- viteza de sincronizare: 1/250s la camere cu obturator plan focal, si 1/500s la camere cu obturator iris
- viteza declansare: pana la 14.5 fps
- indicator status: LED verde, galben si rosu
- alimentare: 2x AA (recomandat baterii alkaline) / USB
- USB: USB 2.0 Mini-B connector
- carcasa este fabricata din plastic rezistent la impact
- temperatura de operare: -15 C / +50 C
- port intrare/iesire: mufa mini jack stereo 3.5mm
- dimensiuni: 13.3 x 5.1 x 3.2 cm
- greutate: 120g

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 148350

Specificatii

Kit 2x Pocket Wizard Plus III - SH4818-4

Product status
EndOfLife
Da

Accesorii

Kit 2x Pocket Wizard Plus III - SH4818-4

Review-uri

Incarcare recenzii...