Cauta ...
0
0

Kaiser 6610 - Capac pentru reglarea balansului de alb 72mm

Kaiser
Acest capac pe langa rolul obisnuit de protectie a obiectivului va o fera posibilitatea de a regla balansul de alb.Astfel veti putea obtineti culori cat mai naturale si saturate, chiar daca fotografiile sunt in format necomprimat (RAW) sau comprimat (JPEG). Puteti seta balansul de alb inainte de a face fotografia astfel evitand ajustarea culorilor la post-procesare.Chiar si camerele digitale cele mai bune sunt de multe ori incapabile de a oferi cu acuratete culorile fara ca fotograful sa poata personaliza balansul de alb. Imaginile trase fara un balans de alb facut corect au un aspect denaturat, cu influente rosii, albastre sau galbene.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125013449
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Kaiser 6610 - Capac pentru reglarea balansului de alb 72mm

Acest capac pe langa rolul obisnuit de protectie a obiectivului va o fera posibilitatea de a regla balansul de alb.

Astfel veti putea obtineti culori cat mai naturale si saturate, chiar daca fotografiile sunt in format necomprimat (RAW) sau comprimat (JPEG). Puteti seta balansul de alb inainte de a face fotografia astfel evitand ajustarea culorilor la post-procesare.

Chiar si camerele digitale cele mai bune sunt de multe ori incapabile de a oferi cu acuratete culorile fara ca fotograful sa poata personaliza balansul de alb. Imaginile trase fara un balans de alb facut corect au un aspect denaturat, cu influente rosii, albastre sau galbene.
Mai mult

Specificatii
Kaiser 6610 - Capac pentru reglarea balansului de alb 72mm

Copyright F64.ro © 2001-2019