Cauta ...
360º viewCustomer Photos

Imagini mai bune cu EOS DSLR de la Canon - editia a 2-a

Camerele SLR sunt mai populare ca niciodata, cu multi cumparatori care le utilizeaza pentru prima oara. Imagini mai bune cu EOS DSLR de la Canon ofera informatii tuturor fotografilor care doresc sa-si utilizeze aparatul DSLR pentru fotografii mai bune. Cartea prezinta optiunile de fotografiere si reglajele oferite de camerele foto Canon EOS, descriind totodata obiectivele si accesoriile disponibile pentru diverse scopuri.
Mai mult
Variante :
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125007550
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Imagini mai bune cu EOS DSLR de la Canon - editia a 2-a

Pentru a obtine imagini mai bune, trebuie sa va familiarizati cu elementele de baza ale fotografiei. Imagini mai bune cu EOS DSLR de la Canon explica termeni precum diafragma, viteza de expunere, sensibilitate ISO si balans de alb intr-o maniera usor de asimilar, cu ilustratii detaliate. Articolele speciale va vor ajuta sa evitati miscarea camerei foto si sa utilizati functia LiveView.Cartea contine mai multe sfaturi utile privind fotografierea si informatii referitoare la procesare, imprimare si vizualizare sau la partajarea imaginilor. Glosarul de la sfarsit explica numerosi termeni importanti pentru fotografie si camera foto.

Cuprins generalI. Camere foto SLR digitaleII. Utilizarea de baza a camerei DSLRIII. Functionare si reglarea unei camere DSLRIV. Obiective si accesoriiV. Utilizarea imaginilor

• Numar de pagini: 72
Mai mult

Specificatii
Imagini mai bune cu EOS DSLR de la Canon - editia a 2-a

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital