[Top Banner]Marea Echipare
0
EOLImagini mai bune cu Canon - Obiective si blituri

Imagini mai bune cu Canon - Obiective si blituri

Imagini mai bune cu Canon - Obiective si blituri

Descriere

Imagini mai bune cu Canon - Obiective si blituri

store/product-description.title

Brosura ofera informatii despre alegerea obiectivelor si echipamentelor adecvate pentru diferite situatii si circumstante de fotografiere, respectiv portrete, calatorii, actiune si sport, nunti, concerte si alte evenimente, peisaje, natura, animale de companie, pasari, flori, arhitectura, fotografie macro, natura moarta etc.

Brosura se ocupa si de alte echipamente folosite pentru obtinerea unor imagini mai bune - blituri, parasolare, prelungitoare de obiective, filtre etc. Abordarea este foarte practica: va prezentam numeroase fotografii si va impartasim informatii si sfaturi despre modul in care acestea au fost create. Fotografiile provin de la fotografi profesionisti si amatori din lumea intreaga.

Brosura prezinta fotografi profesionisti din diferite domenii ale fotografiei, prin intermediul unor exemple din activitatea lor si procedeele de lucru, dezvaluind chiar unele secrete profesionale celor interesati de imbunatatirea abilitatilor lor de fotografi.


Cuprins general:

I. Familiarizati-va cu obiectivele si bliturile Canon

II. Fotografierea oamenilor

III. Fotografii de calatorie si peisaje

IV. Fotografia de natura

V. Domenii speciale ale fotografiei


• Numar pagini: 112

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Specificatii

Imagini mai bune cu Canon - Obiective si blituri

Product status
EndOfLife
Da

Accesorii

Imagini mai bune cu Canon - Obiective si blituri

Review-uri

Incarcare recenzii...