Cauta ...
360º viewCustomer Photos

Imagini mai bune cu Canon - Obiective si blituri

Canon
Fotografii cu experienta sunt capabili sa realizeze imagini de calitate cu aproape orice tip de echipament foto. Daca conditiile pentru fotografiere sunt favorabile fotografului, se pot realiza cu usurinta imagini de calitate cu obiective de baza, accesibile din punct de vedere financiar. Totusi, experienta creste odata cu dorinta de noi provocari. Astfel, un fotograf va dori din ce in ce mai mult sa realizeze imagini de o calitate deosebita, in conditii din ce in ce mai dificile.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125007223
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Imagini mai bune cu Canon - Obiective si blituri

Brosura ofera informatii despre alegerea obiectivelor si echipamentelor adecvate pentru diferite situatii si circumstante de fotografiere, respectiv portrete, calatorii, actiune si sport, nunti, concerte si alte evenimente, peisaje, natura, animale de companie, pasari, flori, arhitectura, fotografie macro, natura moarta etc.Brosura se ocupa si de alte echipamente folosite pentru obtinerea unor imagini mai bune - blituri, parasolare, prelungitoare de obiective, filtre etc. Abordarea este foarte practica: va prezentam numeroase fotografii si va impartasim informatii si sfaturi despre modul in care acestea au fost create. Fotografiile provin de la fotografi profesionisti si amatori din lumea intreaga.Brosura prezinta fotografi profesionisti din diferite domenii ale fotografiei, prin intermediul unor exemple din activitatea lor si procedeele de lucru, dezvaluind chiar unele secrete profesionale celor interesati de imbunatatirea abilitatilor lor de fotografi.

Cuprins general:I. Familiarizati-va cu obiectivele si bliturile CanonII. Fotografierea oamenilorIII. Fotografii de calatorie si peisajeIV. Fotografia de naturaV. Domenii speciale ale fotografiei

• Numar pagini: 112
Mai mult

Specificatii
Imagini mai bune cu Canon - Obiective si blituri

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital