Cauta ...
0

Hoya Filtru UV HD (PRO-Slim) 43mm

Hoya
Filtrul UV Hoya HD, dedicat obiectivelor cu filet de 43mm, beneficiaza de constructie cu rama ingusta (slim) pentru prevenirea aparitiei filtrului in cadru atunci cand se folosesc obiective ultra-wide. Seria de filtre HD (Hardened Glass) sunt fabricate dintr-o sticla de 4 ori mai rezistenta la spargere decat cea a filtrelor normale, beneficiaza de multiple straturi antireflexie, anti zgariere, rezistente la apa, pete si urme uleioase si, nu in ultimul rand, permit o trecere a luminii in procent de 99.35%, mult mai buna decat in cazul filtrelor standard.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125003476
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Hoya Filtru UV HD (PRO-Slim) 43mm

• Fabricat din sticla de 4 ori mai rezistenta decat cea a filtrelor standard

• 8 straturi de tratamente anti-reflexie si anti-zgariere

• Tratament ce ingreuneaza aderenta picaturilor de apa sau lichide uleioase

• Transmisie a luminii mult mai buna in comparatie cu filtrele standard ( ~99.35% in spectru vizibil 400-700nm )

• Constructie cu rama ingusta pentru prevenirea aparitiei filtrului in cadru atunci cand se folosesc obiective ultra-wide*Filtrele UV se folosesc indeosebi pentru a asigura protectia obiectivului impotriva amprentelor accidentale, a prafului, apei, a lovirii cu diverse obiecte etc. Sunt recomandate mai ales in conditii grele de fotografiere, dar se pot folosi si in uzul de zi cu zi.

De asemenea, aceste filtre reduc radiatiile UV care pot da o tenta albastrie imaginii in diverse conditii, cum ar fi pe litoral sau la peste 2000m altitudine.
Mai mult

Specificatii
Hoya Filtru UV HD (PRO-Slim) 43mm

Copyright F64.ro © 2001-2019