Cauta ...
0
0

Fujifilm X-E3 Body Aparat Foto Mirrorless 24MP APSC 4K Argintiu

Fujifilm

O camera compacta, versatila, Fujifilm X-E3 este un progres in seria aparatelor fara oglinda de la Fujifilm, dispune de un senzor si un procesor actualizat, impreuna cu designul clasic familiar. Cu ajutorul senzorului APS-C X-Trans CMOS III de 24,3 MP si al procesorului de imagine X-Processor Pro, fotografiile de inalta rezolutie pot fi inregistrate la claritate remarcabila datorita aspectului organic al senzorului si omisiunii unui filtru optic low-pass. Combinatia de senzori si procesoare beneficiaza, de asemenea, de fotografiere in rafala de pana la 14 cadre pe secunda, de o gama extinsa a sensibilitatii ISO 51200 si de capacitatea de a inregistra video UHD 4K / 30fps sau video Full HD 1080p / 60fps. In plus, atunci cand lucrati cu subiecte in miscare, performanta focalizarii automate a fost optimizata pentru o mai buna urmarire a subiectului si o precizie generala.

Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125041045
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Fujifilm X-E3 Body Aparat Foto Mirrorless 24MP APSC 4K Argintiu

 Senzor APS-C CMOS III X-Trans de 24.3 MPPrin absenta unui filtru optic de tip low-pass, senzorul APS-C CMOS III X-Trans de 24.3 M al camerei Fujifilm X-E3 asigura o claritate exceptionala a imaginii. Spre deosebire de modelele conventionale de dispunere a pixelilor, design-ul X-Trans este inspirat de natura organica a peliculei de film, generand astfel culori nuantate si tranzitii tonale aproape insesizabile si reducand totodata aberatiile cromatice si efectele de tip moiré. 


Inregistrare video UHD 4K si Full HDFujifilm X-E3 este capabil sa inregistreze video atat la calitate UHD 4K/30p, cat si Full HD 1080/60p. Mai mult, aveti la dispozitie o serie de filtre ce simuleaza pelicula pe film, conferind un look unic filmarilor dumneavoastra. De asemenea, aveti posibilitatea de a conecta aparatul la un recorder extern sau la un monitor, prin intermediul unui cablu HDMI, precum si la un microfon, atunci cand doriti sa utilizati un microfon extern. Focalizare automata in 91 de puncteSistemul hibrid cu focalizare automata in 91 de puncte va permite sa divizati suprafata cadrului intr-un numar de 325 de zone - asigurand asadar o focalizare perfecta indiferent de lumina disponibila si de conditiile de fotografiere. Alte functii cheie

 • • Modul Advanced SR Auto poate fi folosit pentru stabilirea complet automata a setarilor de expunere - camera dumneavoastra foloseste un sistem de tip "scene recognition" (recunoasterea ambientului) si ajusteaza expunerea pentru a va asigura cele mai bune rezultate.

 • • Puteti fotografia panorame de 180° cu usurinta, prin simpla miscare a camerei pe un ax drept de la un capat la celalalt al cadrului pe care vreti sa il imortalizati.


 • • Aveti la dispozitie o serie de filtre creative, pentru a adauga un plus fotografiilor dumneavoastra:
  Toy Camera, Dynamic Tone, Miniature, High Key, Soft Focus, Pop Color, Low Key, si Partial Color (Rosu, Portocaliu, Galben, Verde, Albastru, Mov).


Mai mult

Specificatii
Fujifilm X-E3 Body Aparat Foto Mirrorless 24MP APSC 4K Argintiu

Product Information

Buletts txt listing

 • Senzor 24.3MP APS-C X-Trans CMOS III

 • Procesor de imagine X-Processor Pro

 • Display LCD Touchscreen de 3" cu 1.04m puncte

 • Filmare UHD 4K/30p si Full HD

 • ISO pana la 51200

 • Conectivitate Wi-Fi si Bluetooth

Warranty Length24

Copyright F64.ro © 2001-2020