Esti ceea ce iubesti
0

Fujifilm GF Teleconvertor 1.4x TC WR

4.469,90 lei
Rate de la 186,24 lei

Deschidere la livrare

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație

Fujifilm GF Teleconvertor 1.4x TC WR

4.469,90 lei

Descriere

Fujifilm GF Teleconvertor 1.4x TC WR

store/product-description.title

Atasarea teleconvertorului la Fujifilm GF250mF4 R LM OIS WR permite fotografierea telefotografica la o distanta focala de 350mm (aproximativ 277mm in echivalent format 35mm), mentinand in acelasi timp o calitate superioara a imaginii. Diafragma maxima este redusa cu o oprire F. Deoarece atat obiectivul, cat si teleconvertorul sunt de inalta calitate, nu exista nicio deteriorare a MTF atunci cand teleconvertorul este atasat.
    

Teleconvertorul de 1,4x extinde obiectivul obiectivului GF 250 mm f / 4 R LM OIS WR cu 40%, pentru o distanta focala efectiva de 350 mm, cu o pierdere de expunere doar la un singur pas.
 
Design-ul avansat mentine calitatea originala a obiectivelor, precum si suporta pe deplin masurarea expunerii si capacitatile de stabilizare a imaginii.
  
Design rezistent la intemperii pentru utilizarea in conditii adverse si temperaturi de pana la 14 ° F.

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 300533

Specificatii

Fujifilm GF Teleconvertor 1.4x TC WR

Teleconvertoare
Montura
Fujifilm GF
Factor teleconvertor
1.4x

Accesorii recomandate pentru

Fujifilm GF Teleconvertor 1.4x TC WR

Review-uri

Incarcare recenzii...