[Top Banner] O zi din 2021
0
PC si editare foto-videoImprimanteConsumabile si accesorii imprimante 3DRobofun Filament Premium ABS 1kg 1.75 mm Bronze Gold

Robofun Filament Premium ABS 1kg 1.75 mm Bronze Gold

Referinţă: 125044670
out of stock

Indisponibil

Deschidere la livrare

Garantie

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație
Warranty Length
12

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație

Robofun Filament Premium ABS 1kg 1.75 mm Bronze Gold

Descriere

Robofun Filament Premium ABS 1kg 1.75 mm Bronze Gold

store/product-description.title

Criterii pe care ar trebui sa le iei in considerare atunci cand iti cumperi filament:

– fiecare rola sa fie ambalata individual in plastic, pachetul fiind sigilat. Filamentul absoarbe usor vaporii de apa din mediul ambiat, ceea ce conduce la probleme in print; o rola fara ambalaj este foarte probabil sa fi absorbit deja suficient de multa umiditate in timpul transportului astfel incat sa ai probleme in timpul printarii; in plus, simpla ei stocare la tine acasa pe o perioada mai lunga de timp va duce la o degradare treptata daca nu este protejata in plastic. Filamentul premium Robofun este ambalat in doua ambalaje distincte (folie de plastic la interior, vidata si cu silicagel contra umezelii si cutie de carton, ambalata suplimentar in folie de plastic).

– in fiecare pachet trebuie sa existe un pachet de silica gel, avand rolul de a absorbi umiditatea. Filamentul premium Robofun are in interiorul rolei un pachet de silicagel, rola fiind ambalata in folie de plastic.

– rola sa aiba diametrul interior mare; o rola cu diametru interior mic face aproape imposibila utilizarea filamentului atunci cand rola este spre final (avand diametru mic, raza de infasurare a filamentului este mica, iar efortul necesar pentru intindere este mare). Filamentul premium Robofun este ambalat pe rola cu diametru mare.

– diametrul filamentului sa fie cat mai uniform. Daca diametrul variaza, cantitatea de plastic care ajunge in obiectul printat variaza, ceea ce afecteaza puternic calitatea. Filamentul premium Robofun are o abatere de cel mult 0.05 mm, ceea ce il situeaza in gama de top din acest punct de vedere.

Specificatii:

Temperatura pat incalzit recomandata: ± 90-110˚C

Pentru ca rezultatul final sa fie cat mai rezistent, filamentul trebuie printat la o temperatura putin mai mare

Puteti folosi filamentele ABS cu imprimante FDM/ FFF cu tehnologie 3D

Stocare: spatiu uscat si racoros (15-25˚C), departe de razele UV

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 303124

Specificatii

Robofun Filament Premium ABS 1kg 1.75 mm Bronze Gold

F64 Control focalizare
test
1

Specificatii cheie

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație
Buletts txt listing
  • Filament premium Robofun fabricat in Uniunea Europeana!
  • Pentru imprimantele 3D
  • Rola de 1kg

Pachetul contine

Specificatii tehnice

ProprietateSpecificație
Package contains
Filament

Accesorii recomandate pentru

Robofun Filament Premium ABS 1kg 1.75 mm Bronze Gold

Review-uri

Incarcare recenzii...