Cauta ...
0
0
360º viewCustomer Photos

Robofun Filament Premium ABS 1kg 1.75 mm Bronze Gold

Robofun
Filamentul este elementul consumabil pentru imprimantele 3D. Este ambalat in role de 1KG. Fiecare rola este ambalata individual in ambalaj de plastic, avand in interior pachet de silica gel care o protejeaza de umezeala. Rola ambalata este inclusa intr-o cutie din carton, cutia fiind la randul ei ambalata in ambalaj din folie de plastic. Aceasta dubla protectie asigura faptul ca filamentul este protejat de umezeala. Tinand cont de faptul ca materialul nu se pierde in procesul de fabricatie, si de faptul ca un obiect (o bratara, sa spunem) are intre 5 si 20 de grame, o rola iti ajunge pentru 50 – 200 de obiecte.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125044670
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Robofun Filament Premium ABS 1kg 1.75 mm Bronze Gold

Criterii pe care ar trebui sa le iei in considerare atunci cand iti cumperi filament:


– fiecare rola sa fie ambalata individual in plastic, pachetul fiind sigilat. Filamentul absoarbe usor vaporii de apa din mediul ambiat, ceea ce conduce la probleme in print; o rola fara ambalaj este foarte probabil sa fi absorbit deja suficient de multa umiditate in timpul transportului astfel incat sa ai probleme in timpul printarii; in plus, simpla ei stocare la tine acasa pe o perioada mai lunga de timp va duce la o degradare treptata daca nu este protejata in plastic. Filamentul premium Robofun este ambalat in doua ambalaje distincte (folie de plastic la interior, vidata si cu silicagel contra umezelii si cutie de carton, ambalata suplimentar in folie de plastic).


– in fiecare pachet trebuie sa existe un pachet de silica gel, avand rolul de a absorbi umiditatea. Filamentul premium Robofun are in interiorul rolei un pachet de silicagel, rola fiind ambalata in folie de plastic.


– rola sa aiba diametrul interior mare; o rola cu diametru interior mic face aproape imposibila utilizarea filamentului atunci cand rola este spre final (avand diametru mic, raza de infasurare a filamentului este mica, iar efortul necesar pentru intindere este mare). Filamentul premium Robofun este ambalat pe rola cu diametru mare.


– diametrul filamentului sa fie cat mai uniform. Daca diametrul variaza, cantitatea de plastic care ajunge in obiectul printat variaza, ceea ce afecteaza puternic calitatea. Filamentul premium Robofun are o abatere de cel mult 0.05 mm, ceea ce il situeaza in gama de top din acest punct de vedere.


Specificatii:


Temperatura pat incalzit recomandata: ± 90-110˚C


Pentru ca rezultatul final sa fie cat mai rezistent, filamentul trebuie printat la o temperatura putin mai mare


Puteti folosi filamentele ABS cu imprimante FDM/ FFF cu tehnologie 3D


Stocare: spatiu uscat si racoros (15-25˚C), departe de razele UV

Mai mult

Specificatii
Robofun Filament Premium ABS 1kg 1.75 mm Bronze Gold

Product Information

Buletts txt listing
  • Filament premium Robofun fabricat in Uniunea Europeana!

  • Pentru imprimantele 3D

  • Rola de 1kg

Style61906|Albastru Deschis|false,61903|Bronze Gold|false,61907|Magenta|false,61905|Maro|false,61904|Rosu|false
Package containsFilament

F64 Control focalizare

test1

Copyright F64.ro © 2001-2019