Cauta ...
0
360º viewCustomer Photos

Delkin Power Card de Memorie SDXC 64GB UHS-II 2000X V90

Cardurile de memorie SD Power UHS-II de la Delkin Devices sunt proiectate pentru a fi utilizate cu aparate DSLR si camere video profesionale, fiind capabile sa exceleze la viteze mari de inregistrare, chiar si la calitate 8K si 4K - fara intreruperi neasteptate sau pierderi de cadre. Power SD suporta moduri avansate de inregistrare video si audio, care necesita un card de memorie pentru scrierea si stocarea simultana a mai multor fisiere, cum ar fi RAW + JPEG, fisiere video generate de camere 360º, time-lapse video cu date GPS incorporate, etc.

Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125042345
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Delkin Power Card de Memorie SDXC 64GB UHS-II 2000X V90

Inregistrare video la cea mai inalta calitate cinematografica


 


Cu viteze de inregistrare de 250MB/s si Video Speed Class 90, cardul Power SD suporta inregistrarea video neintrerupta la calitate 8K, 4K, precum si video Full HD 1080p. De asemenea, cardul este proiectat sa functioneze impecabil si la fotografiere continua, in rafala - chiar si atunci cand fotografiati in format RAW. Mai mult, Power SD este potrivit si pentru transmisiunile video in direct. Cardul de memorie Delkin Power garanteaza o viteza minima de scriere sustinuta de 90MB/s. 


 


 


Flux de date optimizat


 


Capabil de a transfera date la viteze de pana la 300MB/s, cardul Power SD asigura un transfer rapid si eficient de date de la card la computer pentru acces imediat la fisierele dumneavoastra. Acesta este ideal pentru fotografii si videografii care au nevoie sa descarce rapid un numar mare de fisiere, chiar in timpul sedintei foto sau al filmarilor.


 


 


Design durabilConstruit pentru a rezistachiar si in cele mai vitrege conditii, cardul Power SD este durabil si proiectat pentru a fi rezistent la apa, soc si raze X.


 


 


Bus Type: UHS-II


Speed Class: 10


UHS Speed Class: U3


Video Speed Class: V90


Bus Interface Speed:  UHS Class II

Mai mult

Specificatii
Delkin Power Card de Memorie SDXC 64GB UHS-II 2000X V90

Copyright F64.ro © 2001-2019