Cauta ...
0
0

DataColor Spyder5 CAPTURE PRO - Colorimetru

DataColor Spyder5 CAPTURE PRO este un set complet ce reprezinta solutia ideala de calibrare si control asupra culorilor pe parcusul unui intreg flux de editare al imaginii; de la fotografiere pana la editare si afisarea pe monitor si pana la tiparire. Setul contine Spyder5, Manage Color from Capture to Editing, Spyder LENSCAL, Spyder CUBE, Spyder CHECKR.Spyder CHECKR este folosit pentru reglarea balansului de alb si a culorilor. Contine un grey card, un panou cu referinte de culori si nuantei.DataColor Spyder LensCal este un dispozitiv cu ajutorul caruia veti putea rezolva problemele de front/back focus, permitandu-va sa va faceti singuri calibrarea obiectivelor.Spyder CUBE va ajut la stabilirea unui balans de alb precis asigura o inregistrare corecta a culorilor inca de la inceputul sedintei foto, fara timp pierdut la post-procesare. SpyderCube este unealta de calibrare RAW care trebuie sa fie in geanta oricarui fotograf!DataColor Spyder5 PRO se adreseaza designerilor si fotografilor profesionisti, pentru care precizia culorilor afisate pe monitor este esentiala. Colorimetrul Spyder5 calibreaza monitoarele la standarde unitare, astfel incat veti putea lucra pe mai multe calculatoare. Sistemul optic bazat pe 7 senzori ofera rezultate remarcabile: culorile vor fi redate precis, nuantele de gri vor fi consistente, detaliile din umbre si din zonele supraexpuse vor fi protezate, iar tonurile pielii vor fi redate natural.• Calibreaza laptopuri si monitoare desktop• Calibrarea initiala dureaza 5 minute• Sistem optic bazat pe 7 senzori• 16 optiuni de calibrare• 3 setari de lumina ambientala• Evaluare "Before and After"• Include husa de transport
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125029573
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
DataColor Spyder5 CAPTURE PRO - Colorimetru

Cerinte de sistem:

• Windows 7 32/64, Windows 8.0, 8.1 32/64;
• Mac OS X 10.7, 10.8, 10.9, 10.10;
• Monitor cu rezolutie minima de 1280 x 768 sau peste, placa video pe 16 biti (recomandat 24 de bit), 1GB RAM disponibil, 500 MB liberi pe HDD;
• Conexiune internet pentru download de software;
• Port USB

• Limbi: engleza, franceza, italiana, germana, spaniola, rusa, japoneza, chineza simplificata, chineza traditional, coreana.

Dimensiuni:6.93 x 7.44 x 4.34 cm  
Greutate: 132g


Spyder 5 - calibrarea monitorului e din ce in ce mai simpla

Avand in vedere timpul pe care il petrecem cu ochii in monitoare in incercarea de a obtine imaginii cat mai perfecte, mi se pare o nebunie totala, observand cate persoane pasionate de fotografie folosesc monitoare necalibrate. Inteleg pe de-o parte de ce se intampla asta. Cumpararea unui sistem de calibrat monitoare (imprimante sau tv-uri) nu este o solutie ieftina si, sincer, nu este la fel de interesanta ca achizitia unui alt accesoriu foto (obiectiv mai luminos, mai sharp etc.). Insa, este bine de stiut si constientizat ca etapa de calibrare a unui monitor de lucru in procesul de prelucrare imagine este una esentiala si care sigur va creste semnificativ calitatea finala a fotografiilor tale.

Spyder 5 este un calibrator in care cei de la DataColor au reusit sa simplifice acest proces destul de mult, fiind acum si ceva mai rapid in comparatie cu predecesorii sai.


Mai mult

Specificatii
DataColor Spyder5 CAPTURE PRO - Colorimetru

Product Information

Package containsSpyderLENSCAL
SpyderCHECKR
SpyderCUBE cu husa
Spyder5ELITE colorimetru
Download link si serial number
Cutie metalica
Warranty Length12
Product stateNou

Copyright F64.ro © 2001-2019