[Top Banner]Marea Echipare
0
EOLCanon TS-E 24mm f/3.5 L II (Tilt and Shift) - SH4483-5

Canon TS-E 24mm f/3.5 L II (Tilt and Shift) - SH4483-5

Canon TS-E 24mm f/3.5 L II (Tilt and Shift) - SH4483-5

Descriere

Canon TS-E 24mm f/3.5 L II (Tilt and Shift) - SH4483-5

store/product-description.title

Extinde posibilitatile de fotografiere cu inclinare si deplasare

Datorita sistemului de rotatie unic de la Canon, TS-E de 24 mm f/3,5L II permite rotirea independenta a directiilor de inclinare si deplasare. Aceasta permite controlul separat al perspectivei si adancimii campului - crescand mult flexibilitatea obiectivului.


Cea mai mare raza de miscare

Cu o distanta focala cu unghi larg de 24 mm si o inclinare la ±8,5° disponibile, plus o deplasare de ±12mm si o rotatie la ±90° la ambele mecanisme de inclinare si deplasare, TS-E de 24 mm f/3,5L II ofera o flexibilitate exceptionala. TS-E de 24 mm f/3,5L II dispune si de dispozitive de blocare a mecanismelor de inclinare si deplasare, pentru a asigura evitarea miscarilor nedorite.


Elemente de inalta precizie ale obiectivului

Pentru a obtine rezolutie si distorsiune exceptionale pe toata suprafata cadrului, este utilizat un obiectiv asferic din sticla turnata cu diametrul mare, de inalta precizie. Pentru a minimiza aberatia cromatica obisnuita la fotografierea panoramica sunt utilizate trei elemente UD. Aceste caracteristici fac obiectivul potrivit in special pentru fotografia peisagistica si arhitecturala.


Tratament antireflex

Conceput pentru a fi utilizate in fotografia digitala, tratamentul Canon patentat pentru obiectiv, SWC, contribuie la prevenirea efectului de fantoma si umbrelor provocate de reflexiile interne - asigurand imagini clare, bine definite.


Calitate robusta a constructiei

Obiectivele Canon seria L sunt construite pentru face fata utilizarii normale in cele mai solicitante conditii. Garniturile de etansare impotriva intemperiilor si a prafului adauga un plus de protectie, alaturi de parasolarul si husa incluse, de asemenea, in pachet.


Optica fara plumb

Pentru intreaga structura a dispozitivului TS-E de 24 mm f/3,5L II a fost utilizata sticla ecologica fara plumb.

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Specificatii

Canon TS-E 24mm f/3.5 L II (Tilt and Shift) - SH4483-5

Product status
EndOfLife
Da

Accesorii

Canon TS-E 24mm f/3.5 L II (Tilt and Shift) - SH4483-5

Review-uri

Incarcare recenzii...