[Top Banner]Marea Echipare
0
EOLCanon Photo Paper Plus Semi-gloss SG-201 25x30cm - 20 coli

Canon Photo Paper Plus Semi-gloss SG-201 25x30cm - 20 coli

Canon Photo Paper Plus Semi-gloss SG-201 25x30cm - 20 coli

Descriere

Canon Photo Paper Plus Semi-gloss SG-201 25x30cm - 20 coli

store/product-description.title

Pentru amatorii avizaţi

Pentru un fotograf amator care utilizează o cameră DSLR şi creează propriile opere de artă, gama de hârtie fotografică Photo Paper Plus este ideală pentru imprimare. Cu finisajul fin al hârtiei fotografice semilucioase superioare, fiecare fotografie are un aspect optim.

Fotografii cu uscare instantanee

Hârtia foto Canon originală are un strat microporos care absoarbe rapid cerneala pătrunsă mult sub suprafaţă, pentru a preveni rămânerea pe suprafaţa hârtiei a oricărui exces de cerneală. Rezultatul: fotografii cu uscare instantanee.

Fotografii care rezistă o viaţă

Hârtia fotografică semilucioasă superioară este excelentă pentru cernelurile Canon Lucia & ChromaLife100+. Combinate, capul de imprimare FINE, cernelurile şi hârtia fotografică originală de la Canon protejează fotografiile de gaze şi lumină pentru a menţine amintirile preţioase în siguranţă pentru generaţiile viitoare.

• Finisaj suprafaţă: satinat
• Luminozitate ISO: 91
• Grosime: 0,26 mm
• Greutate: 260 g/mp

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Specificatii

Canon Photo Paper Plus Semi-gloss SG-201 25x30cm - 20 coli

Product status
EndOfLife
Da

Accesorii

Canon Photo Paper Plus Semi-gloss SG-201 25x30cm - 20 coli

Review-uri

Incarcare recenzii...