Esti ceea ce iubesti
0
EOLCanon EOS 550D - Body - SH5414

Canon EOS 550D - Body - SH5414

Referinţă: SH5414

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.

Canon EOS 550D - Body - SH5414

Descriere

Canon EOS 550D - Body - SH5414

store/product-description.title

Pentru a descarca manualul aparatului in format digital , CLICK AICI

Caracteristici


• Senzor CMOS APS-C de 18 megapixeli
• Procesor DIGIC 4
• ISO 100-6400, H:12800
• Fotografiere pana la 3,7 cps
• Filme Full HD
• Ecran Clear View 3:2 de 7,7 cm (3,0”), cu 1.040.000 puncte
• Masurare a expunerii iFCL
• Ecran de control rapid
• Mufa pentru microfon extern
• Functie de decupare a filmelor
• Surprindeti-va povestea, in fotografii sau filme


Senzor CMOS de 18 megapixeli

Ideal pentru cei care doresc sa creeze imprimate mari, de dimensiunea unui poster, sau sa decupeze imagini fara a pierde niciun detaliu necesar pentru imprimare, senzorul CMOS de 18 megapixeli al camerei EOS 550D este exceptional in conditii de lumina scazuta si produce imagini cu zgomot incredibil de redus.

Procesor DIGIC 4

Procesorul DIGIC 4 de la Canon lucreaza impreuna cu senzorul CMOS pentru a oferi procesarea imaginilor pe 14 biti, pentru nuante fine si culori cu aspect natural. De asemenea, DIGIC 4 prezinta reducere avansata a zgomotului in cazul fotografiilor la viteze ISO mai mari, plus timpi de pornire de zecimi de secunda si examinare aproape instantanee a imaginii dupa captura.

ISO ridicat pentru iluminare scazuta

Cand nivelul luminii scade, EOS 550D ofera un interval ISO de pana la 6400 – extensibil pana la 12800 pentru mediile in care utilizarea blitului nu este de dorit.

Inregistrare de filme Full HD

EOS 550D combina fotografierea exceptionala cu posibilitatea de inregistrare video Full HD (1080p). Pentru a va satisface creativitatea, EOS 550D dispune de control manual complet si viteze selectabile ale cadrelor. Puteti de asemenea filma la viteza ridicata de 50/60 cps la 720P cand doriti sa inregistrati actiune foarte rapida. O conexiune HDMI permite redarea filmelor si imaginilor la inalta definitie pe orice televizor HDTV. De asemenea, in cazul televizoarelor compatibile, redarea poate fi controlata cu ajutorul telecomenzii televizorului.

Ecran LCD Clear View 3:2, de 7,7 cm (3,0”)

Examinarea detaliata a imaginilor si inregistrarilor video este posibila cu un ecran LCD Clear View 3:2 de 7,7 cm (3,0”), care prezinta 1.040.000 de puncte de calitate ultraridicata, pentru claritate sporita. Comutati la modul Live View si utilizati previzualizarea in timp real pentru captura din unghiuri incomode.

Sistem de masurare a expunerii iFCL

Un nou senzor de masurare a expunerii cu doua straturi cu 63 de zone analizeaza informatiile privind focalizarea, culoarea si luminozitatea, oferind o masuratoare precisa si consecventa.

Ecran de control rapid

Putand fi accesat de la un buton special dedicat, asigura acces usor la functiile utilizate frecvent, garantand promptitudine in captarea actiunii in derulare.

Mufa pentru microfonul extern

Adaugati un microfon suplimentar pentru un sunet de calitate mai buna utilizand mufa stereo de 3,5 mm.

Functie de decupare a filmelor

Realizati filme VGA cu un zoom eficace de 7x. Functia de decupare a filmelor utilizeaza numai partea centrala a senzorului si permite captura de la distanta mare fara a fi necesara schimbarea obiectivului.

Creati un sistem de captura unic, asa cum sunteti si dvs.

EOS 550D este compatibila cu intreaga gama Canon de obiective EF si EF-S si cu bliturile din seria Speedlite EX.

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 154048

Specificatii

Canon EOS 550D - Body - SH5414

Product status
EndOfLife
Da

Accesorii recomandate pentru

Canon EOS 550D - Body - SH5414

Review-uri

Incarcare recenzii...