[Top Banner] Colind cu pasiune
0
EOLCanon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM - SH5026

Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM - SH5026

Referinţă: SH5026

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.

Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM - SH5026

Descriere

Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM - SH5026

store/product-description.title

Teleobiectiv cu zoom de inalta performanta

EF 70-300 mm f4-5,6L IS USM este un teleobiectiv cu zoom compact si flexibil care ofera o calitate exceptionala a imaginii. Ideal pentru fotografierea naturii salbatice si a evenimentelor sportive, precum si pentru fotojurnalism si portrete.


Calitate seria L

Seria L este gama de varf a obiectivelor profesionale Canon, reprezentand superlativul opticii EF concepute pentru inalta precizie. Obiectivele seriei L combina performanta superioara cu manipularea la superlativ si sunt foarte rezistente la praf si umiditate.


Stabilizator de imagine pentru 4 trepte

Un stabilizator optic de imagine pentru 4 trepte de stabilizare – conceput special pentru distanta focala specifica a obiectivului - are sarcina de eliminare a neclaritatii imaginii care poate surveni la fotografierea din mana sau la timpi de expunere mari. Detectarea automata a panoramarii asigura performanta eficienta la fotografierea subiectelor in miscare si, datorita faptului ca sistemul IS (stabilizator de imagine) se afla la nivelul obiectivului, rezultatele sunt vizibile prin vizor, la incadrare.


Doua elemente UD

Aberatia cromatica este practic eliminata prin includerea a doua lentile UD ce asigura calitatea si claritatea optima a imaginii.


Bokeh deosebit

O diafragma circulara cu 8 lamele ofera o separare foarte buna a subiectului de fundal.


Focalizare automata rapida, silentioasa

Un inel USM (motor ultrasonic) utilizeaza vibratiile de frecventa ultra-sonica pentru focalizarea automata rapida aproape fara zgomot. Unitatea principala ultrarapida si algoritmul AF optimizat contribuie de asemenea la viteza AF. Cuplul de prindere bun opreste grupul lentilelor de focalizare fara depasirea limitei maxime. Comanda manuala prioritara permanenta a focalizarii este disponibila fara necesitatea iesirii din modul AF.


Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.f64.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea F64, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit F64 Studio S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga F64 Studio S.R.L. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre F64 Studio SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. De asemenea, F64 Studio S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

ID-ul itemului: 150488

Specificatii

Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM - SH5026

Product status
EndOfLife
Da

Accesorii

Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM - SH5026

Review-uri

Incarcare recenzii...