Cauta ...
0

Canon EF 70-200mm f/4L IS USM - SH3973

Canon
Canon EF 70-200mm f/4L IS USM este un teleobiectiv ce dispune de o optica de exceptie si o constructie foarte robusta, fiind companionul ideal deopotriva pentru fotografii amatori cat si pentru cei profesionisti. Acest teleobiectiv ofera o versatilitate crescuta fiind potrivit pentru o multime de aplicatii fotografice de la portrete la fotoreportaj, fotografie de natura sau sport. Obiectivul incorporeaza sistemul de stabilizare a imaginii IS de ultima generatie care va permite sa fotografiati din mana cu timpi de expunere de pana la 4 stopuri mai lungi decat un obiectiv similar fara sistem de stabilizare. Teleobiectivul poate fi folosit atat cu aparatele foto cu senzor format APS-C, cat si cu cele Full Frame sau pe film.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
SH3973
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Canon EF 70-200mm f/4L IS USM - SH3973

- montura: Canon EF

- distanta focala: 70-200mm (112- 320mm in format APS-C)

- diafragma maxima: f/4

- diafragma minima: f/32

- numar lamele diafragma: 7

- constructie: 20 elemente in 15 grupuri

- diametru filtru: 67mm

- are 2 elemente UD (ultra low dispersion) pentru corectia aberatiilor cromatice

- focus intern

- motor USM (ultrasonic) ce asigura o focalizare foarte rapida, precisa si silentioasa; are inel de focus FTM (full time manual) ce permite punerea la punct manuala in paralele cu utilizarea AF-ului

- complet compatibil cu teleconvertoarele Canon

- sistem stabilizare imagine (IS) care ajuta foarte mult in cazul fotografierii din mana, prevenind pozele miscate din cauza unor timpi de expunere mai lungi

Modurile de stabilizare:

IS Mode 1

Permite stabilizarea in orice directie astfel incat indiferent daca folositi camera in modul portret sau landscape, IS-ul o sa incerce sa elimine orice miscare resimtita.

IS Mode 2

In acest mod, IS-ul ii transmite camerei ca o sa miscati camera intr-o directie, fie sus-jos sau viceversa, fie stanga-dreapta sau viceversa indiferent ca utilizati camera in modul portret sau landscape si o sa elimine vibratiile mici. Astfel va permite sa incadrati fotografia, indiferent daca fotografiati un om in alergare, o pasare care zboara, etc si tot o sa aveti IS-ul care sa elimine celelalte miscari.
Mai mult

Specificatii
Canon EF 70-200mm f/4L IS USM - SH3973

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital