Cauta ...
360º viewCustomer Photos

Apple Smart Keyboard - tastatura pt iPad pro

apple
Noua Smart Keyboard pentru iPad Pro. Pentru multi, o tastatura este doar o modalitate convenabila de a lucra sau de a nota ideile. Noua tastatura Smart Keyboard reinventeaza complet acest instrument centenar, pentru a adauga si mai multa flexibilitate dispozitivului iPad Pro. Smart Keyboard are functionalitatile unei tastaturi de dimensiuni standard, dar este ultraportabila datorita noilor tehnologii care te scapa de comutatoare, cabluri si chiar si de pairing.
Mai mult
Variante :
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125024128
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Apple Smart Keyboard - tastatura pt iPad proUsor de folosit. Si mai usor sa o iei cu tine

Deschide Smart Keyboard cand ai nevoie de ea. Inchide-o cand ai terminat si devine o coperta supla si usoara pentru iPad Pro. Designul elegant este si durabil, asa ca rezista la utilizarea zilnica. Si chiar si la a mia ciorna a proiectului tau.


Iti protejam cuvintele litera cu litera. 

Poate ca literele si numerele arata la fel, dar tastatura Smart Keyboard e un concept absolut nou. Suprafata este fabricata dintr-un material special extrem de rezistent, decupat cu laser pentru formarea fiecarei taste. De asemenea, acest material creeaza tensiunea necesara pentru fiecare tasta, eliminand astfel necesitatea mecanismelor traditionale. Acesta este motivul pentru care tastatura Smart Keyboard e la fel de precisa, stabila si comoda ca o tastatura normala, desi are o grosime de doar 4 mm.


64 de taste dintr-o bucata

Spre deosebire de tastaturile traditionale, nu exista spatii intre taste. Si datorita materialului rezistent la apa si pete care acopera tastatura Smart Keyboard, nu iti e frica de nimic.
Mai mult

Specificatii
Apple Smart Keyboard - tastatura pt iPad pro

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital