Cauta ...
0
0

Amazon Echo - Boxa portabila cu aplicatie si control voce, Alb

Amazon Echo revolutioneaza modul in care oamenii pot interactiona cu un gadget. Aceasta boxa portabila utilizeaza sistemul Alexa si toate comenzile pot fi realizate prin intermediul comenzilor vocale. Alexa poate sa redea muzica, sa iti spuna glume, sa iti raspunda la intrebari sau sa iti redea ultimele stiri. Pentru instalare, trebuie sa conectezi boxa la priza si sa o configurezi pe site-ul oficial alexa.amazon.com. Boxa Echo are sapte microfoane si utilizeaza o tehnologie care-i permite sa auda comenzile tale din orice colt al camerei, chiar si in timpul redarii muzicii. Pentru a activa comenzile vocale trebuie sa pronunti cuvantul "Alexa". Aceasta va raspunde la toate intrebarile tale, tot ce trebuie sa faci este sa intrebi. In plus, calitatea audio a muzicii redate este de exceptie, cu bas puternic, iar volumul poate fi ajustat usor prin rotirea partii superioare a boxei. Foloseste sistemul Alexa pentru a aprinde lumina dimineata sau pentru a ajusta temperatura din casa, fara a face niciun efort. Boxa Echo poate controla luminozitatea casei, termostatul sau televizorul, fiind compatibila cu WeMo, Phillips Hue, Samsung SmartThings, Nest, Wink sau Insteon. De la prognoza meteo pana la lista de cumparaturi sau cele mai noi evenimente, Alexa este partenerul perfect de discutii. Fiind un sistem in continua dezvoltare, Alexa adauga noi caracteristici si functii in fiecare zi, care-i sporesc interactivitatea. Asculta muzica preferata si bucura-te de un asistent personal, cu boxa portabila Amazon Echo.
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125037050
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Amazon Echo - Boxa portabila cu aplicatie si control voce, Alb

• Dimensiuni: 235 mm x 84 mm x 84 mm

• Greutate: 1064 g

• Wi-Fi: Dual-band, dual-antenna Wi-Fi (MIMO) pentru streaming mai rapid; 802.11a/b/g/n; nu accepta conectarea la retele ad-hoc (sau peer-to-peer)

• Bluetooth: Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) pentru streaming audio de la dispozitiv la Amazon Echo si profil Audio/ Video pentru telecomanda (AVRCP) pentru control vocal al dispozitivelor conectate; controlul vocal nu este acceptat pe dispozitivele Mac OS X

• Audio: 2.5" woofer, 2.0" tweeter

• Cerinte sistem: Alexa App este compatibila cu Fire OS, Android, iOS si accesibila prin browser web
Mai mult

Specificatii
Amazon Echo - Boxa portabila cu aplicatie si control voce, Alb

Product Information

Warranty Length12
Product stateNou

Copyright F64.ro © 2001-2019