Cauta ...
0

Abordari in fotografia de strada, cu Mirela Momanu si Cristina Tinta: 22-23 septembrie 2017

Un workshop prin care va propunem sa treceti dincolo de cadrele usoare, turistice, de a surprinde scenele urbane si expresiile oamenilor, de a anticipa momentele favorabile care pot sa apara, de a indentifica elementele vizuale ale strazii ce pot fi folosite in compozitie, de a experimenta diverse unghiuri si perspective, de a va apropia de oameni dincolo de limita auto impusa, de a va juca cu lumina si umbra, de a ingheta miscarea sau de a cauta "stafii", de a gasi impreuna locuri diferite si oameni interesanti. Nivel workshop: incepatori/mediu
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
125037203
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Abordari in fotografia de strada, cu Mirela Momanu si Cristina Tinta: 22-23 septembrie 2017

Te asteptam la curs pentru a invata cum sa:• te folosesti de lumina;

• stapanesti regulile de compozitie in fotografia de strada;

• cresti calitatea si impactul imaginii.

Interval orar:Ziua 1: 18:30 - 20:30

Ziua 2: 10:00 - 15:00

Locatie: Studio F64 (str.Bucovina nr.2B, vis-a-vis de Stadionul National Arena) + tura foto in Parcul Drumul Taberei.

Structura curs:Ziua 1 - 22 septembrieTEORIE:
• Ce este fotografia de strada? Definitii/stiluri.

• Lumina in fotografia de strada

• Compozitii de strada

-incadrare, unghiuri, linii si diagonale

-umbre

-timp lung de expunere

-cadru in cadru

-juxtapuneri

-compozitii minimaliste

• Portretul de strada

• Procesarea fotografiilor de strada

• Referinte legislative in fotografia de strada

• Comunitati de fotografie de strada - unde ne promovam?

Ziua 2 - 23 septembrie

PARTE PRACTICA:• Exemplificarea teoriei intr-o iesire foto, in intervalul orar 10-15

• Ne intalnim la intrarea in Parcul Drumul Taberei, sector 6, si punem in practica cele discutate in ziua anterioara. Ne vom grupa in echipe de lucru mai mici pentru a fi cat mai eficienti.

Suportul de curs se trimite ulterior atelierului.

Conditii de participare:Aparat foto digital.

Traineri:

Despre Mirela Momanu

Mirela Momanu a absolvit Facultatea de Textile-Pielarie si Management Industrial, Iasi, Scoala de fotografie RGB Photography (S.C. RGB FILM SRL), Bucuresti si Scoala de Poetica Fotografica Francisc Mraz, Bucuresti.

A inceput sa cocheteze cu fotografia in anul 2009, dintr-o intamplare. Picta deja, ca hobby, iar la scoala de pictura unde mergea era planificat si un curs de fotografie. Cum cursul nu s-a materializat, iar ea se dotase cu un aparat DSLR, a cautat un curs de incepatori in ale fotografiei, în Bucuresti. Cursul care i-a deschis nu numai ochii, dar si sufletul catre fotografie, a fost «RGB Photography».Mirela este si curator, coordonator de expozi?ii în cadrul Asociatiei Bucurestiul meu drag, al Asociatiei Exposure (pe care a fondat-o), alaturi de grupul PhotoTeam Romania sau in cadrul Bucharest Photo Week.In primul rand, fotografia de strada reprezinta pentru ea o bucurie. Placerea de a iesi sa caute subiecte interesante, de a fi imortalizate, bucuria de a bate strazile ?i de a gasi acel moment sau expresie care o fascineaza, de a reusi sa le capteze in modul sau personal, si nu in ultimul rand, bucuria de a impartasi rezultatele cu cei a caror pasiune este fotografia.A avut aparitii in mai multe publicatii din afara sii din tara, este admin pe 1X.com, a obtinut numeroase premii si medalii in cadrul diverselor Saloane de Fotografie.

https://1x.com/member/mirelamomanu/photos/allDespre Cristina Tinta

Cristina Tinta a urmat Facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, insa pasiunea pentru fotografie a facut-o sa se apropie tot mai mult de acest domeniu. In prezent este co-fondator al festivalului Bucharest Photo Week si Content&Events Coordinator la F64. De asemenea, a coordonat o serie de ebook-uri despre fotografie, iar in 2013 a publicat volumul „De ce fotografia?”, alaturi de Dorin Bofan si Andrei Baciu. A publicat fotografii si articole in revistele din Romania si nu numai, tiparite sau doar online: Foto-Video digital (2008), Photo Magazine (2006 si 2009), Ziarul Financiar, avola.ro, World Photographers Summit, The Photo Paper, F-Stop, Your Local Guardian, 591photography blog. A fost nominalizata si a castigat o serie de premii la competitii precum: Black & White Spider Awards 2012, IPA (International Photography Awards) 2012, Photography Masters Cup 2012 – The Color Awards, Organisacion Astronomica Cantabra Constest, Fotogeografica, Astrofoto etc. A participat la numeroase expozitii personale sau de grup, atat in tara, cat si in strainatate, printre cele mai recente fiind cea de la Dublin (expozitia ”iStreet”) si din Essex Jct., VT (USA), Darkroom Gallery.

Mai multe fotografii de-ale Cristinei gasiti aici:

https://www.instagram.com/cristinatinta/

https://www.flickr.com/photos/ctv_photos

Alte informatii:• In cazul in care nu intrunim numarul minim de 10 de participanti, ne rezervam dreptul de a amana acest curs. Comenzile achitate vor fi stornate integral.
Mai mult

Specificatii
Abordari in fotografia de strada, cu Mirela Momanu si Cristina Tinta: 22-23 septembrie 2017

Copyright F64.ro © 2001-2019

  • ACúpula Performance Digital