Cauta ...
0

Sony Handycam FDR-AX53 4K RS125024233-3

sony
Sony Handycam FDR-AX53 este o camera video cu adevarat novatoare, include tehnologia si functii de varf intr-un corp robust si ultracompact. Aceasta camera este capabila sa filmeze la rezolutie 4K, generand imagini de 4 ori mai detaliate decat o filmare Full HD. FDR-AX53 4K dispune de un nou senzor Exmor R™ CMOS cu pixel de mari dimensiuni, oferind o plaja de sensibilitate foarrte mare si imagini incredibile chiar si atunci cand filmati in conditii de iluminare precare. • Filmare la calitate 4K la 100Mbps • Balanced Optical SteadyShot este un sistem de stabilizare a imaginii pe 5 axe extrem de performant • O noua structura a microfonului care colecteaza sunete din cinci directii pentru o calitate audio excelenta. • Functii suplimentare includ un inel manual, EVF, inregistrare cu codare temporala si User Bit pentru felxibilitate sporita in filmare • Stabilizare a imaginii pe 5 axe, Fast Intelligent AF si captura Time-lapse
Mai mult
Variante:
Pachete:
(TVA inclus)
Cod produs:
RS125024233-3
Deschidere
colet
Cumpara acest produs in rate incepand de lavezi detalii
Recomanda acest produs si prietenilor tai:

Descriere
Sony Handycam FDR-AX53 4K RS125024233-3

Pentru a descarca manualul in limba romana, CLICK AICI!

FDR-AX53 - imagini exceptionale cu o camera video 4K


Performanta camerei de top Handycam 4K este de neegalat. Cu stabilizarea optica SteadyShot si focalizarea automata inteligenta si rapida, puteti obtine exact imaginile pe care le doriti. O structura noua a microfonului captureaza ambianta din jur. Puteti chiar si sa va jucati cu timpul miscarii sau puteti prelua controlul asupra functiilor pentru stil profesionist/manual. Posibilitatile si placerea pe care le puteti obtine sunt infinite.


Sistem de stabilizare avansat


FDR-AX53 este prima camera cu versiunea imbunatatita a sistemului de stabilizare Balance Optical SteadyShot de la Sony; un sistem de stabiizare a imaginii pe 5 axe care ofera imagini clare, focalizate cand filmati din mana si, datorita noului mod Intelligent Active asigura o inregistrare clara chiar si in timp ce utilizatorul alearga. Acest sistem de stabilizare a imaginii permite cadre video exceptionale din toate unghiurile, captate chiar si in miscare sau in modul de zoom optic de 20X pentru planuri stranse. FDR-AX53 inregistreaza la o rata incredibila 4K 100Mbps, folosind formatul 5 de inregistrare ultra performant XAVC S, care permite fiecarui cadru sa fie umplut de detalii 4K.


Calitatea exceptionala realista a formatului 4K


Un obiectiv si un senzor de imagine nou-dezvoltate imbunatatesc definitia spectaculoasa a rezolutiei 4K, cu sensibilitate deosebita pentru capturarea filmelor de calitate superioara in conditii de lumina slaba.Senzor CMOS Exmor R 4K


Modelul FDR-AX53 include un nou senzor Exmor R CMOS care furnizeaza clipuri 4K incredibile. Datorita dimenisiunii pixeluluiii mai mare, FDR-AX53 beneficiaza de un nivel de sensibilitate mult mai mare decat predecesorul sau si permite captarea extrem de clara a continutului chiar si in conditii de luminozitate redusa.


Obiectiv versatil, primplanuri uimitoare


FDR-AX53 include o nou obiectiv Zeiss cu un zoom optic 30 x, si o plaja focala de la domeniu superangular 26.8mm pana la cel tele. Obiectivul permite camerei o plaja de zoom optic de 20x si 30x (4K)/ 40x (FHD) Clear Image Zoom, pentru filmare video de aproape.
Excelenta 4K si HD cu rata de biti ridicate


Inregistrarea cu rata de biti mare in format XAVC S captureaza clar chiar si scenele in schimbare cu multa miscare.


Focalizarea automata inteligenta rapida accelereaza in mod inteligent


Un nou algoritm de focalizare automata optimizeaza comunicarea dintre obiectiv si procesor pentru o focalizare automata extra rapida, iar un sistem de ultima generatie de predictie a gamei focalizarii rapide mentine subiectul in focalizare clara.
Functii avansate de editare profesionista


Inregistrati Codul temporal si datele privind utilizatorul

Aceste functii sunt indispensabile pentru editarea de nivel avansat. De asemenea, telecomenzile optionale pot face editarea mai convenabila.


Capturati sunetele din realitate


Noua structura a microfonului este conceputa pentru a captura sunetul de inalta calitate care transmite o ambianta mai bogata, cu aproximativ 40% mai putin zgomot.
Vedeti filme 4K3 pe dispozitive HD sau non-4K


Efectele speciale adauga impact filmelor


 • Inregistrare de viteza ridicata - filme cu incetinitorul. Inregistrati un film la o rata de cadre ridicata, cum ar fi 120 cps/100 cps (NTSC/PAL) in Full HD. Filmul cu incetinitorul va dezvalui calitatea uimitoare a imaginii in fiecare caz de actiune.
 • Vedeti schimbari cu filmele 4K la intervale de timp. Cu fotografierea la intervale de timp, fotografiati o scena de-a lungul

  unei perioade de timp, cu un interval selectat intre fiecare fotografie

  realizata si editati secventa intr-un film 4K cu fotografierea la

  intervale de timp de inalta calitate.


Eliberati mai mult potential de fotografiere profesionista


Functiile pentru stil profesionist includ inelul manual si butonul manual pentru controlul diferitelor functii asignabile, precum si inregistrarea datelor referitoare la codul temporal si informatiile utilizatorului.
 • Vizor Electronic (EVF): EVF extra-clar, de inalta rezolutie, va permite sa verificati unghiul de vizualizare si reglajele dvs. in timp real, in timpul capturii.
 • Inel manual - mai mult control: Bucurati-va de comanda pentru stil profesionist pe care inelul manual din jurul obiectivului v-o ofera, pentru a obtine un control creativ mai precis.
 • Buton manual - acces facil: Desemnati acestui buton elemente de meniu utilizate frecvent, pentru a simplifica controlul zoomului, al focalizarii, diafragmei, timpului de expunere, deplasarii AE etc.


Continutul 4K poate fi redat pe un televizor compatibil cu acest standard prin intermediul unui cablu HDMI furnizat sau prin conversie automata din 4K in format Full HD pentru televizoarele Full HD. Pentru o incadrare superba, aceasta camera de mana va permite sa rulati imaginile 4K in ramele video selectate, prin marire sau decuparea7 partilor selectate in calitate Full HD.
Mai mult

Specificatii
Sony Handycam FDR-AX53 4K RS125024233-3

Copyright F64.ro © 2001-2019

 • ACúpula Performance Digital